Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 47 515
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Галя_85, защо толкова рано правите теста? Поне 10-12 дни да са минали....
От клиниката ми бе казано така.

# 436
  • София
Галя_85, разбирам, тогава дано нараства ЧХГ-то и да има добър резултат! Сигурно ще трябва още няколко пъти да го тествате, за да се види има ли развитие. Дано има! 🍀

# 437
Галя_85, разбирам, тогава дано нараства ЧХГ-то и да има добър резултат! Сигурно ще трябва още няколко пъти да го тествате, за да се види има ли развитие. Дано има! 🍀
Дано,благодаря.

# 438
Сестра ми  има близначки на 1 годинка от ин витро ,имат още 1 замразено ембрионче в клиниката обаче в чужбина се намира. Мъжът и непрекъснато я тормози да имат син,заплахи,че ще я напусне и иска да направят генетична диагностика за да видят хромозомите на ембриона. Обаче биоложката на болницата им е казала,че и трите ембриона се развивали еднакво бързо и били с еднакво качество и че била почти сигурна на 80%,че и то е момиче. Може ли по такъв критерии да каже пола с толкова голям процент ,или да си платят за генетичния тест.

# 439
Възмутена съм от поведението на зет ви и от отношението му към сестра ви,извинявайте,че реагирам,но не се въздържаха.Относно самият въпрос,нека направят тест,за да са сигурни и да имат документ посочващ пола на ембриона!

# 440
Значи това не е гаранция което е казала ембриоложката.

# 441
Момичета, как се броят дните за ембриона - от датата на пункцията т.е. напр. пункция - понеделник, включва ли се този ден като 1 или от следващия? Сорри за тъпия въпрос Simple Smile

# 442
Зетя хвърчи с двеста, ако ми е в къщата.

# 443
  • София
Момичета, как се броят дните за ембриона - от датата на пункцията т.е. напр. пункция - понеделник, включва ли се този ден като 1 или от следващия? Сорри за тъпия въпрос Simple Smile
Penguin4e, пункцията е нулев ден.

# 444
Здравейте от мойте 7 оплодени яйцеклетки останахме само с 1 ембрион качество 4АА който замразиха и след месец ще ми го върнат та въпросът ми е дали има опасност да не се разбрази или наезнам и аз дали ще се развали качеството му това качество на ембриона дали е найстина добро

# 445
Сестра ми  има близначки на 1 годинка от ин витро ,имат още 1 замразено ембрионче в клиниката обаче в чужбина се намира. Мъжът и непрекъснато я тормози да имат син,заплахи,че ще я напусне и иска да направят генетична диагностика за да видят хромозомите на ембриона. Обаче биоложката на болницата им е казала,че и трите ембриона се развивали еднакво бързо и били с еднакво качество и че била почти сигурна на 80%,че и то е момиче. Може ли по такъв критерии да каже пола с толкова голям процент ,или да си платят за генетичния тест.
Нямам думи за отношението на зет ви, но съм в ступор как може Вие и сестра ви да му се водите по акъла. Да не би момиченцата да са по малко ценни от момченцата.
Още повече да го пишете във форум където се борим за детенце независимо от полът.
Изобщо не би ми минало през ума да раждам повече деца от такъв индивид, а ще си гледам децата с благодарност.

# 446
Качеството е много добро, не се притеснявай за размразяването.
Относно зета, аз си мислих, че е незаконно да се види пола на ембриона, явно съм бъркала. Така или иначе е наистина абсурдно, но в крайна сметка те си знаят...

# 447
  • до най-прекрасния мъж
Чела съм, че ембриолозите виждат по някакъв критерий какъв пол е ембриона. Ако са различни, връщат различни. Но нямат право да кажат какъв е полът, защото в БГ нямаме право да избираме. Освен, ако не се касае за тежко генетично заболяване, което се предава по полов признак. Тогава май могат да кажат, за да се избегне връщане на ембриони от рисковия за болестта пол.
Така съм чела, не знам дали е вярно. Зетят няма да го коментирам, защото няма да съм ласкава.

# 448
blue.angel и аз така знам. Знам и че е подсъдимо, гледах едно предаване за доктор на който са му плащали, май Китай, защото там нали до скоро нямаха право на повече от едно дете.
Сори за офтопика

# 449
Може за това така да им е отговорила биоложката. И аз зн, че е незаконно и просто да им е намекнала какво да очакват, ако решат да го върнат.

Общи условия

Активация на акаунт