Колко е нормално?

• 24 213
  • 700
  •   1
Отговори
# 330
Избройте се поименно, ама не ближните си, а от първо лице ед. число. и да приключваме тая мъка. 
Андариел, плътта е тленна, не слаба или силна. Акълът обикновено е недостатъчен. Все някакви смешни очаквания, проектирани върху другите, щото очакващият в някаква невъзможност да си ги набави сам и да се кефи.

# 331
  • София
На Танграта не му допадна, какво да направим, че не ще на кафе с теб.
Обаче Сейнт Иван има нужда от нежна, но твърда женска ръка. Ще го наместиш чудесно Wink

# 332
  • София
Не че нещо, но се чудя как си стигнала до извода какво на кого не му е допаднало и какво би му допаднало.  При други обстоятелства бих помислила, че си го харесваш Танграта и гледаш да си оградиш територията от натрапници. Wink

# 333
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крака. Българска поговорка.

# 334
  • София
Това трябваше да изглежда като начин да кажеш нещо уж мъдро, а всъщност нищо не означава?
Споко, аз от мъже не се интересувам, нали вече съм го казала сто пъти!

# 335
Ако смешните очаквания са проекция, тогава какво ли е "мъката" Thinking
И ако с тях се компенсират недостатъци, не са ли в една група с квалификациите, като механизъм за набавяне на кеф... Размисли просто, нищо лично към Месечината.

# 336
  • София
Измъквай се, ама не аз каня форумни мъже на кафенца Whistling

Вяско, дай превод, че Андариел е заразна и нищо не ти разбрах.

# 337
Амии, първо трябва да прочетеш 7 пъти поста на Vasudevaya, аз тъй направих.

Андариел е армия от един.

# 338
Аз пък изцяло ви загубих нишката, ама ще го припиша на форумна незрялост.

# 339
Амии, първо трябва да прочетеш 7 пъти поста на Vasudevaya, аз тъй направих.

Андариел е армия от един.
Непонятни, нали?! Grinning
Е, защо тогава се мъчите да разконспирирате разликите между вярност и изневяра? Не се мъчете.

# 340
  • София
Прочетох я Васулунева много добре, разбрах я. Теб не.

Джо, форумната девственост е много яка. После понаучаваш армиите от един и рязко почваш да се обръщаш към Онзи с реплики от сорта - Обожемой!

# 341
Аз го разбрах Вяско така – ако си дал неизневяра, нормално е да очакваш такава и от партньора. Изобщо, аз не смятам, че очакванията са отровни и не трябва да има никакви. Напротив, трябва, но реалистични и в някакви рамки.
Сега, много ясно е, че никога не се знае и не може да си абсолютно сигурен в нищо, но ако съм крайно несигурна в човека до себе си и не съм наясно какви са неговите към мен, нещата ще са крайно луди.
Ще си хойкам на воля (той няма да знае), ще се прибирам, ще го гушкам и ще му шепна колко много си го обичкам. Той също ще кръшка и ще прави същото с мен. Демек, няма да имаме никакви очаквания относно верността си. На пръв поглед всичко изглежда идеално. Обаче, на втори план нещата не стоят точно така. Защото в един момент всички тези скрити емоции, пренасочена енергия избиват в бита, отношенията, другите хора решават да се заявят и не искат да се крият повече или просто са лошавки хора, които искат да отмъстят и още поне 5 варианта мога да измисля нещата да се объркат.
Затова, не знам за другите, но аз казах, че ми е много по-лесно да не изневерявам, нямам нужда, натоварват ме подобни игрички и най-вече – не искам да доказвам нищо на себе си или на някой друг чрез сексуалните си мераци. И за разлика от други, аз си говоря с мъжът ми, той споделя същото – не му се занимава да кръшка. Това не означава, че не поглежда други жени, както и аз други мъже, но не си лягаме с тях. Просто е.

# 342
  • София
Бази, никой не казва да нямаш очаквания. Имаш и те са по подразбиране в една хармонична връзка.
Заявените и наложени очаквания обаче скапват всичко. “Изисквам вярност и получавам вярност” често върви с ужасни човешки прояви, като цената често е висока и накрая “защо стана така”. Това е.

# 343
Добре, а за необвързани кое се брои за изневяра, за да се категоризирам и по тая тема?
За пияниците вече разбрах оттатък.

# 344
Аз пък си мислех, че бракът и изобщо връзката с някой преди всичко доверие. Иначе, хората не биха се събирали заедно.
Е как можеш тогава да питаш, ох миличко, ти изневеряваш ли ми ???
И къв отговор очакваш ???

Общи условия

Активация на акаунт