Колко е нормално?

• 24 241
  • 700
  •   1
Отговори
# 225
  • София
зависи и колко често, и дали дългосрочно "виждаш" една и съща жена.. Joy
като изкараш над 10 г. с една и съща жена и продължава да не я боли глава, ела и се похвали пак...
Да, сигурно си права, защото повече от 3,3 и половина не съм изкарвал

# 226
като изкараш над 10 г. с една и съща жена и продължава да не я боли глава, ела и се похвали пак...
Да не ти е умряла циганката, че се хвалиш сам?

# 227
Ваньо,
Знаеш ли как се наричат жените, които обичат секса и са сексуално задоволени ?
- Щастливи жени.
Секса е кеф бе, нищо друго.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 15:28 от buttercake

# 228
  • София
Да не ти е умряла циганката, че се хвалиш сам?
За кое се хваля, че не разбрах? Много си интересен

# 229
Искам да попитам с колко жени е нормално горе - долу да е бил интимен един мъж, наближаващ 40-те? Имам предвид средностатистическите, като външност, интелект и социално положение.
Без да съм чел назад - всичко е нормално, ако няма комплекси и запълване на липси.
Авторе, ако буквално те интересува, има статистики по въпроса.
Ако е просто за чепкане на вълна, получило ти се е що-годе и би могъл да си удовлетворен.

# 230
Исках да питам автора Питепе, дали приема отговори с дробни числа?
Trollface

# 231
  • София
Исках да питам автора Питепе, дали приема отговори с дробни числа?
Trollface
Всякакви Simple Smile Темата я пуснах, защото веднъж  жена X попитала мъжа Y и отговора я накарал да каже да беее, не е възможно. А числото било дори  занижено, поради проблясаци на склероза или просто забравяне, щото човека не си е правил труда да помни с точност. Изгубил си ориентировъчната цифра преди 10-тина години. Тука чета 3,5....10. Нереално малко е, освен, ако човека не е бил в пещера

# 232
  • София
Не е нереално малко, повечето мъже не са толкова вървежни, а някои залагат на сериозни връзки.

# 233
  • София
Не е нереално малко, повечето мъже не са толкова вървежни, а някои залагат на сериозни връзки.
Какви вървежници, кви 5 лева. И тъп да е, и беден, и женен, това са са 20г поне полов живот. Те жените вече са доста повече от мъжете като население. Освен това си го обичат като хляба. И преди някой да каже че се хваля- аз съм с маааалка пишка и тъп. Просто говоря за другите

# 234
За мен също е нереално, здрав и нормален мъж да е имал контакти с общо 3-4-5жени.
Че те толкова трябва да са само до към 20г.
Отива момчето студент - ми поне една мацка на година (ама това ми се струва също абсурдно малко). Ето ги още 4бр.
Хайде да кажем после има по-сериозно гадже за някоя година и е бил само с нея.
Но после идва 2-3-4то момиче, докато реши и ако изобщо реши да се жени.
Само до към 25-30г най-малко ще са 10. И то ако е наистина загубен.

# 235
Ми, от мъжете с които аз съм била, (само секс), такъв мъж за 20 год, х 5/година да са минимум = 100
А, едва ли са х 5, не ми се вярва, по-скоро х5/1-2 месеца (без да броим сериозната му връзка), значи от тука нагоре смятай.

# 236
Току-що пресметнах, че ако са по 5 на година, за 15 г. връзка съм лишила бившия от възможността да навърти минимум 75 бр. и ми стана едно гузно, гузно... Pensive Рязко съм му влошила показателите, ако някой го пита за бройка, ще се изложи. Wink (Ако е бил верен, както твърди, разбира се, не е гарантирано, но възможно.)

# 237
Хаха, и аз съм с моя 15 г, но не го мисля, той бая си беше походил, а и нищо чудно чат-пат да хойка, не вярвам съвсем да е ослепял, като ме е взел. Важното е, че се обичаме и сме заедно и секса носи удоволствие.

# 238
  • София
Абе има и 30+ годишни девствени, има и такива, които никак не ги бива с жените. Не знам какъв процент са, но са си напълно реални. Иначе ясно, че за останалите набирането на бройки не е кой знае какво.

# 239
Голямата разлика в изчисленията идва от факта, че хората сме еволюционно  по-близо до биологията на земните бозайници, отколкото да сме се извисили до някакви интелектуални висини. За мъжете говоря, жените ясно е че сте духовно съвършени и животинското ви е чуждо Wink
Бройките спадат към елементите, регулирани от законите на размножителния процес, тоест съвсем нормално е едни мъжки да са доста по-напред в този процес спрямо други. Причините може и да са малко по-различни отколкото в животинския свят, но принципно процеса не се променя. Дет се казва, по-дебел портфейл или по-големи рога Simple Smile все количествени фактори осигуряващи предимство Wink

Общи условия

Активация на акаунт