Колко е нормално?

• 24 146
  • 700
  •   1
Отговори
# 135
Според мен единствения недостатък на тези с многото бройки е, че като са свикнали така веднъж и спиране няма. Заради което не са подходящи за семейство.
Например ако жена с голям километраж се омъжи, после срещне млад левент и му пристане, после срещне друг, и друг... Ходи я спри.
Същото е и с мъжете. Ще види някоя млада фуста, ще му кипне кръвта и ще тръгне след нея. И ще забрави и за брачните клетви и всичко.

# 136
Ти наистина си Иван Вазов.Левенти, фусти, па  и пристават...                                                             

# 137
  • София
Според мен единствения недостатък на тези с многото бройки е, че като са свикнали така веднъж и спиране няма. Заради което не са подходящи за семейство.
Например ако жена с голям километраж се омъжи, после срещне млад левент и му пристане, после срещне друг, и друг... Ходи я спри.
Същото е и с мъжете. Ще види някоя млада фуста, ще му кипне кръвта и ще тръгне след нея. И ще забрави и за брачните клетви и всичко.

Мен по би ме притеснявало дали такъв човек може да изгради нормална привързаност и емоционална връзка. Прекалената смяна на партньори не предполага задълбоченост на отношенията, а и малко или много изкривява представата за другия пол.

Що се отнася до изневерите, феномена го има и в двете посоки. Някои с много бройки се "насищат" и започват да търсят повече сигурност и дълбочина на отношенията. Пък някои с малко се сещат, че още не са се доказали и опитали всичко, и се юрват в най-неподходящия момент.

# 138
... защото това е станало норма/лно за тях.

# 139
Vasudevaya, станали са легенди.

Лъвице, аз не ги деля така. Например хора с малко бройки също може да не могат да създадат здрава привързаност. Такива пък с много бройки могат да демонстрират натрапчива привързаност, която после се оказва фалшива.
В днешно време малко неща са "нормални", така че аз гледам да не ги анализирам много, или да се придържам към норми, а да се забавлявам.

# 140
  • София
Вазов, моето впечатление е, че тези с малко бройки (наистина малко), може да са склонни да идеализират много и да се привързват нездраво, поради липсата на опит, и с други хора, и със собствените си емоции. Та да, те също не са "безопасен" избор.

Изобщо, патология може да се срещне навсякъде. Аз предпочитам да подходя към човека с доверие, да му дам шанс, да го опозная. Хора, които си правят прекалено много застраховки, накрая стъпват накриво по много по-неприятни начини.

# 141
Вазов, хич не съм съгласна с твърдението за многото бройки и това, че хората с такива не се кротват.
Личните ми наблюдения показват точно обратното, а и е съвсем нормално именно тези с доста бройки да се кротнат в даден момент, защото се насищат. Разбира се, има изключения тип 'чичо Чарли (Шийн)'.
За сметка на това вероятността хора с малко партньори да се 'отприщят' в даден момент също е голяма, най-вече като наближат 40-те и си дадат сметка, че най-вероятно са преполовили живота си, често и децата им вече са пълнолетни и решават, че настоящото им положение (в повечето аспекти, не само сексуално) йе ги устройва. Разбира се, и тук има изключения.

Като цяло няма правило, че онези с многото винаги ще търсят ново, а онези с малкото ще си останат с настоящото до живот.
Да не говорим, че в днешно време обществото масово си носи болежки и проблеми, често на хормонална основа, и резкия спад в сексуалното желание хич не е рядко срещан проблем, който също оказва огромно влияние.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 10:16 от _Зизy_

# 142
  • София
Вазов, хич не съм съгласна с твърдението за многото бройки и това, че хората с такива не се кротват.
Личните ми наблюдения показват точно обратното, а и е съвсем нормално именно тези с доста бройки да се кротнат в даден момент, защото се насищат. Разбира се, има изключения тип 'чичо Чарли (Шийн)'.
За сметка на това вероятността хора с малко партньори да се 'отприщят' в даден момент също е голяма, най-вече като наближат 40-те и си дадат сметка, че най-вероятно са преполовили живота си, често и децата им вече са пълнолетни и решават, че настоящото им положение (в повечето аспекти, не само сексуално) йе ги устройва. Разбира се, и тук има изключения.

Като цяло няма правило, че онези с многото винаги ще търсят ново, а онези с малкото ще си останат с настоящото до живот.
Да не говорим, че в днешно време обществото масово си носи болежки и проблеми, често на хормонална основа, и резкия спад в сексуалното желание хич не е рядко срещан проблем, който също оказва огромно влияние.
Абсолютна вярна, абсолютна точна.... както казваха в руския вариант на Стани богат по Останкино едно време

# 143
  • София
Искам да попитам с колко жени е нормално горе - долу да е бил интимен един мъж, наближаващ 40-те? Имам предвид средностатистическите, като външност, интелект и социално положение.

Предполагам, че няма нормално или ненормално тук. Аз за целия си живот съм била само с двама, без изневери от моя страна. Имам приятелки, които са били с над 100, както и приятели над 40 с по 3-4 приятелки. Наистина зависи от човека, някои и с повече карат, дори имат и паралелни връзка, аз съм друг тип, от изчезващите верни 😀😀😀 като си слушам приятелките.
Според моя теория и по мои наблюдения тези, които не са се наживяли на младини, започват изневери на стари години, затова е добре да се се вземе най-хубавото от всяка възраст, та да не се излага човек после и да не наранява човека до себе си. Но си е моя теория Simple Smile

# 144
  • София
Искам да попитам с колко жени е нормално горе - долу да е бил интимен един мъж, наближаващ 40-те? Имам предвид средностатистическите, като външност, интелект и социално положение.

Предполагам, че няма нормално или ненормално тук. Аз за целия си живот съм била само с двама, без изневери от моя страна. Имам приятелки, които са били с над 100, както и приятели над 40 с по 3-4 приятелки. Наистина зависи от човека, някои и с повече карат, дори имат и паралелни връзка, аз съм друг тип, от изчезващите верни 😀😀😀 като си слушам приятелките.
Според моя теория и по мои наблюдения тези, които не са се наживяли на младини, започват изневери на стари години, затова е добре да се се вземе най-хубавото от всяка възраст, та да не се излага човек после и да не наранява човека до себе си. Но си е моя теория Simple Smile
Да. И аз мисля така. Човек, ако се е наситил на разнообразие с различни сексуални партньори до към 35-40,после търси съвсем друго, по-мъдър е и много умерен и искрен в емоционален план, спрямо настоящия си партньор. Е, разбира се се заглежда и фантазира, но е мноооого по-труден за изкушаване, защото е видял какво ли не, като характери, визии, желания и т. н. и вече няма какво да го изненада и привлече, така, че да рискува човека с който си е паснал най-вече емоционално. Дори си мисля, че един мъж трябва да е бил до 35г възраст с поне 150 жени за да го осъзнае

# 145
Обаче, ако същия мъж с поне 150 бройки срещне подходяща жена също с толкова бройки, дали ще продължи да му се струва подходяща, след като разбере?  Joy

# 146
Хем питате кое е нормално, хем се самоубеждавате, че едно нормално веднага ще се превърне в ненормално, щом срещне стоипетдесетата бройка някой си... Мда, то точно така става.

# 147
  • София
Обаче, ако същия мъж с поне 150 бройки срещне подходяща жена също с толкова бройки, дали ще продължи да му се струва подходяща, след като разбере?  Joy
Ама разбира се. Ако ще и с 1500 да е била. Освен, ако не е някой патологичен ревнивец с мания за притежание. Аз даже бих предпочел жена, която е имала много партньори, ако разбира се я усетя емоционално стабилна и покрие моите желания за човечност и интелект

# 148
Ехеее 1500, ти сега залитна към пенсионирани жрици направо...Grinning

# 149
Колко интелект да има жена, която си е лягала със 150 човека? Много забавни мъжете в тая тема. Laughing
Виж, човечност, със сигурност, ако се съжали над някой девственик и му направи услуга.

Общи условия

Активация на акаунт