На море в България 2021 г.! - 2

• 63 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Миналата година бяхме от 20.06 на южното черноморие. Спомням си, че точно седмица преди това времето беше като сега и се бях отчаяла, че ще е студено. Нищо такова нямаше. Водата беше супер, а аз съм топлолюбив човек 😁 и времето беше топло. Имаше еднократни превалявания, но минават бързо. В града ни по това време бяха дъждове и студ. Така че, времето на морето си е просто различно. Ние последните години ходим в този период през юни и много ми харесва. Все още е спокойно, няма много хора и времето не е прекалено горещо Simple Smile

# 511
Sis89, на Тополи бяхме, но не мога да съм ти от полза особено, не пазя координатите на собственика, от ОЛХ го намерих. Иначе къмпинга беше чист и добре уреден, пералня с монети, в магазинчето имаше всичко, дето може да ти потрябва, свободни кабинки и топла вода по всяко време, приличен wi fi. Плажа на 5 минути пеш, красив, чист, но верно страшно пренаселен.
Ще сме на северното Черноморие в края на юли, и тогава ако не улучим време, не знам. Нощес 5 градуса показа при нас, юни сме, все пак, взех да се плаша..

# 512
  • There I was on a July morning
здравейте, изпуснала съм темата, но тази година така или иначе решихме да е извън БГ. И все пак има ли вече представа по колко са чадърите и шезлонгите? Като миналата ли година ще са по 4-5 лева или пак си скачат като преди пандемията? Интересува ме евентуално и за няколко дена на нашето моренце Grinning
Всеки концесионер определя сам - дали и с колко ще намали цените на плажните принадлежности и според това, ще му бъде редуцирана годишната концесионна вноска. За което е необходимо е да се подпише анекс към концесията. Доколкото четох - не всички са подписали още такива анекси.
За плаж Силистар разбрах, че няма да намаляват цените и си остават по 5 лв.
За Слънчев бряг - ще бъдат по 4.5 лв. на единия и 5.00 лв. на другия плаж, но още не са подписали анекса и в момента са по 9 и 10 лв. Това от репортажа за Слънчев бряг:
https://bnr.bg/post/101476226/slanchev-brag-otkri-sezona
Другото, което се споменава е, че курортът е пуст и ги няма така лелеяните румънски туристи, само неколцина били. Wink

# 513
Миналата година бяхме от 10.07. на Магнолиите.
Основно българи имаше. Хотелът беше наполовина пълен. Спокоен, чист комплекс, хубава и качествена храна. Алкохолът си е разреден.Само коктейлите ми харесаха.
Имаше безплатни чадъри и шезлонги и на плажа, но без обособена зона за хотела и лошото е, че след 10.30 ч. Не остават чадъри и шезлонги.
Следобед бяхме на басейна .
Обслужването е на ниво както и преди. Имат добър мениджмънт и съм сигурна, че ще имат доста гости.
Първо сме на Албена, но септември ще бъдем пак на Магнолиите. Много ни харесва, защото е отдалечен от градчето, затворен комплекс и не е в лудницата.

# 514
От осем години  ходим само в Албена, решили сме да разнообразим малко. Насочила съм се към южното черноморие. Търся хотели/комплекси  с добра all inclusive услуга. Насочила съм се към Слънчев Бряг, но не непременно. Мога да разгледам и други места. Моля за предложения.

Това към което съм набелязала за сега:

DIT EVRIKA BEACH Club Hotel
ЕФЕКТ ГРАНД ВИКТОРИЯ ХОТЕЛ
Империал Палас Хотел
Хотел Нептун Бийч

# 515
  • Sofia
+ Дюни

# 516
Отзиви за хотел Лонгоза?

# 517
Петя, миналото лято пак ли на Албена бяхте? Сподели мнения за плажа, аквапарка и цените, ще съм ти благодарна.Simple Smile

# 518
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, чета редовно темата и имам любимци от хотелите, които се обсъждат най-често.
Тази година се чудим между няколко хотела и не мога да реша кой да изберем. Първоначално искахме Дюни, но няма свободни стаи за края на юли.
Сънрайз Ол Суитс, Обзор
Сънрайз Блу меджик, Обзор
Сол Луна Бей , Обзор
Жерави, Приморско
Приморско Дел Сол
Като избора е между тези хотели, заради ставнителната близост на градовете и ол инклузива.

Кой от тези бихте избрали и защо?

# 519
  • Сф
СолЛуна е най-класен Върни се попрочети по от темите и ще си по наясно.

# 520
  • софия
Здравейте, чета редовно темата и имам любимци от хотелите, които се обсъждат най-често.
Тази година се чудим между няколко хотела и не мога да реша кой да изберем. Първоначално искахме Дюни, но няма свободни стаи за края на юли.
Сънрайз Ол Суитс, Обзор
Сол Луна Бей , Обзор
Жерави, Приморско
Приморско Дел Сол
Като избора е между тези хотели, заради ставнителната близост на градовете и ол инклузива.

Била съм в Приморско дел сол 2018, беше добре, но отзивите последните години са лоши.

# 521
Обзорските хотели са класи над другите два. Който и от тях да избереш, няма да сбъркаш. Блу меджик и Сол Луна са на плажа и ако ме устройва цената и периода бих избрала някой от тях.

# 522
Все повече се заглеждам в оферти за Слънчев бряг,не сме били там никога,а ми е  интересно да видим плажовете там.
Миналата година бяхме на Свети Влас, хотелът ни беше хубав,но плажовете не ни допаднаха, много тесни плажни ивички,малки плажове.Иначе самия курорт ми хареса,новичко,зелено,не беше пренаселено заради пандемията.
Оглеждам се за хотели All inclusive ,може и да не са на първа линия,до 300м от плажа ни устройства идеално.

# 523
Петя, миналото лято пак ли на Албена бяхте? Сподели мнения за плажа, аквапарка и цените, ще съм ти благодарна.Simple Smile
Да , даже два пъти.Първия път бяхме в Калиакра бийч, втория в Ралица Акваклуб.И при двете посещения не сме имали проблем с местата на плажа.Плажът е чудесен, широка плажна ивица, морето плитко .Аквапарка е хубав ,но не е нещо уау.Две големи пързалки торнадо и мамут, писта про рейсър и една доста висока за скоростно спускане, за детската секция бих казала, че е доста разнообразна ,има и две, три пэрзалки с по малки размери ,на мен лично най ми се нрави  мързеливата  и лудата река. Цените в курорта са сравнително високи, но спокойно можеш да минеш и само с ол инклузива от хотела .Обикновено почиваме в Ралиците, хотелите предлагат ползването на снек бар на плажа, така че ако не сме в хотела има от къде да си вземем нещо за хапване или за пиене.

# 524
Сънрайз Ол Суитс, Обзор
Сол Луна Бей , Обзор
Жерави, Приморско
Приморско Дел Сол

Бих зачеркнала Жерави и Приморско дел сол .

Общи условия

Активация на акаунт