Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 46 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • до най-прекрасния мъж
Чела съм в темата не едно момиче, което е връщано заради висок прогестерон на 2-ри ден. Ако нещо с хормоните не е наред, не можеш да разчиташ на симулацията да го коригира. Винаги се минава преглед, пускат се хормони и едва като излезе резултатът, се започват лекарствата.
Tulipа, имала си късмет и вероятно твоите хормони са били наред. Но след изгубени 3 години и хиляди левове в известна клиника, бягам с 300, ако не ме следят като хората. Те фоликулите може да се следят на ехограф, но как реагират яйчниците и какво се очаква да има вътре в тия фоликули, може да ти каже само хормоналната диагностика.
За мен непроследяването стриктно на всичко си е чист експеримент, съпроводен със загуба на време и пари. Така че никого не плаша, а споделям собствения си горчив опит.

# 61
Нямам намерение да правя лоша реклама на някой лекар... Възможно е и от регистратурата да имат пропуск, заради късния час, който ми дадоха и несъобразиха работното време на лабораторията... Както и Nova сподели, а и моя позната, с която говорих, винаги са пускани изследвания преди това...
Освен прогестерона, кой друг хормон е важен преди стимулация? Зная, че обикновено пускат естрадиол, ФСХ и ЛХ... Направиха ми антигенен тест, поддържам ТСХ около 2

# 62
С блокираща инжекция ли си или? Кой ден от цикъла си? Много е странно да няма изследване. Не съм чувала за Фостимон. Може би е нещо по различно, знам ли.
Момичета, днес започнах със стимулацията - за сега имам Фостимон само... Очаквах да имам някакви изследвания на хормони, но не ми взеха кръв. Казаха на следващия преглед - хормони и вирусология. Нормално така ли се процедира или ме забравиха 😁

# 63
И за мен е малко странно да не се пускат изследване на хормони,преди започване на стимулация. Според мен те определят и дозата с която ще се стимулират яйчниците. При мен вече отлагат 5 месеца, заради борба с високо ТСХ, защото док. не иска да рискуваме и да е неуспешен първия опит. Това дори ме накланя на мисълта, че не искат да ме претупат само и да вземат парите, дано е така. Успех на всички! 🍀🍀

# 64
С блокираща инжекция ли си или? Кой ден от цикъла си? Много е странно да няма изследване. Не съм чувала за Фостимон. Може би е нещо по различно, знам ли.
По къс протокол, 2ри ден от Ц беше вчера... Нямам идея колко често използват този препарат, но го имам и друг път назначаван в друга клиника на пилуЕЦ...

# 65
Момичета кринон гел как ви го изписват. Движите ли се след поставянето му

# 66
На мен ми го изписаха след пункция и ми казаха вечер преди лягане. Но знам, че се изписва и за стимулация преди трансфер, и тогава трябва да се движиш. Зависи за кое от двете е изписан.
Момичета кринон гел как ви го изписват. Движите ли се след поставянето му

# 67
🍀🌼Desire 🌼🍀- И аз не знам тогава каква е работата. Питай утре лекаря си най-добре.

# 68
Аз за това се учудих защото ми го изписаха вечер преди лягане.5дно преди трансфер.

# 69
Не се притеснявай, нормално е. Успех ти желая! Да ни се похвалиш скоро. 🙂🍀🤞
Аз за това се учудих защото ми го изписаха вечер преди лягане.5дно преди трансфер.

# 70
Не се притеснявай, нормално е. Успех ти желая! Да ни се похвалиш скоро. 🙂🍀🤞
дай боже и при нас да стане чудото.

# 71
За Кринона преди трансфер ако е веднъж дневно е хубаво вечер, слагаш го, полежаваш поне 20- 30 мин после малко разходка, ако имаш възможност да се разпредели, защото  е много гъст. Ако е два пъти дневно на 12 часа същата процедура.

# 72
За Кринона преди трансфер ако е веднъж дневно е хубаво вечер, слагаш го, полежаваш поне 20- 30 мин после малко разходка, ако имаш възможност да се разпредели, защото  е много гъст. Ако е два пъти дневно на 12 часа същата процедура.

благодаря така ще направя, сега е веднаж дневно след трансфера незная как ще е дозата. Тогава пак ли по същия начин.

# 73
Здравейте,

Обръщам се с молба за съвет.
Днес в 13:30 ми дойде и т.к. обилното кървене не се бави особено го броя за 1ви ден. Обадих се да запиша час за старт на стимулация по къс протокол. Дадоха ми час за вторник, 18 часа, което броя за 3ти ден. Не е ли прекалено късно? Притеснена съм да не се опорочи всичко и обмислям дали да не откажа часа. Всичко ми е за сефте и нямам опит с процедурите. За Надежда става въпрос.

Хубава неделя на всички.

# 74
Здравейте,

Обръщам се с молба за съвет.
Днес в 13:30 ми дойде и т.к. обилното кървене не се бави особено го броя за 1ви ден. Обадих се да запиша час за старт на стимулация по къс протокол. Дадоха ми час за вторник, 18 часа, което броя за 3ти ден. Не е ли прекалено късно? Притеснена съм да не се опорочи всичко и обмислям дали да не откажа часа. Всичко ми е за сефте и нямам опит с процедурите. За Надежда става въпрос.

Хубава неделя на всички.
ако цикъла ти дойде след 12, за 1ви ден се брой следващия. Така че вторник ти е 2ти ден от цикъла. Желая ти успех 💖

Общи условия

Активация на акаунт