На море в България 2021 г.! - 2

• 63 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
За Аркутино не мога да дам отзшв, но ако не се бъркам е до Свети Тома и имат общ плаж, който не препоръчвам. Има друг на около 15-20мин пеша беше хубав.

На Арапя мин година плажа много ми хареса, но определно имаше и многооо хора и с местата беше трудно.

За сега сме се ориентирали към новия хотел във в.с. Санта Марина. Някой има ли отзиви за този комплекс?

По- скоро Аркутино се намира на хубав плаж, където има и чадъри на хотел Свети Тома. Плажът е широк и достатъчно голям и за зоната на хотелите, и за свободната зона.

# 481
Паркинг има - платен срещу Голдън лайн в тупика.
Това е просто несериозно за **** хотел. То по-добре в Пламена Палас - там поне места за паркиране да искаш и все безплатни. А и пътуването до Перла е по-удобно, защото се избягват задръстените улици.

# 482
Това е просто несериозно за **** хотел. То по-добре в Пламена Палас - там поне места за паркиране да искаш и все безплатни. А и пътуването до Перла е по-удобно, защото се избягват задръстените улици.
Когато  направих рекламацията към Перлите, това бе един от аргументите. Над три звезди трябва да имат безплатен паркинг по норм. изисквания за категоризация. За това като чуя как незнам колко звезди иска сума пари АИ, а си плащаш паркинг, одма се атказвам, защото обикновено след това са платени и куп други неща - еспресо, сладолед, спа и прочие.
Иначе Пламена Палас ми е един от фаворитите в Приморско. Жалко,  че тази година са ВВ.

# 483
Жерави в Приморско как е като база, обслужване и храна? Виждам, че е до северният плаж. Как е плажът там в тази част пред хотела и дали чадърите са достатъчни? Ако някой има лични впечатления от този хотел, ще съм благодарна да сподели.

# 484
През комунизма да идеш на ресторант беше лукс и само за богати семейства.
В Морската градина на Варна имаше голям открит ресторант с жива музика. Сядали сме поне веднъж на всяко ходене във Варна. Това през 80-те.
Едно време квартирите не жяха като сега.
[/quote] 

малко извън темата но понеже сме от един град  по това време в Търново има поне 4 ресторанта от този тип и нямаш  ли  познат в персонала да  седнете на "резеве "след 20 ч места  няма ,малко но си го спомням   Благодаря ,че ме върна назад във времето

# 485
Жерави в Приморско как е като база, обслужване и храна? Виждам, че е до северният плаж. Как е плажът там в тази част пред хотела и дали чадърите са достатъчни? Ако някой има лични впечатления от този хотел, ще съм благодарна да сподели.
Плажът там е тесен. Последните години през зимата вълните буквално го изяждат и до лятото се възстановява частично. Естествено, че чадърите са недостатъчно - проста сметка показва, че при пълен хотел гостите ще заемат половината от тази част на плажа. Меналата година този плаж и ММЦ бяха с безплатни чадъри и шезлонги - ясно защо. Аз ходя на море заради самото море и плажа и ако те не са ОК, останалото в хотела няма значение.

# 486
Когато  направих рекламацията към Перлите, това бе един от аргументите. Над три звезди трябва да имат безплатен паркинг по норм. изисквания за категоризация. За това като чуя как незнам колко звезди иска сума пари АИ, а си плащаш паркинг, одма се атказвам, защото обикновено след това са платени и куп други неща - еспресо, сладолед, спа и прочие.
Иначе Пламена Палас ми е един от фаворитите в Приморско. Жалко,  че тази година са ВВ.
Как ми се иска правилото за безплатния паркинг да го бяха чули и в Италия например. Щеше да е страхотно, но уви не са.

# 487
  • В.Търново
В Жерави бяхме мисля 2013г.Хотела беше много чист, стаите и баните добре почистени. Ресторанта малък, мисля че храната беше на смени, нямаше голямо разнообразие, но беше пък вкусно. Следобедната закуска много слаба.  Анимация почти нямаше, ужасно вяла. Мисля, че не са се променили нещата от тогава. За плажа вече казаха. Минавахме покрай гробищата и се слиза по едни стълби към плажа.

Жерави за мен е хотел, който не си заслужава да се повтори.

# 488
Благодаря! Знам си аз да питам тук. Явно няма да е този хотел. За синът и снахата търся нещо. Не е за мен.

# 489
  • Пловдив
Аз търся отзив за Хотел Феста Виа Понтика -Поморие.
Била съм в Феста Панорама-Несебър преди години останах доволна.

# 490
  • София
За Аркутино не мога да дам отзшв, но ако не се бъркам е до Свети Тома и имат общ плаж, който не препоръчвам. Има друг на около 15-20мин пеша беше хубав.

На Арапя мин година плажа много ми хареса, но определно имаше и многооо хора и с местата беше трудно.

За сега сме се ориентирали към новия хотел във в.с. Санта Марина. Някой има ли отзиви за този комплекс?

По- скоро Аркутино се намира на хубав плаж, където има и чадъри на хотел Свети Тома. Плажът е широк и достатъчно голям и за зоната на хотелите, и за свободната зона.
Ние бяхме в Аркутино Фемили Резорт. На хълм са само част от къщите, не всички. По-скоро плажът е малко далече от комплекса, минава се през дюни. Самият плаж е хубав и голям. Комплексът е хубав, има хубави басейни, чисто е. Апартаментите са големи и едноспалните всъщност са си с 2 спални. В хола има 2 отделни легла. Не ми хареса само изхранването с това сипване от персонала и опашките, които се образуваха. И храната не е кой знае каква, но всичко останало ми хареса. Тази година мислех да пропусна ол инклузива, но не знам как стана, че пак резервирахме там.

# 491
Писах ти на ЛС.

# 492
Моя приятелка почиваха там не миналата, а по миналата година и бяха много доволни, чистота и храна са били на много добро ниво.
Аз отказах резервацията от Роял Парк Елените и добре, че ме посъветвахте да прочета коментарите, че такива неща прочетох, че ако бяхме отишли нямаше да издържа, още повече, че сме и с бебе...
Много харесах условията в Сънрайз ол суит ризорт, Русалка ми го предложи, цената също ми хареса, но за другото семейство, което е с малко по-голямо дете цената ставаше с почти 800 лв повече и съответно се отказахме.
Запазихме в Хасиенда бийч Созопол, отзивите са добри, няма анимация, но не е чак такъв проблем, чадър и шезлонг на плажа също няма включен,но пък цената го компенсира. Надявам се да е чисто и храната да е добра. Някой, ако е бил там скоро моля да сподели какво да очакваме.

# 493
Някой с отзиви за Санта Марина Созопол? И мнение за новият им хотел?

# 494
  • Сф
Благодаря! Знам си аз да питам тук. Явно няма да е този хотел. За синът и снахата търся нещо. Не е за мен.
Писала съм,. Мин година бяхме там . Жерави имат и в Слббряг.Много зависи чехите ще дойдат ли- тогава не става, иначе е много спокойно.Питай на лични ако те интересува нещо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт