Отговори
# 195
Здравейте момичета, как сте? Искам да ви попитам тези които имаха кафеникаво течение, колко продължи при вас? При мен е от понеделник, по тъмно кафяво беше, сега доста изсветля но още го има. Това ме побърква, два пъти бях на преглед тази седмица и два пъти ме увериха, че всичко е ОК. Бебето си е там със сърдечен ритъм. Вземам магнезий и прогестерон. Направо със страх отивам до тоалетната...
Когато в края на 5та седмица имах зацапване продължи около 2 дена и то много светличко, сега съм в края на 7ма седмица и от сутринта отново имам такова зацапване,но този път е малко повече от предния път и е тъмен цвят. Бях на преглед и уж всичко е наред, но ми увеличиха утрогестана. Надявам се по скоро да свърши този ужас.

# 196
  • Варна
Здравейте мамита, сърце видях, че пулсира, не чух, даже две сърчица, защото се оказа че са две бебета. Още съм в шок от новината, имам момиче на година и три месеца и не знам как ще се справяме с моя сами сме без помагачи. Симптомите ми са гадене, коремни болки, тежест ниско долу, но по-интензивно като за две явно Simple Smile Дай Боже да са здрави пък всичко друго ще се нагласи някакси.
Искам и аз да вляза във фейсгрупата, ще пиша на лични. Пия само но шпа и фолиева киселина, доктора каза да спра магнезия. Пия и хапчета за Хашимото и трябва много да го следя да са под 2 стойностите.

# 197
  • Ботевград
Честити 2 сърчица💕 Всичко ще бъде наред. Ние толкова искаме 2 бебета наведнъж, а ни е 4то детенце.. Е едно е☺️
Да сме живи и здрави. Всичко друго се постига💗Леко до финал 🍀

# 198
Здравейте мамита, сърце видях, че пулсира, не чух, даже две сърчица, защото се оказа че са две бебета. Още съм в шок от новината, имам момиче на година и три месеца и не знам как ще се справяме с моя сами сме без помагачи. Симптомите ми са гадене, коремни болки, тежест ниско долу, но по-интензивно като за две явно Simple Smile Дай Боже да са здрави пък всичко друго ще се нагласи някакси.
Искам и аз да вляза във фейсгрупата, ще пиша на лични. Пия само но шпа и фолиева киселина, доктора каза да спра магнезия. Пия и хапчета за Хашимото и трябва много да го следя да са под 2 стойностите.

Много хубава новина. Пожелавам ти лека бременност с двете бебенца. С две е много трудно със сигурност, но ще се справите, още повече, че имате и опит.🍀🌺☺️

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 16:41 от frozen_moonn

# 199
Здравейте момичета,чета ви от известно време,записвам се с предполагаем термин 29.01.Влязох в 6 седмица и от няколко дни не мога да погледна кафе,започна и гадене...преоткрих газираната вода,малко помага,вие как се справяте с гаденето?Тази сутрин закусих Активия и като че ли от нея стана по-зле.

# 200
Здравейте! И мен ме тормози гаденето в 7 г.с,  за сега ми помага лимонов сок с вода. Искам да попитам има ли фейсбук група в този състав:)  Лек ден!

# 201
Досега ми се хапваха супички,таратор,соленки неща и зеленчуци,но от няколко дни само препечен хляб и нещо от сорта мога да ям,дано отмине,че доста нездравословно започват нещата

# 202
Аз в момента ям филии с лютеница. Joy
Вечер карам основно на салати, от манджи и на мен ми се гади.

# 203
  • Ботевград
Аз съм на моменти. До обяд почти не мога да хапна нищо.. Не ми се повръща, но ми е неприятно. Като отмине това обачеее..Хапвам доста. Плодове, таратор, тиквички с кисело млякоо😄😄 Миш маш.. Общо взето такива храни🙃

# 204
Момичета, имате ли някакво разминаване между ехографа и дните по календар, които ви се водят?

# 205
Да, аз имам три дни.
Лекарката ми каза, че най-вероятно се дължи на разминаване на дължината на цикъла с 2-3 дни. Надявам се, че е така и всичко ще е наред.

# 206
Да, аз имам три дни.
Лекарката ми каза, че най-вероятно се дължи на разминаване на дължината на цикъла с 2-3 дни. Надявам се, че е така и всичко ще е наред.
И при мен са 3 дни, дано това не е проблем

# 207
Здравейте и от мен! Надничам ви откакто се заподозрях. Wink И така предполагаем термин 23.01, 7 г.с., с юнак на 6 годинки. С първата бременност страшно ми се гадеше и повръщах много до към 4. месец. Сега имам тих стомашен дискомфорт и гадене от време на време. От няколко месеца пия топла вода с лимон нагладно и смятам, че това ме спасява. Как ще процедирате с БХС? С първата бременност не си правих, защото реших, че е ала-бала. Сега се колебая, но сякаш не ми се иска.  На 33 съм.

# 208
Как ще процедирате с БХС? С първата бременност не си правих, защото реших, че е ала-бала. Сега се колебая, но сякаш не ми се иска.  На 33 съм.
аз за сега не знам тук в Германия как процедурата, но ако ми предложат бих отишла 🤗

Здравейте! И мен ме тормози гаденето в 7 г.с,  за сега ми помага лимонов сок с вода. Искам да попитам има ли фейсбук група в този състав:)  Лек ден!
аз за гаденето го карам на айрян 😁 иначе да, имаме ФБ група 🤗 писах ти на лично съобщение

# 209
Аз за първия скрининг вече имам час в Надежда.
Може ли и на мен групата на лично?

Общи условия

Активация на акаунт