Колко е нормално?

• 23 027
  • 700
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Скрит текст:
А за мъже в женски форум, влезли да разправят колко бройки са имали, какво казваше баба ти?
Ти къде го прочете това, че нещо съм изпуснал?
А, колко бройки имаш Heart Eyes
Не знам. Не съм си правил труда да броя, а и не е важно в случая аз колко имам. Не мисля, че числата са важни, но ме изумява понякога заблудата и мисленето на жените
Какви са тия изумяващи заблуди в женските глави?
Ами, че мъжете ви примерно били спали с 5,10 жени най-много. Аз лично не познавам такъв. И това че някой броял и си мерел каквото и да е са абсолютни глупости. Броят и мерят само бавноразвиващите. То затова и никой не знае точна бройка. Те лицата забравят, а камо ли числа. Мъжете си говорят за съвсем други неща, като се съберат, за разлика от повечето жени, които само за секс си говорят. Аз лично не съм имал връзка с жена, която да не е по-активната в желанието си за секс. Пуснах темата, въпреки, че знаех какво ще прочета. Все пак имаше и много интелигентни и реални отговори на жени, които предизвикаха респект в мен

# 121
Скрит текст:
Скрит текст:
А за мъже в женски форум, влезли да разправят колко бройки са имали, какво казваше баба ти?
Не знам. Не съм си правил труда да броя, а и не е важно в случая аз колко имам. Не мисля, че числата са важни, но ме изумява понякога заблудата и мисленето на жените
Ами, че мъжете ви примерно били спали с 5,10 жени най-много. Аз лично не познавам такъв. И това че някой броял и си мерел каквото и да е са абсолютни глупости. Броят и мерят само бавноразвиващите. То затова и никой не знае точна бройка. Те лицата забравят, а камо ли числа. Мъжете си говорят за съвсем други неща, като се съберат, за разлика от повечето жени, които само за секс си говорят. Аз лично не съм имал връзка с жена, която да не е по-активната в желанието си за секс. Пуснах темата, въпреки, че знаех какво ще прочета. Все пак имаше и много интелигентни и реални отговори на жени, които предизвикаха респект в мен
Не мога да твърдя, кой с колко е спал. Би трябвало поне малко да ме вълнува, че да разсъждавам, но не мислиш ли, ти в каква заблуда изпадаш относно женските теми на разговор?
"Ах, ний, мъжете и ох, вий, жените!"  както и ответното,  са порядъчно смешни позиции.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 09:30 от Vasudevaya

# 122
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Не мога да твърдя, кой с колко е спал. Би трябвало поне малко да ме вълнува, че да разсъждавам, но не мислиш ли, ти в каква заблуда изпадаш относно женските теми на разговор?
"Ах, ний, мъжете и ох, вий, жените!"  както и ответното,  са порядъчно смешни позиции.
Сигурно си права

# 123
Ако съм с мъж, който е имал 150 жени преди мен, бих си помислила, че аз съм № 151 и след мен чакат още толкова Simple Smile

Авторе, и с една да си бил, пак е нормално, особено ако си женен.

# 124
Твърде големия брой патньори означава,че не подбираш,а си лягаш с който ти падне.
Знам ли.. сещам се за един, не съм му ги броила, ляга с доста, но все хубави ги избира. Ама и той вървежен и готин.

Аз като жена съм била с 32. За 13 години, откакто правя секс. И в сериозни връзки съм била, и съм изневерявала, и кратки гаджета по месец-два е имало.
Абсолютно вярвам, че е възможно някой да е бил със 100.

# 125
Твърде големия брой патньори означава,че не подбираш,а си лягаш с който ти падне.
Знам ли.. сещам се за един, не съм му ги броила, ляга с доста, но все хубави ги избира. Ама и той вървежен и готин.

Аз като жена съм била с 32. За 13 години, откакто правя секс. И в сериозни връзки съм била, и съм изневерявала, и кратки гаджета по месец-два е имало.
Абсолютно вярвам, че е възможно някой да е бил със 100.

Значи ако си почнала от 17 годишна, сега трябва да си на 30. С това темпо до 40 трябва да ги чукнеш 100.
Не си средно статистическа, а нормална жена!
А някъде в началото една съфорумка определи тези със 100 бройки като легенди. Така че продължавай в същия дух. Стани легенда.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 20:06 от Иван Вазов

# 126
Почнах по-късно и явно наваксвах известно време.
Сега съм омъжена и се надявам да няма други  бройки след Него.

# 127
Почнах по-късно и явно наваксвах известно време.
Сега съм омъжена и се надявам да няма други  бройки след Него.

А нямаш ли нужда от разнообразие? Щом така си свикнала веднъж.

# 128
  • София
Между другото се замислих над отговора на една от жените тук, че един мъж да е спал с 100-150 жени до 35-40г.възраст,значи най вероятно има проблем с нормалното общуване

# 129
Да, твърде много сексуални контакти са индикация за отклонение – дали в комуникативните умения или менталните потенции, все е извън норма.

# 130
  • София
Да, твърде много сексуални контакти са индикация за отклонение – дали в комуникативните умения или менталните потенции, все е извън норма.
В менталните няма как, защото за да има някаква връзка някой мъж с толкова жени, не виждам как ще му се вържат

# 131
Аз виждам. Същите ментални липси като неговите. Те не са прерогатив само на мъжете. И жени има с подобни. Smile

# 132
На 28 съм и съм била с 7 мъже, сега съм омъжена. Мислих си, че добре съм се наживяла преди да се омъжа, ама като гледам на другите бройките съм се минала. 😀

# 133
На 28 съм и съм била с 7 мъже, сега съм омъжена. Мислих си, че добре съм се наживяла преди да се омъжа, ама като гледам на другите бройките съм се минала. 😀

Не е късно. Можеш да наваксаш. Легенда няма да станеш, от 100 си далеч. Но поне може да влезнеш в норма.

# 134
  • София
Ами, няма... може и по няколко наведнъж... просто й трябва амбиция Wink

Сериозно сега. Казах го и в началото на темата, казвам го и сега. И 5 е нормално, и 50. Второто може да звучи доста респектиращо, но като ги разпределиш във времето, изобщо по съвсем друг начин. Не виждам защо въпросът за бройките трябва да впечатлява човек, който е минал ранните 20 (години) и първите 2-3 (бройки).

Общи условия

Активация на акаунт