От колко време опитвате за бебче?

• 146 378
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 60
2 години и 10 месеца  Sad

# 61
.....През всичките ми контакти с тази "гинеколожка"аз пояснявам,че бебеправим,а тя чак ми се кара,че поставям под съмнение професионализма и и че тя с 30-годишния си стаж можела да познае кога една жена е бременна.Е да,ама при мен се провали.....

Не мога да повярвам! Това се случва вече на 3-ти човек, за когото знам! Исках да споделя с всички момичета това си "знание", но не знаех къде и как.
Мила Кади, същата грешна диагноза са дали и на две мои познати- едната в София, другата в Стара Загора, между двата случая има около 4- 5 години. И на двете диагнозите им били кисти на яйчниците, при положение, че по- скорошното изследване (преди няколко месеца в Стара Загора) е правено по много модерен (според мен) начин- с някакви камери и т.н.- вътре!!! И в двата случая се оказа, че всъщност жените са бременни и изписаните им противозачатъчни са крайно неподходящи!!! Та призивът ми е: не се предоверявайте на лекарите; при най- малкото съмнение за точността на изследването (дори без съмнение) отидете и на друг лекар!
Kadi, пожелавам ти най- щастливия край на тази история и съм сигурна, че той ще бъде точно такъв! Heart Eyes

# 62

.... и се чудя къде сбърках и какво направих в този живот, та не може да имаме дете. ...

Мила Be_Lie_Ve, едва ли някой заслужава такава присъда- да няма деца! Дори и да има някакъв проблем, той едва ли е защото си го заслужила. Не се отчайвай, ще видиш, че скоро ще има с какво да се похвалиш. А междувременно, можеш да си направиш изследвания, за да се успокоиш.

GoldieHug

Пенелопе, понеже питаш реших да отговоря- ами проблемите се появяват в по- редки случаи (по- често има нужда просто от търпение) и тъй като повечето хора започват да бебеправят с мисъл, че всичко е чудесно, прекрасно, романтично... не бързат да допускат, че нещо не им е наред- затова може би отлагат изследванията. Аз лично отлагам, защото като знам какво означава да тръгна по лекари.... време, нерви....ще си причиня такъв стрес, че после сигурно още седем месеца няма да мога да забременея... а и съм се наслушала на "компетентни" мнения, дето ги цитирам в по- предния си постинг. Тия лекари какво ли не ми измислят- 4 години се лекувам от синузит (уж хроничен), с антибиотици и т.н., докато в един слънчев ден- след снимки и подробни изследвания- се оказва, че изобщо нямам синузит! Сестра ми също се изпонатъпка с какви ли не боклуци, за да разбере, че болежките й идват от съвсем другаде. Дядо ми (лека му пръст) почина от лекарска "компетентност", както и дядото на моя приятел. Имам и братовчедка, която е щяла да се роди нормална, но точно тогава, пак някой "компетентен" лекар се намесил. Същото се е случило и с детето на една колежка, но при нея си е било направо немарливост от страна на акушерката. А на една друга колежка, сега се сещам, детето й живяло само няколко дни- отново е можело да се предотврати!
Дано не звуча много враждебна- не това целя. Много ви обичам тука всички  Hug Просто наистина много ме е яд на тия лекари. Знам, че не всички са такива, но ..... дето се вика "парен каша духа". Peace
Пожелавам на всички да се срещат само с добри лекари
Peace

# 63
  • Варна
[quote/]

Не мога да повярвам! Това се случва вече на 3-ти човек, за когото знам! Исках да споделя с всички момичета това си "знание", но не знаех къде и как.
Мила Кади, същата грешна диагноза са дали и на две мои познати- едната в София, другата в Стара Загора, между двата случая има около 4- 5 години. И на двете диагнозите им били кисти на яйчниците, при положение, че по- скорошното изследване (преди няколко месеца в Стара Загора) е правено по много модерен (според мен) начин- с някакви камери и т.н.- вътре!!! И в двата случая се оказа, че всъщност жените са бременни и изписаните им противозачатъчни са крайно неподходящи!!! Та призивът ми е: не се предоверявайте на лекарите; при най- малкото съмнение за точността на изследването (дори без съмнение) отидете и на друг лекар!
Kadi, пожелавам ти най- щастливия край на тази история и съм сигурна, че той ще бъде точно такъв! Heart Eyes
[/quote]

Ех,Ани не знам какво да кажа.Явно тези"компетентни"лекари ги има навсякъде.За съжаление преобръщат живота на човек надолу с главата и въобще не им пука. #2gunfire #2gunfire #2gunfireМоята"лекарка"има наглоста да ме погледне в очите и да ми каже:-"Е,какво толкова си ревнала,случва се и ние да грешим!!Пак ще забременееш!"Е,да ама вече 3 години не мога да зачена.А да не говорим колко нерви,надежди и средства отидоха през това време(имам 3 неуспешни инсета).

Абе разстрел за такива. #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 12:51 от kadi

# 64
  • Mediterraneo
Синът ми стана от раз. Дъщеря ми, да е жива и здрава, я правихме осем месеца. Сега от 3-4 месеца работим отново, да видим кога ще се получат нещата.

# 65
  • Варна
Ние опитваме за второ от 1 месец и аз вече започнах да откачам, понеже дъщеря ми стана от раз, а преди това имам и друга бременност също от първия път (за съжаление завършила неуспешно Sad ) и сега не можах да повярвам като ми дойде....

