От колко време опитвате за бебче?

• 146 378
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 90
От три години , обаче аз не смятам да си развалям душевната хармония заради този проблем. Давам си още една две години и ще си осиновим
Е, няма ли поне изследвания първо да направите?  newsm78 Shocked
Представи си, че е нещо супер елементарно за лечение.....

# 91
Мери се под езика за около 4минути.Предполагам знаеш какви трябва да са градусите.Пожелавам ти успех!!!! Grinning

Под езика  newsm78??? Базалната Т се мери орално, вагинално и анално  newsm78
 Как реши, че се мери под езика, най- точната БТ е аналната  Peace
Да под езика!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Трима лекари са ми го казали и не мисля,че са се объркали smile3534

# 92
Ивето, първо да ти кажа, че сме на път да оспамим темата Mr. Green и модераторите ще ни се скарат на всички съвсем скоро. Предварително се им се извинявам   bouquet, ама не се сдържам  Mr. Green. Не знам кои са тези три "светила на медицината", но най - показателна е БТ, мерена анално. Това е. Иначе ти можеш да си я мериш където си искаш - твоя работа.  Mr. Green
П.с. И не се плези на Мегита, ей!  Mr. Green Не е възпитано, нека спазваме добрия тон!   bouquet

# 93
Ехоооо, събудете се - орално е в устата, дали под езика, дали над езика все тая. Под езика е по-точно. Някои не знаят български май.
Не се обиждайте, ама ми стана смешно, защото си говорите за едно и също нещо с различни думи  и термини.
А анално измерена, Т. е с най-резки  и видими скокове.

Сега по темата.
Цитат
От три години , обаче аз не смятам да си развалям душевната хармония заради този проблем. Давам си още една две години и ще си осиновим

Направете първо елементарните изследвания - женски хормони  испермограма.
За другото те поздравявам. Трябва да има и такива майчета. Успех.

# 94
аз си меря Т орално и пробвах няколко пъти един след друг да си я измеря. ама не сутринта, а през деня - просто за проба. за 3 мерения едно след друго ми даде 3 различни стойности  newsm78

# 95
Да се отчета и аз... правим серизони опити от 1 година, не съм спирала да се изследвам и лекувам последните 3г. Последното разочарование този месец го изживях тежко, макар 1 година да не е кой знае колко дълъг период. Полекичка започвам да губя надежда... изнервих се, избухвам за дребни неща, криво ми е...
Теоретично 'имаме време', на по 27 сме. Искам да имам 2-3, ама то и едно не ще да стане.. Cry Cry

# 96
Да споделя и аз. Сериозно опитваме от 3 месеца. Аз съм на 28, а кандидат таткото на 29 Wink Още не са ме налегнали черни мисли, въпреки че когато решихме да си правим бебе си мислех, че ще стане от раз. Сега се надявам да стане поне до година...

# 97
  • Пловдив
Здравеите и от мен!Ние правим бебе от 1 година и 6-7 месеца но не става.Аз сам с една запшена тръба.............и незнам какво да мисля ве4е.Освен да 4акам маи неми остана много Cry

# 98
  • Smallville
Повече от 6 месеца,но напоследък не го мисля толкова,надявам се че като не съм вкопчена в иеята,ще се получи

# 99
От колко време ли?!?!
Незнам точно. Не се пазим отдавна - около година. Но сериозно с всичките му графики и т.н. от около 3 месеца. И всеки месец от тогава е .......................... мъка.  А и годинките са ми множко вече  станах 30. И така искам да си имаме детенце...............................
Стана ми много тъжно ама се изплаках  Cry Cry Cry

# 100
Бебчо стана най-изненадващо след близо 1 година много усилени опити.Може би не трябва много да го мислите,а търпение и удоволствие му е майката!!!Естествено при условие,че няма някакви гинекологични проблеми! Wink

# 101
Миа, недей излишно да се притесняваш!!  bouquet  bouquet  bouquet
Предполагам, че си доста млада още - така че, защо не пробваш да си дадеш кратка почивка от бебеправенето  Laughing Laughing Laughing
Не, не се шегувам. Спри да "Правиш бебе". Идват прекрасни празници - Коледа, Нова Година - отидете някъде с любимото момче, с компания, с приятели - веселете се, танцувайте, забавлявайте се - правете СЕКС - и току виж бебето стане.
Но има едно важно условие - кажи си че сега точно и да не стане много важно.
Абсолютно съм наясно, че не е лесно и съм абсолютно наясно, че е възможно.
Минала съм два пъти по този път. Навремето големия си син го чаках 4 години - накрая, когато се примирих с идеята, че няма да имам свое бебе - то стана - от раз.
Когато реших, че искам второ дете вече не стоеше въпроса на живот и смърт - "Трябва да се прави бебе" - не помня дали имаше и два месеца - и вече чаках малкия.
Сега понеже много ми се ще едно последно мъниче, и се опитвам да изтикам от акъла си бебеправенето на всяка цена. Захванала съм десет дини под мишниците - търся даскал да хващам сериозно инглиша, в работата съм се зарила от задачки и ангажименти. В къщи довършвам обзавеждането и се надявам по някое време да ни изненада някой коледно - великденски подарък bowuu bowuu bowuu
Така че милички - опитайте да не мислите за това непрекъснато. Направете по един преглед - за да сте спокойни, че всичко ви е наред, ако имате съмнения направете си и хормонални тестове, но като цяло не се задълбочавайте в "проблема"   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 00:05 от Lennyh

# 102
  • на плажа
  Ние не се пазим от около година ( малко по-малко), но вече започвам да се отчайвам. Очаквах да се случи като в приказките - от първия път, но уви. Не съм мерила температура, защото до сега разчитах на природата и случайността да ме изненадат приятно, но от този месец започвам, защото годинките си вървят, а вече съм на 27.
 Стискам палци на всички чакащи своите бебоци мами  и НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ! Трябва взаимно да се подкрепяме. Hug

# 103
НИЕ НЕ СЕ ПАЗИМ ОТ ДЕКЕМВРИ МИНАЛАТА ГОДИНА НО ПО СЕРИОЗНО ОТ ФЕВРУАРИ 2006.Е НЕСТАВА АМА........ЕДИНСТВЕНО МИ Е ГАДНО КОГАТО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ИМА НЕЩО И ПРАВЯ ТЕСТ А ТОЙ ВСЕ ЕДНА ЧЕРТА ИЛИ КОГАТО МИ ДОЙДЕ ТОГАВА Е ЕДНА МАЛКА ВОЙНА.НО СЕ ОПИТВАМ МНОГО ДА НЕ ГО МИСЛЯ.СТИГНАХ ДО ИЗВОДА ЧЕ МАЙ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ПРЕКАРВАМ ПРЕД ГИНЕКОЛОГИЧНИЯ КАБИНЕТ И ПРЕД КОМПЮТЪРА ОТКОЛКОТО В ЛЕГЛОТО СЪС СЪКРОВИЩЕТО.ТАКА ЧЕ ЩЕ НАБЛЕГНА НА luvbed Two Hearts newsm03

# 104
И аз плача горчиво всеки месец, когато ми дойде... Надявам се за себе си и за всички, които нетърпеливо чакат бебче-да стане по-скоро...Ние опитваме от 5 месеца Sad Дано не чакаме още много

Общи условия

Активация на акаунт