216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 395
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Am Dorf (BB)
Иначе не мисля, че мога да направя биометрична снимка с телефона. Иначе щеше да го пише в интернет. Да не говорим, че дете на една годинка няма как да снимам сама мирно стоящо. А тези автомати ставали за деца над 6 год.
Пише го, пише го. Човек само трябва да чете. Единственото условие е снимките да са според шаблона им. С каква техника да е заснета снимката не е упоменато.
Да, иначе, едногодишно трудно се държи мирно. Но ако човек няма алтернатива, сигурно и това ще успее.

# 151
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Reina, аз досега два пъти снимам сина за Райзепас. С фотоапарат.
В нета има описано колко от цялата снимка да заема лицето, къде да са очите.
Правя няколко снимки, после ги режа, така че да съвпадат с изискванията.
Слагам 6 пасбилдер на 10/15 размер снимка и разпечатвам в Дм. Там си избират една и режат.
Първият път синът беше на 6 месеца.
Фонът беше един бледосин чаршаф.

# 152
  • в сърцето на един мъж...
Снимки правят в ДМ
Аз сега не знам какво ще се случи с моята втора доза Sad Имам час чак за 29 юни, но не знам ще го изтеглят ли по-напред, ще ми слагат ли друга или пак ще е АЗ... Изобщо драма голяма

# 153
  • Немция
Гея, трябва да се обадиш в Импфцентъра да кажеш с какво искаш да се ваксинираш при втората доза.
ММ така направи. Получи датата и трябваше да звънне на определен телефон, за да каже  за какво са е решил.

Папурче, засега всичко е наред при мен. Дано и така да си остане! Дано утре вече всичко е наред и при теб!
Имам само лека болезненост, където ме боцкаха, но мога да спя на тази страна.
И аз се ваксинирам на първо място заради здравето ми.
Сред нашите познати, приятели и роднини(повечето в България) има от всички групи, засегнати от вируса - и починали, и тежко изкарали, и леко изкарали с оплаквания след оздравяването, и леко изкарали без оплаквания.
Лотария, в която не знаеш какъв билет ще изтеглиш.

Рейна, ДМ правят биометрични снимки.
https://www.dm.de/services/services-im-markt/fotoservice/passbild-service-51462

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 22:34 от Бибит

# 154
Бибит, аз така и не мога да реша Sad В началото исках бионтек, сега след астрата, вече ми е все тая, искам само да ме боднат по-бързо Sad

# 155
Ами тогава се ваксинирай с каквото има и да свършва. 😊

И аз имам тежко изкарали и починали от Ковид приятели и близки, но много си заминаха и от други болести. Един от най-добрите ми приятели е с онкологично заболяване и от месеци е почти лишен от лечение. Аз и семейството ми сме здрави и си искаме живота. Хората, които прекалено много се страхуват от болести имат нужда от специализирана помощ, освен ако не им харесва да си живеят със страховете. Надявам се след като се ваксинират напълно, да спрат да тероризират околните със страховете си, макар че като чета темата за Ковид, и тогава не спират.

# 156
  • Немция
Гея, не го мисли отсега. Като наближи, ще го решиш окончателно. Дотогава доста вода ще изтече.

Софт, и ние си искаме нормалния живот. Това също ми е приоритет.
Но, да го кажа така, имам и респект от вируса.
Всеки с гледната си точка.

# 157
Аз имам голям страх от раковите заболявания. Дори не можеш да разбереш навреме че ги хващаш, защото не кихаш и не се сополивиш от тях.

# 158
Софт, да се, ама не ме викат Simple Smile иначе веднага ще ида.
И аз си искам нормалния живот, обаче предпочитам жива да го живея и с всички любими хора, ама не става. За съжаление заради липсата на ваксина или прекалено смели хора, не успяхме да се сбогуваме с любими хора, които си заминаха. Последно си замина свекър ми миналата седмица, не от ковид, но заради условията, не можахме да го видим. Не сме го виждали от година и половина... Едва успяха да му намерят място в болница. И никой не разбира, че заради това, че са претоварени болниците, хората нямат достъп и до нормално лечение.
Ох, някой може ли да ми каже защо ми свети един син бутон полезно под мнението? Вече до там ли изкукаха тука, че да си натискаш сам полезно на мнението???

# 159
Ох, някой може ли да ми каже защо ми свети един син бутон полезно под мнението? Вече до там ли изкукаха тука, че да си натискаш сам полезно на мнението???

Като го натиснеш вече можеш да видиш кой ти е харесал мнението - излиза списък.

# 160
Ти да видиш! Ще си гледаме лайковете като във ФБ. 🤭🤣

# 161
Божее, жива да не бях, благодаря Папа Simple Smile Тва все повече заприличва на фейсбук, не на форум...

# 162
Записвам си аз вече коя мама колко коментара ми е харесала и топ 10 ще получат коледни подаръци. Хъххъъхъхх Joy

Стена на славата ще правя в офиса. Joy

# 163
Аз нямам такъв бутон. Призовавам другите засегнати да започнем движение Querdenker! ✊

# 164
Признавам си, че точно където са им изискванията за снимка го пропускам. Ще се зачета. Но аз даже не си и помислям, че ще успея да направя такава за паспорт. Но ще прочета и ще видя. Иначе верно, че в ДМ имаше опция да изкарваш снимки за паспорт на автоматите.
Бела нещо не се разбираме. Ще изкарвам точно Kinderreisepass. Няма друга опция с какъв паспорт да се пътува, а децата нямат лични карти до не знам коя възраст.

Общи условия

Активация на акаунт