Ще се промени ли....

• 7 933
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Честно такива жени не ги разбирам. Инстинктивно ли ви влече да раждате деца на боклуци, за да може после всички цял живот да ви съжаляват? Имам подобна близка приятелка, която нарочно роди от подобен типаж само и само да реве колко й е скапан живота и как все някой й е длъжен.  Какво очакваш да чуеш всъщност? Бие те. Ми стой при него докато не те убие и социалните не ти вземат детето. Аман от такива "вечни жертви".

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 12:04 от Arielle

# 61
Ще напиша само едно - разкарай го!

# 62
  • Варна
И какво точно да си промени щом винаги е бил такъв? Дам имам изненада за теб - нещата ще се влошат, когато малкото слънчице поеме първата си глътка въздух и започнат безсънните  нощи, рев на бебето и още и още..питаш се дали малкото същество няма да го умили и да го превърне в мъж мечта? Нямам кристална топка, но прекалено много значци ми показват, че не и направо със сигнални табели ти казват - бягай! То е ясно,че не мислиш за себе си, поне помисли за сърцето, което бие под твоето! Каква е тая сляпа и глупава любов, какво ви правят тия мъже чак да се чуди човек..

# 63
  • Пловдив
Значи, ако все пак това не е пързалка, щото наистина като такава звучи...

Вземаш си парцалите, отиваш си при вашите, разбирате се с тоя идиот някак, ако е възможно, за детето, което ще се роди; оттам нататък стискаш зъби, гледаш си детето и чакаш търпеливо колкото месеца или години са нужни да ти мине любовта към баща му. Аз знам, че влюбването е ирационално и мъчи, дори против твоето желание може да обичаш някого, може да ти изглежда, че цял живот ще го обичаш (само тука във форума всички преценяват с трезв поглед, спират да обичат подобни малоумници и от най-малкото нещо бягат с двеста), ама минава.

Допълвам. Това, че можел да ти "вземе детето", са глупости в общия случай, но е добре все пак де сте се разбрали.

# 64
Преди време имах един такъв на пръв поглед  хрисим човек , ама като пийне  и като почваше едни псувни ,обиди ,през ноща вика на висок глас ,ругае  ,добре,че още не съм имала деца.  Аз го гоня от квартирата си,той нещеше да си отива.Полицията само дойде-и го отпрати до пътната врата и толкоз .На другия ден пак се почваше тормоза .Четири месеца го изтърпях ,щото викам ще се промени ,ще размисли ,ама не.Накрая не издържах ,напуснах си квартирата и градът.Онзи после разправял на общи познати ,врели-некипели ,едва ли не той бил света вода ненапита ,а аз "лоша приятелка" .Пък за пиенето си дума не обелил. Angry

# 65
Здравейте,
Имам нужда от съвет,от изслушване,от разбиране.Преди 1г. се влюбих,сега живеем заедно и съм бременна в края на 7мия месец.В общи линии искам да остана с този човек от една страна,от друга знам,че никоя не би останала.Но аз го обичам,имам чувства към него..Искам да се промени.В общи линии- “прави от мухата-слон”.За най-малкото ме обижда и псува с брутални епитети.Цитирам: “урод” “имаш нужда от лекар” “ти си психично болна” “грозофил” и още много цветни приказки.Когато се разплача ме пита “Пак ли ревеш”,а аз плача,защото ме боли,че човека,в който се влюбих,човека,който обичам ме наранява.Постоянно ме праща на психиатър,защото съм изпадала в “нервни кризи” и съм имала проблеми с нервите,а аз знам,че нямам проблеми,той е човека с проблемите.И след всеки макар и малък скандал/спор ме заплашва,че ще вземе детенцето.След всеки скандал,обвинява мен,че аз съм виновна.Когато се скараме ми казва,че преди да ме срещне е живеел прекрасен живот.Всеки ден с мен бил “гибел”.Нямал търпение да се разделим.Всеки път ме плаши,че ще си отиде,защото знае и вижда,че мен ме боли от това и че го спирам.В началото,когато се запознахме,беше същия.Аз имам надежда,че ще се промени.Живеем в апартамент,не плащаме наем,родителите ни ни помагат с каквото могат,включително с обзавеждане и неща за бебчето.Живее царски живот,прибира се,къпи се и сяда пред телевизора,с бира в ръка.Всичко е свършвно вкъщи,сготвено,чистичко.За готвенето веднъж не ми е помогнал,но аз нищо не съм казала.И когато му кажа,че никоя жена не би правила тези неща и че би си тръгнала с такова отношение ми казва: “Аз за първи път се държа така с жена,всяка жена е домакиня и всяка жена така си посреща мъжа”.След последния скандал дори ми каза,че “чакал пиленцето да му кацне на рамото” и ме попита “защо не си като другите,нормална” и кога съм щяла АЗ да се променя.Не му харесвало,че съм му се била пулела.Кажете според вас,мили дами,какво да направя? Как да му помогна да започне промяната?  Има и още много неща за разказване,но това е главното обидите,психическото манипулиране,че съм луда,това че не ме оценя като жена,заплахите за бебка. Обичам този човек,но ме наранява,плача през 3-4 дни.Чакаме детенце,искам да израстне в щастливо и задружно семейство.
Смятате ли,че може да стане? Помогнете ми с вашите опити и съвети. ❤

След като той не те приема такава каквато си няма смисъл да продължавате по-добре да се сложи край от колкото след това да стане по-зле по същият начин се чуствах с бившият ми приятел поради тази причина не той а аз сложих края на тази токсична за мен любов....така че няма какво да го мислиш не той щом не се е променил до ся няма да се промени и колкото и да се опитваш да го промениш...

# 66
Няма да се промени! Ще става още по-зле!
Чаках такова промяна 12 години. Агресията стана по-голяма. Вече е алкохолик.
Бързо забременях. Знаех, че пие. Надявах се на промяна. Бях глупава!

# 67
Няма да се промени! Ще става още по-зле!
Чаках такова промяна 12 години. Агресията стана по-голяма. Вече е алкохолик.
Бързо забременях. Знаех, че пие. Надявах се на промяна. Бях глупава!

Хората не се променят понякога...явно той си е такъв и няма да се промени при такива обстоятелства най-добре е раздяла може да е трудно но трябва да  стиснат зъби да се продължи напред

# 68
Не разбрах какво точно обичаш внего толкова?

# 69
Ти не го харесваш, искаш да се промени.
Той не те харесва, иска да се промениш.
За какво създавате дете заедно? Ако обичаш, приемаш човека такъв, какъвто е. Щом не го приемаш, извинявай, но не го обичаш, а обичаш някакъв идеален образ, който не се припокрива и най-малко с реалния.

Ако искаш да не започне и да те бие, се спасявай, защото ще тормози и детето. Дразниш го, не те харесва, не те обича, мрази те - какво повече ти трябва?

# 70
Леле, изумително!
Грозофил ще ти вика, ти ще си го обичкаш и бебенца ще му раждаш.
Кое точно му обичаш, моля? КОЕ? Как я разбирате тая любов вие бе, недоумявам.

# 71
  • Пловдив
Е, тя любовта при ССФ и тя е правилна, разумна, но в същото време емоционална и щастлива, и става по желание. Окаже ли се, че някой не заслужава да го обичаш, ССФ оценява ситуацията трезво и го разлюбва веднага. Само глупавите обичат такива като тоя. Wink

# 72
Е, извинете...
И аз съм обичала лудо мухльовци... Докъм 20 тата ми година.... После някак човек се научава на някои основни неща в живота. Не е нормално някой да ти вика Грозофил и да няма търпение да се махнеш и да те обижда постоянно, а ти дете да му раждаш и да го обичаш. Как, каквоа любов е това? Не разбирам

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 14:44 от Olya.F

# 73
Явно авторката сериозно се подценява, за да търпи такова отношение.
Но от друга страна, сериозно се надценява, за да вярва, че може да промени човек, който не иска да се променя.

# 74
Винаги съм казвала,че както се поставиш, така ще те приемат. Как така мъж ще ми каже " грозофил " и аз ще седя да го търпя.
То затова е важно, жената да има самооценка, кат не му харесвам айй у лево.

Общи условия

Активация на акаунт