Отговори
# 645
Аз вчера бях на първата ФМ, чакам и резултати от БХС. Док каза, че ще е момиче. Никаква идея за име нямаме....

# 646
Дивна е много хубаво име. 😊 Аэ имам вече име и эа момче, и эа момиче, че дори и реэервни, ако нещо си променя мнението до раждането 😄 Не се энае още какво ще е бебето-на първата фм в 13 седмица (12+5) лекарят не искаше да каэва със сигурност, но даде предположение момче. Гинекологът ми эа жалост има гаден ултраэвук и ще се види най-рано началото на август при него... а бебето в 15с. така добре беше эастанало, точно между краката имаше перфектна гледка, но АГто не искаше и да опитва да поэнае, било много малко още. Драэни ме да ви кажа, иначе е добър лекар.
Эамислям се да си платя 200 евро в 24 г.с. эа втора ФМ при специалиста от първата с модерния 3д/4д ултраэвук. Эа жалост би се покрил от касата само ако при него си следях бременността или имам някакви эаболявания, пуша и т.н., което при мен не е така эа щастие. Иначе трябва да се эадоволявам с фм на моето АГ, който също е degum II специалист по пренатална диагностика, но с ултраэвук от преди 100 години, едва ли би видял евентуални проблеми толкова добре.

# 647
Поздравления! И аз вчера бях на БХС и ФМ и док каза проектомомиче, но засега не е сигурен. Аз нямам никакво име за момче! Имам син, който е кръстен на дядо си (защото му харесвам името, иначе нямаше да получи тази привилегия Grinning) Сега живот и здраве искам да кръстя на майка ми, производни на Илия, но единственото, което ми харесва е за момиче - Илина. Какво е вашето идеално име за момче? Подарявате ли го? Satisfied
Здравейте и от мен,
Мина бхс + фетална, 12+5 по ехо, чакаме резултати другата седмица, но доки каза, че всичко изглежда добре.
70% ще имаме госпожица ☺
Аз не реагирах по никакъв начин, очаквах да е момченце, но като цяло си бяхме казали само да е здраво. Другото няма никакво значение. Бях измислила идеалното име за момченце, сега ще измисля и за момиче😀☺
Шегувахме се с мм на връщане, че ще трябва да се уча да правя панделки и плитки...понеже неведнъж съм казвала, че съм с две леви😀 и хич не ме бива в "женските неща" ама Господ е решил да се науча❤🙏🏿

Ами то е идеално за мен 😀
За вас не знам.
Името е Матей Simple Smile
Първата моя буква и първата на тате му (й). Фамилията ни също е с М.
Иначе фаворити също ми бяха Виктор и Борис. Simple Smile
За момиченце... може би Ана и Виктория отново, Симона също... абе толкова са много. И са хубави... ама се чудиш дали искаш цял живот на твоето детенце как да казваш...и кратката версия на името е мн важно също май.. 😀

# 648
За момиче харесвам Бориса. Simple Smile

# 649
Ние имахме предчувствие,че ще е момченце и си мислихме за името на баща ми - Никола ! (Тати винаги много ни помага и ни е пръв приятел за съвети - мислим,че го заслужава най-много) , но и за момиченце (както За Сега се оказва,че ще бъде бебешочето ни ) мислим ,че Никол ще звучи също толкова добре 😊 в крайна сметка наистина най-важно е не името,а да си го носят със здраве дечицата ни🍀

# 650
Честито на всички за хубавите новини ❤ Относно имената сме решили каквото и да е отново да не е кръстено на никого 😁 баткото се казва Александър - далеч от букви и имена на роднини, за да няма сърдити. Затова и като щяха да ми предизвикват раждане казах да не е на 29 юни /Петровден/, че баба ми щеше да ми изяде главата защо не съм го кръстила на тати 🤣
Аз да ви се оплача от "любимите ми" свекър и свекърва уж се зарадваха на новината, че пак ще станат баба и дядо, но нито веднъж не са попитали как съм или как върви с бебето, дали и кога ще сме на лекар 😁 🙈

# 651
Тая нощ нещо не можах да спя като хората и използвах да мисля имена Grinning Май ми харесват Карина и Ани. За сега не сме говорили с таткото по темата, може да се окаже, че има свежи идеи. Няма да кръщавам на роднини.

# 652
Здравейте Simple Smile откакто разбрахме,че ще е момче и ние сме в дилема за името... За момиченце бяхме избрали име,но за момче ни е мн сложно,но то няма и много варианти.Решили сме да е кръстено на свекърва ми,но мъжко име с И не можем да измислим,за да ни хареса и на двамата 😆

# 653
И при мен ще падне чудене ако наистина е момче. Миналата бременност в 12 седмица ми казаха момиче и с таткото един ден заговорихме и и двамата казахме едно име. И всичко супер до 18 седмица, когато се оказа мъж. Аз исках едно има, но надделя таткото- момчето ни се казва Даниел, всички мислят, че е на мен, че било с мойта буква Simple Smile сега просто нямам идея....успокоявам се, че има време Simple Smile

# 654
Самата тема за имената е супер вълнуваща и за мен и моят мъж. Ние уж винаги се закачаме, тъй като аз искам момиченце, той момченце, но в крайна сметка и двамата сме на мнение, че каквото и да е, важното е да ни е живо и здраво (нямаме друга мечта, освен тази да си имаме детенце).
Аз имам предчувствие, че ще бъде момиченце и се надявам скоро да разбера и ако е така, ще я кръстим Амая (означава, дългоочаквана дъщеря). Ако е момченце, сме решили да е Матео. Моят мъж предложи това име, след първоначалното на което се бяхме спрели - Адриан, но на мен много ми хареса и Матео, така че само живи и здрави да се появи на бял свят нямаме колебания как ще се казва. 💝💙

# 655
Здравейте, има ли фейсбук група?

# 656
Има. Заповядай , прилагам снимка 🍀

# 657
Днес бях на преглед, човечето е вече 86гр., вече се мерят грамове а не см, струва ми се много спрямо 6-7 см миналата седмица Simple Smile И този лекар видя момче, май така ще остане Simple Smile  сега до края на август дезинформация, записах си фетална на 27август.

# 658
Някоя мама страда ли от кисел вкус в устата и как се справя?От днес ми се появи доста неприятен кисел вкус и от нищо не ми разминава 😒

# 659
От днес имам и повръщане. Не трябвяше ли всичко да отшумява? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт