На море в България 2021 г.! - 2

• 63 378
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Миналата година бяхме от 10.07. на Магнолиите.
Основно българи имаше. Хотелът беше наполовина пълен. Спокоен, чист комплекс, хубава и качествена храна. Алкохолът си е разреден.Само коктейлите ми харесаха.
Имаше безплатни чадъри и шезлонги и на плажа, но без обособена зона за хотела и лошото е, че след 10.30 ч. Не остават чадъри и шезлонги.
Следобед бяхме на басейна .
Обслужването е на ниво както и преди. Имат добър мениджмънт и съм сигурна, че ще имат доста гости.
Първо сме на Албена, но септември ще бъдем пак на Магнолиите. Много ни харесва, защото е отдалечен от градчето, затворен комплекс и не е в лудницата.

Миналото лято бях гост на хотела.Отзивите на много от редовните им посетители а също и на хора от персонала ,бяха ,че качеството като цяло е било доста занижено за разлика от минали години. Предполагам поради липсата на французите, които по принцип са основните посетители на хотела. А за плажната зона нямам думи..всеки ден бяха скандали и ,,битки" за място...

# 526
  • В.Търново
Благодаря! Знам си аз да питам тук. Явно няма да е този хотел. За синът и снахата търся нещо. Не е за мен.
Харесаха ли си хотел?
Да ти кажа, отдавна набюдавам Зорница Сендс поне от 3 години. Има добри отзиви. Не е ол инклузив,  води се пълен пансион.
Синът ти ще има ли деца с тях?
Виж го.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-zornica-sends-sveti-vlas-24370/
http://zornitzasands.com/
Цените през Визит май по-изгодни.
Хотела предлага и безплатна анулация - 1 ден преди настаняване. Което е много добре.

Да добавя и Хотел Марина Сандс, Обзор.Наши приятели почиваха там лятото на 2020г и са мнооого доволни.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/

Може ли да ми препоръчате къща за гости, студио, двойна стая в много голяма близост до хотел Рио Гранде в Сл. Бряг. Възможно е да има и закуска, но може и без.
Търся вариант при възможност за символично капаро или анулация без неустойка.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 15:09 от Русалка_1

# 527
  • София
Привет! Мнение за Каменец в Несебър? Много ли е соц? И Парк хотел Оазис пак в Несебър?

# 528
  • В.Търново
И аз загледах Оазис Парк преди 3 месеца, но ми се видя малко с по-старо обзавеждане. Има нужда от обновяване, но не е крайно лош. Цената също е добра. И аз чакам някакви отзиви за него, евентуално за по-нататък.

# 529
  • София
М , да. Цената през Съни турс е 1200лв. за 5 нощувки ол инклузив за двама възрастнис две деца. По описание звучи много примамливо с този парк 11 декара, първа линия и т.н. Ще го обмисля още малко, че ми се искаше някакъв апарт хотел тази година, за да не вися по опашки за храна с маска.

# 530
Благодаря! Знам си аз да питам тук. Явно няма да е този хотел. За синът и снахата търся нещо. Не е за мен.
Харесаха ли си хотел?
Да ти кажа, отдавна набюдавам Зорница Сендс поне от 3 години. Има добри отзиви. Не е ол инклузив,  води се пълен пансион.
Синът ти ще има ли деца с тях?

Да, с малко дете са и почиват само на ОИ. За сега са се насочили към хотел Марина Холидей Клуб https://marinaholidayclub.com/ но още не са резервирали.
Аз съм резервирала есенно море в Марина Сандс в Обзор.

# 531
  • Велико Търново
И аз загледах Оазис Парк преди 3 месеца, но ми се видя малко с по-старо обзавеждане. Има нужда от обновяване, но не е крайно лош. Цената също е добра. И аз чакам някакви отзиви за него, евентуално за по-нататък.

В темата за Несебър оставих мнение преди няколко дни. Може да го погледнете

# 532
  • В.Търново
fatalina, моя много близка почиваха в Марина Холидей Клуб през 2019г. Двама възрастни и две деца. Всички се разболяха от ротавирус някакъв, тя го изкара най- тежко, нищо не усети от почивката. Не бяха доволни и от храната. Тогава имаше някаква оферта във фейсбук страницата им и се подлъгаха с голямата отстъпка.

miron77, да, прочетох го. Почивали сте 2018г. и не сте доволни. Значи отпада за сега като желан хотел. Благодаря! Simple Smile

# 533
fatalina, моя много близка почиваха в Марина Холидей Клуб през 2019г. Двама възрастни и две деца. Всички се разболяха от ротавирус някакъв, тя го изкара най- тежко, нищо не усети от почивката. Не бяха доволни и от храната. Тогава имаше някаква оферта във фейсбук страницата им и се подлъгаха с голямата отстъпка.

miron77, да, прочетох го. Почивали сте 2018г. и не сте доволни. Значи отпада за сега като желан хотел. Благодаря! Simple Smile
От 2020 отзивите са много добри. Те си харесват мястото и по принцип почиват във Феста Виа Понтика, но тази година там са се уляли с цените. За Казабланка закъсняха и няма места за техният период. Търсят място с голям двор и градина, за да има детето къде да играе. За сега не са взели окончателно решение и оглеждат още места.

# 534
Fatalina , ако държат на плаж Не препоръчвам Зорница Сендс .

# 535
Fatalina , ако държат на плаж Не препоръчвам Зорница Сендс .
Благодаря! Нясно съм с плажовете на Елените. Още навремето беше пълно с камъни и на пясъка и в морето, така че няма да е там, а и държат на ОИ.
Малко инфо за тези, които ги интересуват цените на чадър и шезлонги по Черноморието. В сайта на Минстерство на туризма вече са качени актуалните цени на плажните принадлежности. На картата, като се приближи и се кликне на съответното балонче се вижда цената на дадения плаж. https://www.tourism.government.bg/bg/beaches

# 536
Здравейте, чета редовно темата и имам любимци от хотелите, които се обсъждат най-често.
Тази година се чудим между няколко хотела и не мога да реша кой да изберем. Първоначално искахме Дюни, но няма свободни стаи за края на юли.
Сънрайз Ол Суитс, Обзор
Сънрайз Блу меджик, Обзор
Сол Луна Бей , Обзор
Жерави, Приморско
Приморско Дел Сол
Като избора е между тези хотели, заради ставнителната близост на градовете и ол инклузива.

Кой от тези бихте избрали и защо?

Бих зачеркнала Жерави и Приморско дел сол .
И аз, но в обратен ред.

# 537
  • There I was on a July morning
Това го гледах преди, но пише, че цените са от началото на сезон 2020 г.

# 538
Това не са актуалните цени за сезон 2021.

# 539
Умряла работа, туристи няма Simple Smile
Обаче пък е супер приятно и спокойно.

Обиколихме малко северното, къде по къщи за гости, къде по хотели. Мамалигите преобладават.
За къпане не може да става дума - може ама си е чиста доза идиотизъм Smile

Малко снимки, една идея по-различни, от прекрасния Обзор и Сънрайзите. Имат малко подобрения - бийч бар:

и няколко шатрички:

Общи условия

Активация на акаунт