Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 46 802
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Пропуснах да напиша, сега го допълних: 13-ти ден от цикъла, а циклите ми са през 25 дни. Обикновено овулацията ми е на 11-12-ти ден.

# 601
Марго, сега се чухме и освен утрогестана каза да почна и дуфастон, но утре ще си правим трансфера както беше планирано, но няма да връщаме 2 както се бяхме разбрали, а 1. Просто не знам на такъв етап има ли смисъл да търся инжекции? Пролутекс май се казват. Док каза че и да намеря си имат специфики на съхранение  и не е ясно кой къде ги е държал. Чудя се да ходя ли по инвитро темите да търся някой да ми продаде? Какво да правя и аз не знам Disappointed

# 602
Раули, Ели беше с инжекции ако не  се лъжа, вие нали бяхте при един и същ лекар, пиши й директно. Аз вече не бих рискувала след неуспеха ми.
Кристи, аз имах подобен цикъл, АГто също не можа да каже имало ли е О или не, дали е жълто тяло или фоликул. Не ми пусна хормони, каза да ида след 6 дена да види прогестерона - беше 0 и нещо и вечерта ми дойде.

# 603
Марго, сега се чухме и освен утрогестана каза да почна и дуфастон, но утре ще си правим трансфера както беше планирано, но няма да връщаме 2 както се бяхме разбрали, а 1. Просто не знам на такъв етап има ли смисъл да търся инжекции? Пролутекс май се казват. Док каза че и да намеря си имат специфики на съхранение  и не е ясно кой къде ги е държал. Чудя се да ходя ли по инвитро темите да търся някой да ми продаде? Какво да правя и аз не знам Disappointed

Намерих ти инжекции от една дама, останали са и 2 опаковки Лутинус, закупен от Турция. Цена 60лв за двете, срок 09/2023, ако искаш ще ви свържа.

# 604
Кристи, виждам че Лутинус-ът пак са глобули. Аз търся инжекции за да вдигна нивата ударно. Благодаря все пак.
ЕДИТ - Сега виждам че си писала че са инжекции. В кой град е твоята позната? Аз съм в София и ми трябват спешно.
Марго, сега ще видя и с нея.

# 605
А, извинявам се, не съм разбрала правилно явно какво има тя. Мислех, че са инжекции, но наистина са глобули. Аз я питах за инжекции, явно не се разбрахме.

# 606
Намерих Пролутекс от Аптека Промахон. Увериха ме, че утре ще ги получа, дано е така. И дано не е прекалено късно да ги започна в деня на трансфера. До тогава си карам с конските дози утрогестан и дуфастон, дано до утре мръднат още нагоре резултатите.
Никъде не открих референтни стойности на прагестерон преди трансфер, само Кристи даде от Надежда. Някой друг знае ли нещо по въпроса?

# 607
Моят опит беше неуспешен, но аз си го очаквах, защото не усещах нищо. Преди при положителен тест гърдите ме боляха много (за съжаление се оказа "кухо яйце"). Сега нищо, така че си знаех предварително. Нямаме замразен материал, така че на есен пак стимулация. Мисля да търся друга клиника, тъй като тук единственият коментар, който получих е "съжалявам, ще пробваме пак". Мисля да посетя имунолог, да не излезе нещо от там.

# 608
Тъп въпрос, ама какви симптоми може да се появят след трансфера. Знам, че при всеки е различно, но вече 5ти ден - нищо. И започвам да се настройвам скептично, за да не е мн голямо разочарованието после.

# 609
При мен единственият положителен тест беше след инсеминация. Симптомите ми бяха, че ме боляха много и ми тежаха гърдите около 10-11 дни след инсеминацията. Около 10дни след положителния тест, започнаха да ми олекват и на прегледа се разбра, че е кухо яйце. Но има момичета, при които няма никакви симптоми, така че това не е определящо за всички.

# 610
Според мен е много рано за симптоми, но и индивидуално. При мен при естественото ми единствено забременяване завършило с мисед започна засилване на апетита, което първоначално дори не забелязах, после след + тест при всяко хапване или пийване на нещо усещах подуване на корема все едно съм глътнала балон.
Тъп въпрос, ама какви симптоми може да се появят след трансфера. Знам, че при всеки е различно, но вече 5ти ден - нищо. И започвам да се настройвам скептично, за да не е мн голямо разочарованието после.

# 611
Аз съм имала всички симптоми за бременност (подуване и болки в гърдите, че даже и кърма..., гадене, повръщане, придърпвания, глад, засилване на усещането за миризми), а никога не съм била бременна, дори БХ не съм имала, така че не гледайте симптоми. Те винаги са от хормоните при стимулацията или при подготовката за ЗЕТ.

# 612
Аз нямах симтоми. Даже и с напредване отново нямах, при всеки е различно. 🤗

# 613
Ето че дойде и моят ден Simple Smile
Нали съм инато, сутринта пак пуснах прогестерон за да видя как се е променил от вчера, дано се е качил. Чакам резултати всеки момент.

# 614
Ето че дойде и моят ден Simple Smile
Нали съм инато, сутринта пак пуснах прогестерон за да видя как се е променил от вчера, дано се е качил. Чакам резултати всеки момент.
Не се притеснявай , вземи инжекции и действай. От тях много бързо се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт