Отговори
# 255
Мина прегледа, добре сме❤
Няма отлепване или поне не забележимо. Но явно ще сме без аспирин.
Разбрах защо не пускат сърцето, понеже се чудихме с няколко момичета.
Този път слушах😀 и питах повече. Доплера не бил препоръчителен в толкова ранен етап, защото бебчето е много крехко. Днес вече ми пусна обаче доплер на пъпната връв. 165 удъра/мин.
Чувството е неописуемо❤
Толкова е голямо човечето вече, оформила се е главичка, различава се вече, не е просто едно петно.
Отговаря на 8г.с.

# 256
Чудесни новини! Стискам палци на всички да бременеем спокойно и приятно!

# 257
Много се радвам за всички! Mimoza88, развълнувах се от споделеното, защото знам колко невероятно е чувството да стигнеш до този момент със сърчицето след години чакане и разочарования! Много интересна история носи всеки, само щастие дано предстои!
Аз открих тези снимки на бебета в седмиците, в които сме повечето, много са ми мили и вдъхновяващи, дано нямаме много тревоги и всичко минава леко!
https://www.pro-life.bg/bg/2017/09/%D0%B8%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B … 0%BE%D0%B1%D0%B0/

# 258
Здравейте момичета, не пиша често, но ви следя с огромен интерес. Радвам се за всички вас и стискам палци! Да ви попитам, в понеделник ми предстои час за пренатест, вие какво мислите, ще правите ли, какъв?

# 259
Много се радвам за всички! Mimoza88, развълнувах се от споделеното, защото знам колко невероятно е чувството да стигнеш до този момент със сърчицето след години чакане и разочарования! Много интересна история носи всеки, само щастие дано предстои!
Аз открих тези снимки на бебета в седмиците, в които сме повечето, много са ми мили и вдъхновяващи, дано нямаме много тревоги и всичко минава леко!
https://www.pro-life.bg/bg/2017/09/%D0%B8%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B … 0%BE%D0%B1%D0%B0/
Много интересни снимки 🤗 аз пък изтеглих някаква игра и баткото му е много интересно как расте 😍 каза, че в началото приличало на червейче 🙈😆

# 260
Относно пренаталния тест се колебая да направя само за Даун, който е  650 лева на Пренатест и може да се извършва от 9 до 20 седмица като може да се провери и пол. При всички случаи ще го направя след регистрация на бременността и първа фетална морфология(мисля да посетя и друг специалист, освен наблюдаващата ме, нямаме сертифицирани в нашия град, но има няколко добри имена). Чудя се още дали да си причинявам скринингите, понеже заради възрастта ми над 35 години, предполагам, че ще са стряскащи. АГ ми предложи на Vision в 10 седмица, най-ниската цена беше 1560 лева, ако не ме лъже паметта с идеята, че ако има увреждане, да се отстранява по-рано плода. Това са моите разсъждения на този етап. Simple Smile

# 261
Момичета,от снощи два пъти кихам,и двата пъти имах чувството,че единия яйчник ще изскочи,прорязваща силна болка 😳 на някой случвало ли му се е,чак се стреснах

# 262
Момичета,от снощи два пъти кихам,и двата пъти имах чувството,че единия яйчник ще изскочи,прорязваща силна болка 😳 на някой случвало ли му се е,чак се стреснах

На мен ми се е случвало...
Няколко секунди после ме боли и спира.
Свързвала съм го с пълен мехур или ако е бил много пълен, после отивам до wc и има някаква остатъчна болка (мисля че е от самото разширяване и отпускане на мускула) и после съм кихала... леле... 4 5 секунди после даже не дишам, така боли.
Нз, то повечето неща са нормални. На мен на моменти ми е смешно. На себе си се забавлявам как се панирам.
Още на трансфера хората казаха "спокойно, няма да падне, вътре е" ама аз си мислих, че ако кихна или се изкашля...отиде.. 😀

# 263
Dandelion.wish аз много се чудех, защото възрастта ми не е рискова, в семейството нямаме някаква обремененост, но ме наплашиха, понеже ще ни е второ дете и риска бил по-висок. Споразумях се с фирмата, при която запазихме стволови клетки от баткото за отстъпка и малко изглеждат по-поносими нещата. А в началото бях твърдо против, мислех че ще са пари на вятъра, но много ме филмираха...и сега даже чакам с леко притеснение... :/

