Отговори
# 270
Dreaming_girl за надежда мога да ти препоръчам с две ръце Др. Данаил Илиев, преди няколко години ме спаси от раждане в 27ма седмица, внимателен е и обяснява всичко.
Моят Аг е др. Иван Димитров (от над 10години той е Моят доктор, с две операции и едно раждане, на него имам доверие на 2000%) с два частни кабинета в Люлин мед, работи също в Пирогов и в момента изражда в Шейново. На мен хич не ми се ражда там, но ще видим, има време да го обсъдим и да намерим вариант надявам се.

# 271
  • Пловдив
В София съм. Реших да заложа на Надежда, но... това е резултатът. Записах си час за др Вецев, чета добри отзиви (особено за тромбофилии)  но е чак за 15 юли...
Не знам, при вас така ли процедират лекарите? Какви изследвания ви назначават в толкова ранен етап? Пиете ли витамини? Аз съм на Б12 и Д (без изследване за нива)

И аз нямам още назначени изследвания, предполагам около 12-та, 13-та седмица ще пуснат. С теб вървим горе-долу заедно, аз днес съм 7+3, а иначе ми изписаха но-шпа, дуфастон и витамини elevit ,дуфастона и но-шпа до 12-та, 13-та седмица. Аз си мисля за феталната морфология и че първата се падаше около 12-та, 13-та седмица и май още от сега трябва да си запиша час. С предната бременност бях при доц.Чавеева, но адски много чакане беше. На едната фетална чакахме около 5 часа и не ми се иска пак да се повтори, наистина е мн добра, но ще се радвам и на вашите препоръки за добър специалист по фетална морфология в Пловдив или София.

# 272
UnderThePalmTree, в Надежда май не можеш да си избираш лекар....Просто ме  разпределиха, което е още едно нещо, което не ми харесва.
Не съм питала за смяна на лекаря ако трябва да съм честна.

# 273
UnderThePalmTree, в Надежда май не можеш да си избираш лекар....Просто ме  разпределиха, което е още едно нещо, което не ми харесва.
Не съм питала за смяна на лекаря ако трябва да съм честна.

Това ще е много странно да не можеш да си избереш лекар, още повече, че там си плащаш добре за всичко Simple Smile

# 274
И аз се записвам към тези, които повръщат😆 вчера повърнах за първи път и днес в точно същия час повторих. Не знам при вас как е, но на мен ми идва изведнъж ей така от нищото 🤦🏻‍♀️

# 275
Аз идвам с въпрос понеже не съм наясно и ще ми е за първи път. Моят АГ ми е записал на листче, че от 11 г.с до 13+6 г.с трябва да направя Скрининг за хромозомни аномалии и биохимичен скрининг. Това не е ли едно и също нещо или са две различни? Ще питам и него, но имам час чак след 2 седмици, а ми е любопитно. Плюс това иска да го направя в МЦ Фемина. От сега ли трябва да си запазя час, защото съм в 8 г.с. ?

# 276
Момичета,от снощи два пъти кихам,и двата пъти имах чувството,че единия яйчник ще изскочи,прорязваща силна болка 😳 на някой случвало ли му се е,чак се стреснах

На мен ми се случва няколко пъти и многоо се уплаших, като кихна и се държа отдолу и ме боли. Преди определено не беше така и не знам на какво се дължи.

# 277
Аз често имам такива болки и срязвания-при кихане,кашляне…Освен това съм забелязала че и като ми се ходи по малка нужда ме заболява повече и после като пишкам ме срязва.Минава ми за известно време и после пак.Тея дни повечко ме прибилява.Аз съм в началото на 9 г.с.Много ме стресират тея болки,все си мисля за най лошото като ме среже☹

# 278
Аз идвам с въпрос понеже не съм наясно и ще ми е за първи път. Моят АГ ми е записал на листче, че от 11 г.с до 13+6 г.с трябва да направя Скрининг за хромозомни аномалии и биохимичен скрининг. Това не е ли едно и също нещо или са две различни? Ще питам и него, но имам час чак след 2 седмици, а ми е любопитно. Плюс това иска да го направя в МЦ Фемина. От сега ли трябва да си запазя час, защото съм в 8 г.с. ?
Според мен си запиши от сега, за да си сигурна, за да не стане после да нямат часове 🤗 пък и то не се губи, просто ще си спокойна че имаш час 🍀

# 279
Момичета,  ще правите ли пренатален тест и какъв? Препоръчаха ми Vision или Nifty.

# 280
Момичета,  ще правите ли пренатален тест и какъв? Препоръчаха ми Vision или Nifty.
Аз в понеделник съм в 10+3 и ще правя в cells genetics Simple Smile Не съм в рискова възраст, но ми е второ дете и искат заради повишен риск от хромозомни аномалии...

# 281
Момичета, как са гърдите ви? При мен всеки път, като спадне напрежението и се филмирам, че нещо не е наред. В 9г с + 3 съм.

# 282
Момичета, как са гърдите ви? При мен всеки път, като спадне напрежението и се филмирам, че нещо не е наред. В 9г с + 3 съм.

Аз съм 7+1 и вече болката е на моменти,но са все така по-големи от преди.Виж гаденето е нещо друго,всеки ден става по-зле,не мога да пия и вода става ми зле от нея,а трябва.Незнам как ще я карам

# 283
Аз в понеделник съм в 10+3 и ще правя в cells genetics Simple Smile Не съм в рискова възраст, но ми е второ дете и искат заради повишен риск от хромозомни аномалии...

Как определят този повишен риск от хромозомни аномалии?

# 284
Mimoza88 нямам идея, с вторите било така, честно казано имам 10000% доверие на доктора си, щом е казал по-добре да го направя, ще го направя. Не каза, че е задължително, но каза, ако мога да го направя, ще е по-добре...

Общи условия

Активация на акаунт