Домакини 75/ Ще я помним

• 57 078
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
С момичето минавам през дерматолози и другото, което се сещам да предложа е да пие бирена мая.

# 406
Мария това са линиите на Блашко

Когато растем, кожата се разширява по тях. При бързо напълняване, или израстване на височина понякога кожата не насмогва да се увеличи, или пък по незнайни за науката причини има проблем с увеличаването.

Стриите не са свързани с подкожните мазнини.

Аз съм много доволна от медицинската козметика
https://www.bioderma.bg/

С нея се оправиха белите линии по тялото на Дългун, а сега и с нея заличава стриите.

# 407
Лейди, преди месец за първи път разбрах, че стрии не се получават само при напълняване, а и при израстване. Гоних го да го мажа, вече се успокоих.
Ние сме ползвали различна козметика- биодерма, авен, а-дерма, юсерин....

# 408
  • при късмета
Добро утро!

И шефа го забелязах, че отзад на краката има малко стрии
Тук пак няма слънце и духа силно. Няма ли да вземе да се оправи това време
Хубав дена на всички Hug

# 409
Добро утро!
Мако при мен вчера беше слънчево, а днес е дъжд, ама за сега е от този дето не мокри Laughing

# 410
Добро утро! При нас се пооправи леко времето, макар че температурите са доста далеч от миналогодишните. Миналата и особено по-миналата година по това време си беше направо истинско лято. Сега ту дъжд, ту леден вятър, ту студено.

Извиках през една фирма жена за проелтно почистване и прозорците. Втори ден идва, че вчера не успя да свърши всичко.

От утре три поредни дни имам по едно изследване на ден. Стиснете по едни палци, че нещо съм се спекла.

# 411
Стискам палци, Смърфи.

# 412
  • при късмета
Смърфи, стискам палци и да дойдеш с най-добрите резултати
Шефа изчезна с приятели, аз направих още малко сок, ще замине без да го затварям, трябва да сготвя и да насадя карамфилите, дето ми дадоха

# 413
Смърфи Kissing Heart

При мен уж валеше пък напече Laughing По прогноза беше дъжд до утре.
Вечерята ми се готви - ще е къри с пиле и патладжан. Обичаме го, но ми отнема време да пържа патладжана. Остана да изгладя черно - панталони, ризи, тениски и се размазвам във ваната, че не се понасям......

# 414
Благодаря ви! Утре едно изследване, вдругиден още едно и в петък среща с доФтор.

Ама защо като измият прозорците и завалява, а?! Triumph

Калинка, не го знам какво е къри с пиле и патладжан, ама ако хвърлиш патладжана във фурната или на скарата, няма ли да е по-мързеливо? Ясно е, че пържен е много по-вкусен.

# 415
  • София
СМЪРФЧЕ, стискам палци и аз. Дано всичко да е наред.

# 416
Смърфи този манджурляк е пържен патладжан в доматен сос с пилешко, овкусено с къри LaughingLaughingLaughing

# 417
Добро утро.

Смърфи ще чакаме добри новини:praying_hands:

# 418
Добро утро.
Смърфи, стискам палци. Лейди, до къде стигнахте с костюма. При нас драма- сивото долнище(чисто ново, тънко, баш за този сезон) не си подхождало с чистоновата бяла блуза.....
За наказание ще се сдобие с час за зъболекар.

# 419
Добро утро!
Смърфи Kissing Heart
Мако тия кроасани са ги завили да ги пазят от Мария Laughing
Мария за костюма тотално съм го игнорирала Laughing След като прибра всички ракавели, игли за вратовръзки и пинове за сака - не ме дразни Laughing Най-накрая схвана, че всичко ще зависи от обувките. Абсурд е да му купя панталон тип "морков" до глезените Laughing и от там да се завършва с огромни обувки LaughingLaughingLaughing Той е висок, не е кльощав и има огромни широки стъпала. Най-добре му стои класически костюм. Той ходи на училище с костюм/такава е униформата/, мерил е различни разновидности и много добре знае кое му подхожда, обаче му е кеф да ме дразни Imp
Кокона е и мисля, че проумя - ако искаш да си с екстравагантна вратовръзка и куп аксесоари, то костюма трябва да е семпъл, неутрален.
Свършва училище този петък - каквото направи на изпитите това е. Мандалото лопна Laughing
Имат седмица ваканция и после ще ходи на непълни учебни дни, защото ще учи само предметите, които е заявил за А-ниво, което пък ще учи в 6-та форма само ако сега се е справил на изпитите... но резултатите ще знаем на 12.08......
Когато има ден в който да почиват и той, и мм едновременно ще ходим за обувки. Купим ли обувки - на мен притесненията ще отпаднат. Много е гадно да харесаш обувка, но да не можеш да си вкараш крака в нея - цял живот страдам Rage Нося №42 и съм със широк крак LaughingLaughingLaughing Дори маратонки си купувам от мъжкия щанд....

Общи условия

Активация на акаунт