216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 206
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Нееееее, препочитам да вали, да съм си на терасата в София 4 през нощта и да си пийвам уискенценценце, докато някое гадже спи.

В морето много хищници - страх ме е. Хахахаха

# 61
Аз пък нямам никакво намерение да живея страх или да си проваля ваканцията заради мерките им. Това не са мерки, а терор.
терор или страх ... вече не знам, но като гледам как подхождат с няколко доста леки скечове и ми напомня едни времена .
Днес и Лашет се изказа за пенсия на 70 .
Ще го пробутат и това .
Zur Bürokratie in Brüssel: Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, ob was passiert. Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter. (1999)
мисля на Юнкер.

# 62
  • Deutschland/HE
В сряда и аз купих двупосочни билети от Франкфурт до Варна и обратно, директни. Цените същите като на Уиз, дори на връщане са по-ниски. Ще си бъдем почти 6 седмици във Варна, ще ходим на плаж и ще се виждаме с роднини и приятели.
Сега си говорихме със съседите, те са около 45-50годишни и двамата са вече ваксинирани с първа доза. Беше ми неудобно да питам как са се уредили, защото мъжа е инженер и работи хоумофис, жената води йога курсове.

# 63
Всичките колеги от софийския клон на фирмата ни вече са ваксинирани. Някои са под 30. Никакво уреждане няма, в общи линии който иска се ваксинира.

# 64
  • Deutschland/HE
Аз говоря за съседите ни в Германия, Хесен. Да България знам каква е ситуацията и 90% от приятелите ни там вече имат поне една доза.

# 65
  • И аз не знам къде
Запис и от мен Blush

# 66
  • в сърцето на един мъж...
Бибит, благодарности отново за оригиналната тема!
Асе, аз си донесох от България една коледна серия на каталея, която мирише на шоколад, канела, покрай работата, моите ръце изглеждат по същия начин като твоите. Откакто мажа този крем, не съм имала проблеми. На кокалчетата се беше напукало до кръв, два дни мазане и минава всичко, много съм доволна. Ето това е крема

Скрит текст:

# 67
Честита Цветница на всички! Бъде здрави и много много щастливи!

Знаете ли дали в ДЕ мога да си купя цветето Левизия?

# 68
Честит Празник на всички български цветя на немска земя🙂!Искам да ви попитам как мога да наема автомобил за няколко седмици и откъде е най-евтино.Препоръчайте ако някой е наемал,моля ви!

# 69

Знаете ли дали в ДЕ мога да си купя цветето Левизия?

Да. Казва се Bitterwurz.

Честита Цветница на всички. 💐

# 70
Момичета, на какво казват при вас кефир? И защо се изисква изцеждане на мляко, за да се получи. Да не е нещо като нашето цедено кисело мляко?  Престравях си го като  айрян с високо маслено съдържание, а не изцеден продукт.

# 71
Къде при нас? Кефирът е само едно единствено нещо: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80. Това, което продават в магазините под името "кефир", не е истински кефир, а мляко заквасено с малко по-различни бактерии.

# 72
На много места продават кефир и на всякъде е с толкова различен вкус. Аз харесвам малко по-резлив, а често е доста неутрален вкуса.
Не знам домашен как се прави.

# 73
Къде при нас? Кефирът е само едно единствено нещо: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80. Това, което продават в магазините под името "кефир", не е истински кефир, а мляко заквасено с малко по-различни бактерии.

От линка успях да си отговоря на въроса . Казвам при вас, защото аз съм в Бг. Синът ми е в Германия, студент е и работи в голяма хранителна верига. Вчера е имал разговор с клиентка,м която е търсела пластмасова цедка за да прави кефир. Синът ми е много отговорен, държи  да  помага. .   Попита ме защо, а аз не знаех как да обясня, а в уикипедия си пише, че  за направата му не се ползва метал, а само пластмаса.  Благодаря ви.

# 74
Аз имам в хладилника "кефирени гъби". Те се слагат в голям буркан с прясно мляко, покрит отгоре със салфетка, която аз закрепям с ластик. Бурканът се оставя на топло и тъмно, т.е. в шкаф за към 24-30 часа. Ако искаме реферът да е "резлив" 48 часа. После млякото се прецежда в пласмасов гевгир, за да се съберат гъбите. Ето това е търсила клиентката на сина на G..D.. Отцедените гъби се изплакват с вода и се прибират в хладилника, а кефирът е готов за пиене.

Общи условия

Активация на акаунт