На море в България 2021 г.! - 2

• 63 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
На мен за почивка ми допада Лозенец, но за някои хора може да е прекалено спокойно.

# 556
  • Бургас
И на Синеморец е сравнително спокойно. А плажът и водата чисти.

# 557
Аз се поинтересувах само от цените на Златните. Доколкото разбрах ще са по 6 лв бройката, а в сайта на МТ пише 2 лв.

# 558
Този хотел е на плажа в Китен. Не съм ходила. Снимката е от хотелската стая и е направена от посетител. Разгледах и други снимки и видях, че има и паркинг, което за Китен е екстра.
https://www.slavinisea.com/

# 559
  • Русе
Миналата година бяхме от 10.07. на Магнолиите.
Основно българи имаше. Хотелът беше наполовина пълен. Спокоен, чист комплекс, хубава и качествена храна. Алкохолът си е разреден.Само коктейлите ми харесаха.
Имаше безплатни чадъри и шезлонги и на плажа, но без обособена зона за хотела и лошото е, че след 10.30 ч. Не остават чадъри и шезлонги.
Следобед бяхме на басейна .
Обслужването е на ниво както и преди. Имат добър мениджмънт и съм сигурна, че ще имат доста гости.
Първо сме на Албена, но септември ще бъдем пак на Магнолиите. Много ни харесва, защото е отдалечен от градчето, затворен комплекс и не е в лудницата.
[/quote
Здравейте, следващата седмица заминаваме за Магнолиите бихте ли споделили имаше ли много комари миналата година и използвахте ли СПА центъра? А знаете ли закрития басейн отопляем ли е?  Ние вече бяхме в Албена. За сега е досто пусто, но имаше индикации, че скоро ще отворят повече хотели.

# 560
  • София
Магнолиите, ММЦ, Приморско ли? Да, много са комарите...

# 561
  • There I was on a July morning
Polina238, аз също се интересувам каква е популацията на комарите тази година на ММЦ? Както и каква е организацията на плажа - има ли достатъчно чадъри /мисля, че цената им тази година е по 2.50 лв/. Както и отзиви за хотела, ако имаш възможност да споделиш.
Приятно изкарване желая!

# 562
  • Русе
Polina238, аз също се интересувам каква е популацията на комарите тази година на ММЦ? Както и каква е организацията на плажа - има ли достатъчно чадъри /мисля, че цената им тази година е по 2.50 лв/. Както и отзиви за хотела, ако имаш възможност да споделиш.
Приятно изкарване желая!
От 15 юни сме там. Ще пиша задължително още първия ден като се поогледам. Ние сме с Приорити карта на Албена и ми е интересно дали ще спазят всички привилегии които дава тя. За ранното настаняване вече ми потвърдиха, за другото ще пиша пак!

# 563
Мен също много ме интересува ситуацията с чадърите там, защото съм запазила за Алюр в края на юни, а доколкото разбирам, двата хотела споделят ивицата и е лудница. Хич не ми се търчи в девет сутринта да мятам кърпи...

# 564
  • Пловдив
Мен също много ме интересува ситуацията с чадърите там, защото съм запазила за Алюр в края на юни, а доколкото разбирам, двата хотела споделят ивицата и е лудница. Хич не ми се търчи в девет сутринта да мятам кърпи...
Миналата година в Поморие от 6 запазвах. В 9 направо си закъснял.

# 565
И ние сме с приорити карта на Албена, но първо Албена през юли, а Магнолиите са ни септември.
Миналата година нямаше комари на Магнолиите.
Комарите бяха около Форест бийч и бунгалата, т.е. повече в горичката.
Чакам пресни отзиви за Магнолиите.

# 566
  • Русе
https://www.facebook.com/448409265314805/posts/2107351406087241/
Тази година ще има французи щом аниматорите са вече тук!

# 567

Eva [Cassidy]  Добър избор .

На Равда плажът е отвратителен  от години .

# 568
  • There I was on a July morning
https://www.facebook.com/448409265314805/posts/2107351406087241/
Тази година ще има французи щом аниматорите са вече тук!
Имаш късмет, значи. Храната ще е хубава. Виждали сме как се стараят заради французите.Wink

# 569
Какви са вариантите за по-бърз или лек превоз до Бургас (от Сф)?
5ч в рейс не се виждам -седнал...
Споделеното май не е опция или?

Видях някакви оферти за полети от 17Е /може и за Вн да е било/, но в сайта почват от 78€ /двете/
...и 27 € в едната, заминаващ неделя за Бс... /това ми допадна и като цена/
Още разучавам системата им, не съм летял. Но май има доста такси...
-краен вариант е нощен влак - спален. Или с нощуване при познат/и някъде по средата.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 11:37 от taurus8

Общи условия

Активация на акаунт