Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 46 363
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
На мен също ми дойде след 13:00ч., а от сутринта имах зацапване. За втори ден се брои следващият. Стимулацията ми беше успешна Simple Smile, извадиха 8 Я,  вече чакам резултат.

# 76
Нова 777 с теб ще бройм дните до тест май заедно. Аз съм на трансфер в петък. Аз също съм при персенска

# 77
Аз вече броя..Blush днес е едва втори, а вече е доста трудно. Стискам палци Hug

[/b]
Нова 777 с теб ще бройм дните до тест май заедно. Аз съм на трансфер в петък. Аз също съм при персенска

# 78
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, дългото чакане идва след положителния тест. Така бавно се нижат дните между два прегледа, че направо времето е спряло. Аз не го вярвах, но е така, а съм едва в началото и сега прегледите са често.
Успех пожелавам и скоро да се похвалите с високо ЧХГ.

# 79
И аз броя, днес ми е 6 ти ден след свеж на две петдневни но вече толкова пъти съм се разочаровала и съм виждала само 0, че ме е страх да кажа. Малко черен хумор-като бях болна от Ковид, моят мъж ми купи домашен тест преди пср и веднага отчете две черти. Ех, казвам си и аз да видя двете черти, жалко, че са от този тест.

# 80
Аз чакам тези дни да ми дойде, за да започна стимулация. Интересува ме колко дни след края на стимулацията е пункцията и трансфера.

# 81
Дължината на стимулацията ти я определя лекаря. Последно се слага една блокираща инжекция вечер в определен час, който задължително трябва да се спази. Пункцията е не на следващия ден, а на по-следващия сутринта пак в определено време. Същия ден ще оплодят и яйцеклетките. Трансферът е на 3-ти или на 5-ти ден, но ранния трансфер все повече се отрича. Успех!

# 82
Здравейте момичета, записвам се в темичката. Чакаме заповедта за финансиране от ЦАР и на следващия цикъл ще започваме. Вече имам 4 неуспешни инсеминации, при посл. беше положителен резултат, но се оказа кухо яйце. Сега, колкото се вълнувам и нямам търпение да започнем, толкова се и страхувам да не стане пак така. Но нямам друг изход освен да мисля позитивно и да се надявам да се получи с инвитро.

# 83
Здравейте момичета, записвам се в темичката. Чакаме заповедта за финансиране от ЦАР и на следващия цикъл ще започваме. Вече имам 4 неуспешни инсеминации, при посл. беше положителен резултат, но се оказа кухо яйце. Сега, колкото се вълнувам и нямам търпение да започнем, толкова се и страхувам да не стане пак така. Но нямам друг изход освен да мисля позитивно и да се надявам да се получи с инвитро.
Успех!  🍀❤
И ние ще подаваме документите тази седмица.

# 84
Трябва да изтече кринонът или да го честите вие, защото се събира и става ужасно. Аз имах проблем и трябваше да ходя да ми го чисти АГ. Още изтръпвам като се сетя.

Успешни процедури на всички момичета и хубава реколта!

# 85
Здравейте на всички. Имам нужда от помощ и бих искала да получа съвет, ако някоя от вас вече е била в това положение. На моя мъж му излезе бактерия миналата седмица на изследването за спермокултура и започна да взема антибиотик за една седмица,а на мен ми се очаква тези дни да ми дойде и евентуално да започнем стимулациите. Моля да ме посъветвате дали в рамките на тази седмица има вероятност да се изчисти тази бактерия, или трябва да прескочим месеца и да почнем другия. От друга страна ни искат и други изследвания и се чудим дали да ги правим при наличие на бактерия....

# 86
Ами на теб не са ли ти пуснали микробиология? Може ти да я нямаш, а и трябва да се консултираш с лекаря. Все пак стимулацията е около 10 дни. Питай го лекаря дали има възможност да се оправи за това време. Принципно е редно и ти да пуснеш микробиология преди стартиране на стимулация.
Здравейте на всички. Имам нужда от помощ и бих искала да получа съвет, ако някоя от вас вече е била в това положение. На моя мъж му излезе бактерия миналата седмица на изследването за спермокултура и започна да взема антибиотик за една седмица,а на мен ми се очаква тези дни да ми дойде и евентуално да започнем стимулациите. Моля да ме посъветвате дали в рамките на тази седмица има вероятност да се изчисти тази бактерия, или трябва да прескочим месеца и да почнем другия. От друга страна ни искат и други изследвания и се чудим дали да ги правим при наличие на бактерия....

# 87
При мен за щастие всичко излезе наред. Единствено ме притеснява дали при него ще се изчисти бактерията, а и антибиотика дали няма да увреди спермотозоидите, с други думи дали да почваме процедурата.

# 88
Slunceto89, принципно при оплождане на яйцеклетки е на същия принцип като при спермограма. От 3 до 5 дни полово въздържание, без алкохол и лекарства около 10 дни. Трябва най-добре с лекаря ви да се консултираш. Моя мъж имаше преди още да почнем процедура уреаплазма, но аз пък нямах. Но това съвпадна с чакането ни за заповед от фонда и нямаше проблем.

# 89
Здравейте момичета,
Днес бяхме за изследванията преди старт на стимулация. Надявам се всичко да е наред и следващата седмица да започнем. Успех на всички. 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт