216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 334
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък си мислих, че там само гларуси, гларуси ... Smiling Imp

За SH по тел. казаха от юни и с тест до тогава сам оместни

# 706
Една приятелка преди години напусна страната в рамките на 2-3 седмици. Всичко кюндигва sofort, Kündigunsfrist отпада в такава ситуация. За детски ми е трудно да си представя че ще ви ги плащат ако нито родителите нито детето живеят в Германия.

Правиш си списък с всички договори и караш по ред.
Благодаря!

# 707
Днес бях при личната за някои изследвания и попитах за ваксината защото нали съм с хронично заболяване .Те получавали по 30 броя на седмица. Давали термини за след 6мес. Обаче ми връчи лист да се запиша в Impfzentrum.
Сериали не гледам нарочно защото после съм зомби, не мога да оставя докато не догледам. Обаче ако имам късмет ми се случва филм веднъж на месеца.

# 708
Аз искам да гледам сериали, ама нещо последните години ги правят едниииииииииииииииииииииии... карам си на музичка. Искам сериал, който да предизвика моят интелект - не ми е нужно да гледам, как Х убива И, защото И е преспал със жената на Х и е гепнал от сейфа им 20 бона. То за това, и аз ще го убия. Скука. Па видиш ли, след душа се е намърдал в халата на Х - направооооооооооооооооооооооооо побеснявам! Халаъът ми не се пипа! Муахахах

# 709
  • Primum non nocere !
Много хвалят Дамски Гамбит!
И него съм заплюла, но ме предупредиха,че трябва да го гледам с концентрация и починала, а не след 36 часа работа..

Панда, за кво са ти сериали?
Ти си вещо лице вече и главен Консултант в СО!  Smile
Не мой ги съвместява и двете, ще падне производителността и Квалитета!

Междудругото Респект! Умни преказки ги редиш там, но няма читатели.
Има само драскачи.

# 710
Аз съм професор по семейните проблеми и БЕЗПЛАТНО давам съвети в СО как да спасят брака си или да изхарчат парите на половинките си, преди да си тръгнат! Това е моят принос към форума! Ама напоследък няма теми, в които да се изявявам!

Сега, има някакви, ама кой професор ще седне да чете начален пост по-дълъг от 5 реда?! Н-И-К-О-Й. Проблемите се казват кратко и сбито, да може аз да си творя на воля.

Ще има среща на фенклуба някога, когато си видя софортхилфе-то за бизнеса, за януари. Сигурно ноември?! Joy

Дамски Гамбит го гледах - едно интелигетно момиче, осиновено, изоставено от бащата-осиновител и майка му го отписва от училище, за да печели тя конкурси по шах, а майката да се Напива и такова наляво-надясно с нейните парични награди. Много куул, много свежо.

# 711
  • Primum non nocere !
Е що издаде сюжета!?
Изчакай, не може всеки ден да има теми кул.
И малко свали нивото, понечмил си се...Някой съвети не са много приложими за Бг...
Завиждам ти,честно! Как имаш нервите...Тренираш...Yum

# 712
Ма да си вдигат нивото - мен кво ме бърка?! Аз освен всичко друго, гледам на карти онлайн за 200 еуро по пейпала, за 500 еуро правя магии - предимно черни, и за 2800 еуро пак по пейпала предлагам 10 сесии по 15 минути  вируален бой с листа от алое вера за сваляне на излишни килограми - за жалост този вид теми бързо го трият и не си се усетила да се възползваш от някоя платена услуга. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 713
Днес бях при личната за някои изследвания и попитах за ваксината защото нали съм с хронично заболяване .Те получавали по 30 броя на седмица. Давали термини за след 6мес. Обаче ми връчи лист да се запиша в Impfzentrum.

Трябва ти голямо търпение за да се добереш до час във ваксинационен център.  Днес успях да си запазя час в център на час път от тук, но беше на цената на тридневно денонощно дебнене и рефрешване на страници.

# 714
  • Primum non nocere !
Панда !Стига!
Пак се разплаках от смях!!:laughing:

# 715
Панда !Стига!
Пак се разплаках от смях!!:laughing:

Я сподели ти, как ме знаеш от СО, като аз теб в СО не съм те засичал! Да нямаш втори профил, от който да пишеш глупости?! Веднага сподели! Аз освен клюкар и философ, съм и интригант!

ПС. Нищо не си видяла - в темите за ТВ предавания (за които получа официална покана да гледам и коментирам, разбира се), сеирът е на много по-високо и битово ниво!

# 716
  • Primum non nocere !
СО , го чета , когато съм на разположение , да се развличам! Нова безплатна Платформа на Нетфликс на български. Satisfied
Аз обичам да визуализирам... Те са едни сериали..Та там те четох...Стабилни нерви имаш.
За философията  и умерената ти доза цинизъм прочетох.

# 717
Нищо не си видяла, Шехи. Ама за това - друг път. На уиски и приват!

Да не е спам - най-накрая заваля в Кьолн - уж 10 дни щеше да вали... вече пропусна един - поне вечерите ще са ми хладни.

И да се оплача - днес пуснаха децата на двора - не можах да се концентрирам У работата - децата от двора пищят, а между тях и мен, съседите правят покрива на гаража - демек яко шум. Данке мути Меркел!

# 718
Мда, Дамския гамбит е добро свежо сериалче.
ПапаПанда, за теб Dark, ако не си го гледал. Голям е гъдел.

# 719
ПапаПанда, за теб Dark, ако не си го гледал. Голям е гъдел.

Не съм! Ще го прегледам и ако ми хареса, ще пратя по дхл-а един български хлеб от българските магазини, в които ми говорят на цигански (туй в Кьолн) и които ми трият коментарите от фейсбук страниците си, като обяснявам как докато ме обслужва, мацката си пее чалга, която е надута разбира се от някаква тонколонка в близост до касата, и се провиква на някой си отзад в склада, че трябва да зареди нещо си.

Ама алое вера напитката там ми излиза най-евтино и търпя веднъж на 2 седмици - ко да прая?!

Общи условия

Активация на акаунт