Домакини 75/ Ще я помним

• 57 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
12 и половина. Но той е с много бяла кожа и мъхчето си личи.

# 391
Ооооо много е рано още. Това "мъхче" така ще си стои дълго време. Дългун е на 16 и "мъхчето" не създаваше проблем, докато не изскочиха няколко "антенки" Laughing

# 392
  • при късмета
И шефа е на 12, вече лицето му е доста почерняло от слънцето, не е бял, даже врата му е черен на тениска и доста изразително се вижда. Даже вече ми отива не на мъх, а на мустак, доста е гъстичко

# 393
Лейди, да не е изкочила някоя фенка, а не антенка? Simple Smile

# 394
За фенка не съобщава, но антените бяха видими и ужасни дори за мен Laughing

Да почерпя и аз едно кафе докато не е заваляло LaughingLaughingLaughing

ПП
Защо така форума "разтяга" снимката?

# 395
  • при късмета
Кучо ще пие кафе на слънце. Калинче, форума от няколко дни има някакъв проблем и за това така излизат снимките. Подписи също. Линкове се чупеха, но това поне оправиха
Хортензия, как е вашето куче?

# 396
Честит празник, момичета!
Сдухано ми е много. Чакаме едни резултати на момчето, поредни или по-скоро последни. Нищо не е ясно. Не може да ходи, температурата си поддържа висока. Чакаме, редуваме се с мм непрекъснато до него. Дано издържим. Може да ви е странно, но той ни е детенце.

# 397
Хортензия изобщо не ми е странно. Стискам палци всичко да мине добре.
Предният ни любимец беше на 12г. когато се парализира от кръста, седмица беше на лечение без резултат, нямаше болки, но му беше мъка да се влачи и го приспахме.
Сегашният е на 6г., с много вродени проблеми, вкл. ставни на задните крака и започва да му е трудно да става, не може дълго да върви. За сега няма болки, но появят ли се сме на ясно, че ще го приспим......

# 398
Хорти, разбирам те и ви съчувствам.

# 399
  • при късмета
Не само, че не е странно, но е напълно нормално. Стискам палци да издържите и вие и той Hands Pray
Аз си мислех, че и вечеря ще имам, но след тройната порция на шефа за обяд, ще трябва да е друго. Ставам да забъркам едно тесто за пица, че и сока трябва да си прецеждам и стерилизирам

# 400
Честит празник момичета!
Ladybird_ много хубава компания има кафето днес.
Тийнейджърските неволи сте подхванали. Моя момък, и мустак има и акне в излишък, но изобщо не му пречи, мърморя денонощно, пореден комплект акне аут купувам познайте дали повече от веднъж седмично се ползва ако не вися  на главата му, а дава резултат. Днес рано приключихме с обекта, излезе грешка на покрива и утре чакаме техническия да дойде да види и да решим как ще се коригира. Мъжът ми има още седмица отпуска и искахме основното да го отметнем сега, но не било писано.
Хортензия много добре те разбирам, две котета ни отровиха, отказах се да се мъча,. Кучето все е далеч от оградата и пак има съседи, които успяват през оградата да хвърлят нещо.

# 401
Джейми моя няма акне, но за сметка на това е с изключително суха кожа, атопичен дерматит и трябва да се маже с медицинска козметика два пъти дневно, че едва оправихме като дете обезцветяване по линиите на Блашко... Да, да ама не! От мързел, а вече не дава аз да го мажа допусна жестоки стрии по същите линии.....
Както каза дерматоложката - да се благодаря, че лицето му не е пострадало....
Големи диванета са Rage

# 402
  • при късмета
Оф, мъже. И като големи, ако жените им не ходят по задниците им, няма кой. Особено за такива работи Joy

# 403
Стрии? И такива имаме. Изпаднах в паника като му видях гърба. За първи път виждах стрии на гръбначния стълб- там, където по принцип няма подкожна мазнина. А и момчето ми е толкова хърбаво, че не го очаквах. Баща му няма нито една.
Лейди, за сухата атопична кожа те разбирам. Щерката беше с такава.
Джейми, акне аут действа, докато се маже. После пъпките пак избухват. Пробвал ли е безакнен гел? Немски крем с бензилов пероксид е това.

# 404
mariat това ми предложиха преди две години това купих. Иначе и той е със стрии на гърба. Колко виках, защото бяха в период на постоянно битки с брат си и реших, че брат му го е драл...

Общи условия

Активация на акаунт