Aneliq11 на мен ми се случва на всяко кихане или кашляне, но мислех че са сраствания от 1вата бременност, отделно имам дискова протрузия и сега като се разширява таза има моменти, в които не мога да си стъпя на краката от болка в кръста, ноооо всичко ще мине. С предишната си бременност, вечерта родих, на сутринта нямаше помен от нито ед а пт всичките бележки, гадения и т.н., които търпях до 9тия месец, чак не ми се вярваше, че някога ще свърши. Сега го гледам от положителната страна, остана само близо 2 пъти по толкова и край...хаха

# 264
Dandelion.wish аз много се чудех, защото възрастта ми не е рискова, в семейството нямаме някаква обремененост, но ме наплашиха, понеже ще ни е второ дете и риска бил по-висок. Споразумях се с фирмата, при която запазихме стволови клетки от баткото за отстъпка и малко изглеждат по-поносими нещата. А в началото бях твърдо против, мислех че ще са пари на вятъра, но много ме филмираха...и сега даже чакам с леко притеснение... :/

Аз никога не съм мислила за тези тестове. Защото и ние сме без фамилна обремененост, понеже дълги години не се получаваше сме правили и генетични изследвания наред с хилядите други, и там няма отклонения в хромозомите и при двамата. На 32г сме. Затова се чудя има ли смисъл. Не съм помисляла никога в такава насока -да му има нещо на бебо. Все си повтарях, че само да реши да се появи, ще е здраво и разбира се очарователно😀❤
Може да е несериозно от моя страна но...
Си мислих за пренатален само ако бхс има сериозни отклонения. И ще видим какво ще каже аг.

# 265
Mimoza88 аз също бях така, но за 1ви път в живота ми синпозволих мнението на външни хора да ми повлияе, погледнах го и от друга страна, доста разходи съм си спестила, защото пазя всичко от баткото, и количките и доста от нещата са ми унисекс и са като неизползвани, та това много помогна да наклоня везните в полза на теста...

# 266
Здравейте,  момичета. Следя темата още от първата публикация, днес набрах смелост да се запиша, предполагаем термин (според моето календарче) около 25 януари. В 7+1 г.с. съм, с някои вероятно сме се засичали в темата за тромбофилия. Аз съм в търсене на "моя" АГ, че нещо виждам затруднения. Доста трудно забременях,  но естествено. Двамата лекари, при които съм била не ми обърнаха почти никакво внимание. Казаха, че няма нещо, което НЕ мога да правя...че мога да пия алкохол (не много), да пуша ако ми се пуши, мога да ям всичко... Нямам нито 1 назначено изследване (нито пкк, нито витамини, нито нищо...). До момента имам само 2 ехографа, видяхме сърчице на втория ❤По темата за тромбофилията- фракси 0,4 всяка вечер и толкова....При вас така ли е? Да не би аз да се филмирам прекалено много и това да е нормалното?
Леко бременеене на всички!

# 267
Здравейте,  момичета. Следя темата още от първата публикация, днес набрах смелост да се запиша, предполагаем термин (според моето календарче) около 25 януари. В 7+1 г.с. съм, с някои вероятно сме се засичали в темата за тромбофилия. Аз съм в търсене на "моя" АГ, че нещо виждам затруднения. Доста трудно забременях,  но естествено. Двамата лекари, при които съм била не ми обърнаха почти никакво внимание. Казаха, че няма нещо, което НЕ мога да правя...че мога да пия алкохол (не много), да пуша ако ми се пуши, мога да ям всичко... Нямам нито 1 назначено изследване (нито пкк, нито витамини, нито нищо...). До момента имам само 2 ехографа, видяхме сърчице на втория ❤По темата за тромбофилията- фракси 0,4 всяка вечер и толкова....При вас така ли е? Да не би аз да се филмирам прекалено много и това да е нормалното?
Леко бременеене на всички!

В кой град си търсиш Аг ?

# 268
В София съм. Реших да заложа на Надежда, но... това е резултатът. Записах си час за др Вецев, чета добри отзиви (особено за тромбофилии)  но е чак за 15 юли...
Не знам, при вас така ли процедират лекарите? Какви изследвания ви назначават в толкова ранен етап? Пиете ли витамини? Аз съм на Б12 и Д (без изследване за нива)

# 269
Аз нямам назначени изследвания засега, пия само обезболяващи и фолиева киселина.

Общи условия

Активация на акаунт