На море в България 2021 г.! - 2

• 64 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
А дали наистина в Обзор е ветровито и вечно с вълни?

# 541
Аз съм ходила 3 години в различни месеци и все е такова.

# 542
В Марина Сандс Обзор, ресторанта има ли открита част?
Плажа, как е?

# 543
  • Пловдив
Аз съм ходила 3 години в различни месеци и все е такова.
м да...благодаря.
Къде да търся спокойно и тихо море в края на юли? Вече нямам идея къде да е...

# 544
Ами много зависи какво имате предвид под "спокойно и тихо". За мен лудница, като в Слънчев бряг например, ми е абсурдно и не се връзва с понятието ми за почивка. Ние също винаги търсим спокойствие.
Бих препоръчала да си изберете хотел, който да е на самия бряг - от няколко години все така правим и единственият шум е този на морето, което според мен е по-скоро бонус. Relaxed Може да потърсите и хотел със собствен плаж, така няма да се разправяте с чадъри и т.н. Например, както е в Албена. Там и без това са предимно семейства и шума е по скоро от деца, отколкото от музика/барове.
За съвсем тихо място обаче, без магазини, сергии и хора евентуално някакъв къмпинг, но това също не знам до колко е почивка.
Има много места в по-малките и семейни градове и курорти - както казах Албена, Равда, Китен, Поморие. Избягвайте Златни пясъци, Слънчев бряг, Созопол и подобни.

# 545
  • Пловдив
Именно...
И аз ще търся сем.хотелче на първа линия...искам да гледам морето.
В Равда става ли плажа? Май и за там съм чувала не добри отзиви...
В Поморие сме били много години подред, Китен го мисля още...

# 546
  • Пловдив
В този ред на мисли, миналата година в Поморие лудницата беше по-голяма отколкото в Слънчев бряг.
Слънчев бряг е с огромна разгърната площ и предлага за всекиго по нещо.

# 547
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, чета редовно темата и имам любимци от хотелите, които се обсъждат най-често.
Тази година се чудим между няколко хотела и не мога да реша кой да изберем. Първоначално искахме Дюни, но няма свободни стаи за края на юли.
Сънрайз Ол Суитс, Обзор
Сънрайз Блу меджик, Обзор
Сол Луна Бей , Обзор
Жерави, Приморско
Приморско Дел Сол
Като избора е между тези хотели, заради ставнителната близост на градовете и ол инклузива.

Кой от тези бихте избрали и защо?

Бих зачеркнала Жерави и Приморско дел сол .
И аз, но в обратен ред.

Благодаря ви, добавихме малко към бюджета и запазихме Мирамар, Обзор за средата на юли в крайна сметка. Най-много пасна на изискванията ни. Само дано е топло и да няма много дъждове Hands Pray

# 548
Китен винаги е невероятна лудница. Отдавна съм го отписала като вариант за почивка. Миналата година Слънчев бряг беше рай в сравнение с по-малките курорти на юг. Обиколих повечето с изключение на най-южните. Буквално не можеше да се диша от навалица. Затова тази година повтарям голям курорт, само че този път Златни пясъци.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 08:10 от Marsela 17

# 549
  • Пловдив
Китен винаги е невероятна лудница. Отдавна съм го описала като вариант за почивка. Миналата година Слънчев бряг беше рай в сравнение с по-малките курорти на юг. Обиколих повечето с изключение на най-южните. Буквално не можеше да се диша от навалица. Затова тази година повтарям голям курорт, само че този път Златни пясъци.
къде там? Може ли да споделиш?

# 550
Именно...
И аз ще търся сем.хотелче на първа линия...искам да гледам морето.
В Равда става ли плажа? Май и за там съм чувала не добри отзиви...
В Поморие сме били много години подред, Китен го мисля още...

В Равда и Несебър са най-хубавите плажове (от тези, на които съм била разбира се), по мой стандарт. Simple Smile Тези в Равда не са големи, но са много и един след друг и не е трудно да се намери хубаво място. Като цяло морето е спокойно, южния плаж на Несебър пък го помня с това, че водата винаги е супер спокойна, широко е и има място.
Китен и на мен не ми е любимо място, има си недостатъци, но все пак се води семеен курорт, не е пълен с "пияни младежи". Grinning

# 551
Китен винаги е невероятна лудница. Отдавна съм го описала като вариант за почивка. Миналата година Слънчев бряг беше рай в сравнение с по-малките курорти на юг. Обиколих повечето с изключение на най-южните. Буквално не можеше да се диша от навалица. Затова тази година повтарям голям курорт, само че този път Златни пясъци.
къде там? Може ли да споделиш?
В парк хотел Одесос. На втора линия е, но аз не държа непременно да съм до морето. Малко ходене е полезно. Отзивите са добри. Офертата, която получих на ранни също ме устройваше, така че не мислих много.

# 552
Равда и хубав плаж..... Къде ги видяхте?! Не стига че няма ами мирише и на канализация.

# 553
Почти всяко лято сме поне за един уикенд там, значи има защо. Simple Smile Както написах, по моите критерии е ок, в сравнение с други плажове. Плажовете в посока Несебър са по-хубави. В другия край не сме ходили.

# 554
Това го гледах преди, но пише, че цените са от началото на сезон 2020 г.
Вчера по НоваТВ имаше репортаж  за цените и тези, които съобщиха са точно така, както са посочени в сайта. Много от цените ще се запазят като тези от лято 2020 г., така че няма да видите разлика. Със сигурност в гр. Бургас плажните ивици ще са без такса, както и на плаж Нестирака на Царево, на Крайморие е същата като миналата година, на Албена като миналата година - 1 лв. На Поморие за южен са по 5 лв. и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт