От колко време опитвате за бебче?

• 146 374
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 75
Нямам търпение да почнем с бебеправенето.Надявам се на 2 ноември,когато отида при д-р Славчев той да ми каже ясно как да се действа.За справка,когато отидох на профилактичен преглед,откриха ми раничка на шийката,после ми всеха биопсия,а после излезе,че имам диспанция 2 и 3 степен и сега ме препратиха при този доктор.С Надина не си поставяхме срокове,нито засичах дати и овулации,само от общта култура,но си спомням,че август се отпуснахме за бебе,малко несериозно,но въпреки това чак май бях бременна.Тъкмо си бях взела и микроскопче за отчитане на овулацията,стои ми новичко.А сега чакам,първо чаках да отбия малката,че ми беше много трудно със зъбоникненето,а сега това.Ще пиша как вървят нещата и дай боже почна да се отчитам всеки месец.Желаем много усмивки и добри новини на всички! newsm10

# 76
Гризката  много благодаря за подкрепата.Понякога човек има нужда точно от това Wink

# 77
Стартирахме преди 3 м.! LaughingНо го искаме от 2 години.
Отлагахме толкова ,заради професионални ангажименти и както се о4ертава ,след 2 месеца трябва да спрем отново ,ако не сме успели до тогава ,пак заради професията!!! #Cussing out   Cry
Този месец трябва да се пазим ,защото лекувам някаква гъбична инфекция ,но НЕ!Само да видя положителен ову-тест се нахвърлям в/у любимия!Дано съдбата бъде благосклонна към нас! Praynig Praynig Praynig
Ianamama ,микроскопчето ти ме разби! GrinningБраво за идеята!Много новаторско Peace
Нека скоро всички ние видим така мечтаните 2 прекрасни черти!!! Praynig

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 19:51 от крокодил

# 78
аз съм на 23 , но опитите бяха точно 2 години след първата последваха доктори изследвания и диагнозата беше хронично заболяване и 50% безплодие. Само дето не умрях ,но тогава си казах ,че няма да се вманиачавам в това , вярвах силно и не спрахме да правим опити след още 1 год стана ха как така ти имаше сериозни проблеми. Но това е съдбата.Не губете кураж.Успех

# 79
Вече поти от три години, но от скоро си дадох сметка за това.
Имаме една прекрасна дъщеричка и след раждането си сложих спирала. Когато малката стана на две  години, махнах спиралата и от тогава не се пазим изобщо....... и преди половин година си дадох сметка, че това не е нормално и леко започнах да полудявам  Embarassed
Сега трябва да зопочна да си меря температурата .... това било първата стъпка ми казаха.
Само някой може ли да ми каже от първия ден след като ми свърши цикъла или от първия ден на самия цикъл трябва да я меря
Толкова искам второ дете  baby_neutral
Моля ви не ме нападайте - много ще кажат - "нали имаш вече едно" - Да имам! Да ми е живо и здраво, но ......... всеки си знае все пак нали?

# 80
Бебетата идват, когато трябва, а не когато най-много ни се иска. Малко е егоистично да искаш на всяка цена дете, защото в момента ти е празно, мислиш, че можеш да го отгледаш точно сега най-добре и т.н. То ще дойде с времето, ако няма основателна причина за безплодие.

Сега на въпроса - опитваме от 7 години . Имам няколко спонтанни аборта и никакви причини за стерилитет, ОСВЕН възрастовия фактор.
Трябва да ви кажа, че не съм спряла да вярвам, даже съм сигурна, че ще имаме детенце. Вътрешно го усещам. Вслушайте се във вашия вътрешен глас и повярвайте.

# 81
Я и аз да се отчета.
Този месец чукнахме точно две години! Не очаквах... Confused
Нямаме никакви проблеми. Мъжът ми има лека астенозооспермия (при норма 50 % подвижни, той има между 40 и 47 % в розличните спирмограми). Правили сме 3 инсеминации, неуспешни. Нищо.....  ooooh!
Не знам още колко време ще имам сили да чакам. На 31 съм, той - на 33 и искаме три деца. Как ще се справим с плана нямам идея  Thinking

# 82
Моля да ме извините за спаменето, но на Бан да кажа -тризнаци бе душа и сте се отчели от раз.
Сега сериозно-няма място за отчаяние, две години са толкова малък период. замисли се, в колко от месеците през тези години не си правила секс в дните за бебе, кога си била болна и срокът на бебеправене ще се скъси.

# 83
Даре, благодаря ти за хубавото пожелание, но тризнаците ще са ми малко множко Mr. Green Joy
Въпросът е че почти няма начин да станат (тъй като не мога да се стимулирам). Остава само еднояйчни, като онези тризначки в ББ 3  ooooh! представяш ли си такова чудо - няма да го понеса. hahaha
Иначе 2 години са равни на 21 цикъла опити - факт е, че сме пропускали по някой цикъл, но моите цикли като цяло са по-кратки (25-26 дена), така че и като бройка почти сме ги докарали до 2 години... Tired

# 84
Здравей JUFI ,първо искам да ти кажа,че никой и нищо нямат право да те упрекват за това,че искаш второ дете.Второ,трето,пето,всяко едно е желано и обичано.А относно меренето на базална температура ти трябва да я мериш от първия ден на цикъла,само сутрин.Но задължително трябва да си спала поне 6часа.Мери се под езика за около 4минути.Предполагам знаеш какви трябва да са градусите.Пожелавам ти успех!!!! Grinning

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 19:38 от ивето

# 85
  • UK
Мери се под езика за около 4минути.Предполагам знаеш какви трябва да са градусите.Пожелавам ти успех!!!! Grinning

Под езика  newsm78??? Базалната Т се мери орално, вагинално и анално  newsm78
 Как реши, че се мери под езика, най- точната БТ е аналната  Peace

# 86
...Само някой може ли да ми каже от първия ден след като ми свърши цикъла или от първия ден на самия цикъл трябва да я меря
Толкова искам второ дете  baby_neutral
Моля ви не ме нападайте - много ще кажат - "нали имаш вече едно" ....
Здравей, Jufy! Първо искам да ти кажа, че тук никой няма да те нападне за това, че искаш второ бебе- даже много ти се радваме Hug
А сега за БТ- наистина БТ се мери орално, вагинално или анално от първия ден от цикъла. Това за 6-те часа сън- не съм много сигурна- на мен рядко ми се събират 6 часа непрекъснат сън (взимам си съня, но на порции  Flutter) Освен това, в някои статии пише, че 3 часа непрекъснат сън е достатъчно за отчитане на достоверни стойности на БТ. Ето някои от тях тук, тук и тук.
Късмет  Peace

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 22:03 от ani2

# 87
Този месец стават точно две години  Cry
Започнах вече да се отчайвам, до сега се самозалъгвах, че причината е в това, че не живеем заедно и се виждаме (правим бебе) на седмица по веднъж.

# 88
Базална температура може да се мери и в устата, както и под мишницата, както и в дупето, както и вагинално. Важното е да е на едно и също място. Наистина е вярно обаче, че аналната температура е най - показателна. На мен ми е трудно да тълкувам БТ, когато е мерена по друг начин.  Rolling Eyes Peace

# 89
От три години , обаче аз не смятам да си развалям душевната хармония заради този проблем. Давам си още една две години и ще си осиновим

Общи условия

Активация на акаунт