# 66
...... Моята"лекарка"има наглоста да ме погледне в очите и да ми каже:-"Е,какво толкова си ревнала,случва се и ние да грешим!!Пак ще забременееш!"Е,да ама вече 3 години не мога да зачена.......

Kadi, а как се казва тази нагла женица- не е зле да предупредим и другите във форума, които живеят във Варна. За моите примери имена (за съжаление) не мога да дам, защото първият случай беше с една моя състудентка и тъй като не сме се виждали отдавна, вече не знам дали ще мога да я издиря, за да я питам. А с другата лекичко се поскарах... но ако някак си разбера- ще пиша!
Дано скоро наистина успееш да забременееш! То понякога, въпреки лекарите, хората пак оздравяват и успяват да са щастливи  Hug  Peace   bouquet

# 67
Здравейте и от мен!
Аз май малко трудно мога да дефинирам от колко време, защото де юре опитваме за второ дете вече от 1 година. Но междувременно в края на март ме оперираха от извънматочна бременност и ми отстраниха едната тръба, което значи, че де факто 4 м някъде не сме работили по въпроса... Миналият месец ходих на лекар точно на 14-ия ден от цикъла, той видя на видоезона идеални предпоставки да "спретнем" бебе - подготвена лигавица на матката и готов фоликул в яйчника, къдто имам и тръба. Но не би, преди 4 дни гадната лелка дойде...
Чувствам се МНОГО изтормозена, имам дъщеря на 9 години, аз самата съм на 34, осъзнавам, че няма много време за чакане и копнея за второ дете. Явно е, че проблем при мъжа ми няма, а само при мен заради наличието на една тръба и поради това и шансовете ми за забременяване са намалени с поне 50%. Смачква ме обаче това, че дори и когато всички необходими фактори са налице, пак не става (е, разбира се правим и кекс, де!  Grinning)... И не знам как да си помогна и как да се успокоя, мисля, че вече съм психясала... #Crazy

И да ви кажа - най-много от всичко обичам да чета как момичетата тук се хвалят, че ще стават мами! ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ!   bouquet

# 68
  • Варна
[quote/]
Kadi, а как се казва тази нагла женица- не е зле да предупредим и другите във форума, които живеят във Варна.
[/quote]

Ами тази "велика специалистка" с огромен стаж е д-р Дренска.Далече от нея ,момичета от Варна.

Маргаритка,ние с теб сме наборки и с подобни проблеми.Горе главата,вярвам че ще успеем.  bouquet

# 69
Кади,
абе я ми прати на Лични някакъв мейл или още по-добре ICQ, защото пощичката ти тук е задръстена и не е много възможно да си общуваме така!   bouquet

# 70
здравейте и от мен ,ние  бебеправим от 3 месеца усилено luvbed ,но не става  Sad
пробвах с БТ,с тестове за овулация ,и нищооооо
нещо почвам яко депресирам ,което не е никак добре  Sad
от сега нататък съм решила нищо да не правя само любов и това когато стане
пожелавам на всички много успех и скоро да си имате  EFP
прегръщам ви всички  Hug

# 71
Ние нашата Гери я правихме 4 години. И не става, и не става туй дете /още тогава ме ядосваше Crazy/... Ей, колко изследвания правихме, колко хапчета изпихме... ooooh!. То бяха хламидии, гъбички, липса на някакви хормони...
Накрая бях съгласна на инсеминация, даже така се запалих, че едвам ме спря докторката... вика ми, чакай последен ход преди това, да ти направя цветна снимка на тръбите. Направи ми я февруари месец. Имах проходимост, нямах проблеми..., а не ставаше.
След тази снимка, какво ми стана, отказах се от бебета и всичко, викам си - явно така ще си живея, мен няма да ме огрее с бебе. И ходих на работа, напред-назад.. през септември разбрах, че съм бременна newsm78. Направо не можех да повярвам след толкова години неуспешни тестове. И при положение, че през август, когато е станало бебето, едва-едва съм се виждала с мъжа си, тогава бях влязла в една пирамида, бях пощръкляла и почти не се прибирах в къщи ooooh!. Как и кога е улучила Гери късмета да се вкопчи в мен, съвсем не знам Simple Smile.
Така че... не се отчайвайте! Един ден бебето става и никой не знае, защо точно този ден си е избрало Peace.

# 72
Здравейте,не знам при вас как е и как се чувствате,но ние опитваме от 2години и е много тежко да знаеш,че причината е в теб. luvbed

# 73
Горе - долу от 6 месеца...не се отчайвам още, знам, че ще успеем!Пожелавам го и на вас!  bouquet

# 74
Здравейте,не знам при вас как е и как се чувствате,но ние опитваме от 2години и е много тежко да знаеш,че причината е в теб. luvbed

Ивето, извинявай, мила, но ще ти дръпна едно малко конско Wink Никой не трябва да се срамува задето има репродуктивни проблеми. Това не е в резултат на съзнателен избор, а в резултат на здравословни или емоционални проблеми. Няма човек без някакви проблеми - е, нашите са точно в тази област. После, как очакваме обществото да спре да ни заклеймява като дефектни, след като ние самите се считаме за такива? Я горе главата, и на нашата улица ще изгрее слънце   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт