Колко е нормално?

• 24 228
  • 700
  •   1
Отговори
# 315
Тънката разлика между "човешко е" и "не се брои"...

# 316
Трябва ли непременно да е личен въпрос? разбирам любопитството ти, но няма да го удовлетворя.
Там е работата, че нищо не разбираш.

# 317
Ето, че различно всеки приема "колко е нормално". За buttercake не е от значение изневярата. Тя приема, че мъжът ѝ е мачо и вършее наред, няма проблем явно да омесва сокове с още жени едновременно. Андариел пък е другата крайност – клеймо над изневярата. И всяка от тях е ок със своето виждане. А де? Къде е истината?

# 318
Никой не ви кара да приемате или не приемате чуждо поведение. Първо трябва да се справите с вашето собствено и гаранция, все има нещо за оправяне там. До края. А като си ходите с кусурите, как ви остава време да оправяте и заклеймявате чуждите...Тоя живот е даден, за да работи човек по себе си и да дава на другите, не обратното - да работи по чуждите несъвършенства, кат си въобразява, че е нещо повече. Щото работата е тежък процес - гредите са тежки, пък що се отнася до чуждите трески, си е чисто плямпане.

# 319
  • София
@Vasudevaya, много хубав коментар.

А истината, тя се открива на терен. Добре че на някои хора никога не им се налага да излязат там. Че колко "аз никога не бих" съм чувала Joy

# 320
  • София
Босилке, никакво клеймо не слагам. Досега колко хора познаваш, които да са били ок с това, че партньрите им изневеряват? Колко? Защото аз не познавам нито един такъв, колкото ще да приказва приказки как нямало значение и т.н.  Както описах с А и Б, системата от уравнения е много проста. Дори тези, които примат всъщност не приемат, а или се примиряват и се самоизяждат, или започват да си отмъщават, за да не се самоизядат. Да не говоря за по-сериозни действия, които често биват описвани по сапунките и криминаните хроники.

# 321
  • София
Както казах преди страница - всеки да носи отговорност за своето поведение, да не трови другите.

# 322
Не би трябвало да е от най-субективните неща изневярата. Ако кажа на някой - имаш цялото ми внимание и в същото време почна да си мисля за бгмама слушайки го с едно ухо, значи съм го излъгал. По същия начин ако "кажеш" на някого - целият ми интимен свят си ти, а после проявиш интимност с друг, пак си го излъгал. А плътското е само частен случай на интимност, толкова други видове има. Толкова, че по-добре да обявим, че не се броят, че иначе неизневеряващите ще излязат по-рядка форма на живот и от бездетна циганка.

# 323
  • София
Какво викаш - то в себе си човек не е сигурен, та какво остава за партньора Scream

# 324
Какъв партньор, живееш от свое име, погледа е винаги навътре, което не пречи на малко синхронизация чрез подобни теми.

# 325
Не, Босилке, аз не съм сигурна и не знам дали мъжът ми ми изневерява.
Очевидно, със сигурност на тази земя има 2-ма мъже, които не изневеряват. Твоят и на Андариел. Защото вие така твърдите. А щом вие го казвате, значи е така.

# 326
  • София
Ами, константните ми помисли към няколко недостижими обекта, не ги смятам за голям праз в моята вярност.
Иначе наистина смятам, че изнеярата става първо в главата и връщане назад няма.
Никой за нищо не е застрахован и Бътър се опитва да каже това - вярност да, категоричност - не.

# 327
  • София
Или казано по библески - плътта е слаба; не изкушавай .Wink

# 328
  • София
Или казано по библески - плътта е слаба; не изкушавай .Wink
Знаеш ли с Иван как ще си допаднете Laughing

Плътта не е слаба, слаби са ангелите на някои.

# 329
  • София
Айдеее, с Иван даваш, с Танграта не даваш да си допаднем, така ли? Wink

Общи условия

Активация на акаунт