Рак на белия дроб - тема 7

• 50 726
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Няма проблем да вземете материала без него. Изобщо няма да разбере.

Според мен е хубаво при всеки вид рак да се направят поне две хистологични изследвания. Ако съвпадат - ще знаете, че диагнозата е вярна. Съответно ще знаете, че и лечението е вярно.

# 511
Не е добре да са повече от 2. Това значи, че първите се разминават (като при татко). При него затова се наложи да правим толкова. Ако първите две мнения съвпадат и са подкрепени от ИХХ - няма нужда да се правят безброй хистологични изследвания.

Ако днес се сблъскам с тази диагноза, директно бих отишъл при двама конкретни лекаря. При съвпадение на мненията - не бих се занимавал повече. Тогава не знаех кои са тези лекари и си троших главата през други докато открия “топлата вода”.

Христова и Поповска ли имате предвид?

# 512
Да, но в отсъствието им - има и други. Професор Тимчева е отличен онколог и щом е препоръчала доц. Бачурска на Божури - вероятно има причина да ѝ вярва. Ние при нея не сме ходили, та не мога да изкажа мнение от личен опит.

# 513
# 514
ЧЕСТИТО!!!
Браво, браво!
На морето съм и веднага си поръчвам един коктейл за твое здраве!!!!

# 515
Whitefang, толкова много се радвам за теб!!! Честито! Казах ти, че е подозрително заключението от КТ!

Много, много се радвам, че си добре.

# 516
  • Пловдив
Иска ми се още някой да погледне. Цоневска я нямаше. В отпуск била. Дали да не занеса диска в Онкологията в Дървеница? Или друг да ми препоръчате.
Не става ясно дали е било пневмонит(отшумяващ) или друго възпаление

# 517
Пробвай в Онкологията при проф. Пиперкова или в Сити Клиник (Младост) при проф. Костадинова или доц. Бочев.

Но...резултатът е твърде категоричен. Не очаквай изненади. Добре си. Simple Smile

ПС: Все се чудя дали не си изкарал лек ковид без да си разбрал. С делта има много пробивни инфекции, които протичат почти асимптомно при ваксинирани.

# 518
# 519
В Сити май бавно става второто мнение. Най-добре звънни и попитай там за двамата лекари, препоръчани от Хоуп и за Пиперкова в Дървеница.

# 520
Whitefang ,чудесни новини ,само така 🙏

# 521
Whitefang честито! Господ да Ви пази все така ! И на всички тук пожелавам такива прекрасни новини!

Иначе...дадохме блокчетата в Трансхеликс за нова биопсия, защото тази на пишещата машина просто е без коментар + ИХХ която въобще не беше правена  + генетични!
Сега чакаме резултат.

# 522
Whitefang, браво! Честито! Все така и занапред и си отдъхни сега!

# 523
    Whitefang,
Безкрайно се радвам! Поздравления!
 Но все пак дай диска на още 1-2 места за разчитане.
Heart

# 524
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
whitefang, браво, браво, браво!
Много се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт