Колко е нормално?

• 24 143
  • 700
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Сигурно за тва се чудя кво ли е с грозна Simple Smile

# 482
  • София
Да ме извинявате, ама вашта работа е малко такава - за жените: не съм перхидролка, значи съм уникална, за мъжете: не плащам за тунинг, бройките ми са интересни.
Дай ми Памела Андерсън, пък си задръж Мимето от долния етаж.

И пак излиза, че ако не е силиконова бомба, е някаква обикновена женичка Wink Пък иначе борим обобщенията.

# 483
Е, борим ги с аналогични контри. По закон такива контри се приемат на нож или на ама ти сега не разбираш, друго искам да кажа...и казва същото.

# 484
А защо не се подозира и опцията, че може да се предпочете и Памела, и Мимчето ли беше. Както и нито 1 от двете.
Хора разни, вкусове също.

# 485
  • София
Е, борим ги с аналогични контри. По закон такива контри се приемат на нож или на ама ти сега не разбираш, друго искам да кажа...и казва същото.

Дали някой казва същото, или другият избира да чува едно и също? Wink В крайна сметка, не е нужно нито да сме съгласни с чуждото мнение, нито да го харесваме.

# 486
  • София
Да ме извинявате, ама вашта работа е малко такава - за жените: не съм перхидролка, значи съм уникална, за мъжете: не плащам за тунинг, бройките ми са интересни.
Дай ми Памела Андерсън, пък си задръж Мимето от долния етаж.

Оообаче Мимето е на 22 стъпала или един асансьор разстояние. Памела е "а портретът от стената само ме следи". Печели Мимето. Като в Алиса в страната на чудесата - харесвам това, което виждам (а не виждам това, което харесвам).

# 487
А защо не се подозира и опцията, че може да се предпочете и Памела, и Мимчето ли беше. Както и нито 1 от двете.
Хора разни, вкусове също.
Кой ти каза, че не се подозира?
Ама някак като се заговори, че на Хефнъровите зайчета им липсвала индивидуалност и не били интересни, а от съседната маса пригласят, че зайчетата били само за консумация, няма какво да предположи човек.

Оообаче Мимето е на 22 стъпала или един асансьор разстояние. Памела е "а портретът от стената само ме следи". Печели Мимето. Като в Алиса в страната на чудесата - харесвам това, което виждам (а не виждам това, което харесвам).
Втори тото шанс печели Мимето. Мимето може да не се вълнува да бъде бройка на гларуса от горния етаж. Ще газим ли в дълбокото за двустранния интерес?

# 488
  • София
Мимето ще получи нишан по практични причини, ако реши да се възползва. Памела със или без нишан е недосегаема.

# 489
А Мимето е досегаема, понеже?

# 490
  • София
Да ти дадат нишан не е задължение за съгласие. То е като в търговията - изпращането на оферта не е сделка.

Преди години гледах филм за въпросните зайчета. Вярно, че беше доста напудрено, но дори наполовина да е вярно, въпросните зайчета са били доста хубави, умни и т.н. Порази ме това, че са били адски дисциплинирани. Това е бизнес стратегия, не е просто бройкане на герой от прехода.

# 491
Някой ако целенасочено си търси само бройки, вероятно има проблем със себе си.
Повечето тръгват с друга идея..
Ако не те е срам от преживяното във времето, значи все е било нормално!

# 492
Зрелите хора, нямат ли вече изграден вкус и избор, с какви хора да бъдат, след натрупан житейски опит и определени години? Какво значение има, че харесвам определен типаж хора, близо до моите потребности и душевност, отколкото да допукскам до себе си хора, с нисък морал, и  дефицити,дори и за бройка.

# 493
  • София
Докато обсъждате чуждите бройки форумно, хората се трудят за ваше улеснение и правят нови.
Just sayin…

# 494
  • Пловдив
Аз си имам една бройка, седи на масата до мен в момента.

Общи условия

Активация на акаунт