Домакини 75/ Ще я помним

• 57 064
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Добро утро!
Джейми е завила кроасаните, аз се успах, както е видно Joy
За намиране на голям номер на обувки, които искаш, знам какъв е зор
Смърфи, още стискам палци

# 421
Малииии - голям срам!
Джейми извинявай Kissing Heart
Видях кафето и кроасаните и стана буря в главата ми Laughing

Мако хубавото е, че си знаем магазина за обувки и не обикаляме. Отивам, носят един таблет, поставяш си крака, измерват го /вкл. височина на свода/ и ти изкарват всички модели в които можеш да си напъхаш крака Laughing Ако случайно твоя номер/цвят го няма в конкретния магазин, то си го доставят за следващия ден и можеш да мериш, а ако е само за цвят - купуваш и ти го доставят в къщи. До сега не сме имали издънка с обувки от там.

# 422
  • при късмета
Поне са го измисли хората. И с обичайните номера е трудно да вземеш обувка, без да си мерил
Баща ми носеше 47-48 номер обувки. Имаше късмет, че майка работеше в обувен завод. Дори като започнеше производството на нов модел сезонни обувки най-малките и най-големите номера бяха 3-4 пъти по-малко като бройки от тези по средата. Взимаше му по 2 чифта от първите готови, без претенции за цвят, то и не бяха много и компромиси с модел, защото знае какво ще се прави и какво не

# 423
Първото изследване мина. Разчитането е на украйнски... С гугъл транслейт успях да го преведа на английски, като че ли нещата изглеждат горе-долу наред. Утре другото, но е късно следобед. И чак в петък ще ги види лекар.

# 424
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, няма ли там някой, който да ти ги обясни по скоро не преведе, на разбираем език. Стискам палци и за днес
Вчера много ме болеше главата и цял ден нищо не свърших. Днес не, че е минала, ама трябва поне да сготвя
Хубав ден на всички Hug

# 425
Ох, какво съблазнително кафенце!
Добър ви ден! Смърфи, стискам палци!

# 426
  • София
Смърфи, и от мен палци.
Толкова рядко ме боли глава. Но вчера много ме боля. Не знам що.
Балът на племенника ми мина, на 24. Хубави деца видях.
На 12 юни пак ще сме на не говия бал, в ресторант. Не е моят начин на празнуване това, но всеки си знае.

Мисля, че е време за следобедно кафе в нова, е, за мен поне е нова, чаша Kahla

# 427
  • при късмета
Привет!
Вале, вчера е имало лунно затъмнение и много силни магнитни бури. Мен ме е хванала главата от няколко дни, вчера мислех, че ще ми просветне, ама не. Чак вечерта разбрах за бурите. Днес още не съм в час, вече усещам и болките във врата и другите стави, заедно с главоболието. По прогноза трябва да просветне малко слънцето след 15-16ч., та се надявам да е така, защото стягам багажа на шефа за към майка. Направо не знам как ще го заведа. В краен случай ще изчакам мъжа ми да се прибере и да го закара. И сам може да отиде, ама някак още не ми се ще да го пускам, макар да ходи сам в другия край на квартала да играе с децата. Малкия на сестра ми е тук с баща си и той ще е при майка от днес до неделя и тя иска да се видят, та затова е зора да ходи от днес
Смърфи, чакам да пишеш

# 428
Вале, а щерката не беше спала. Отразява ѝ се луната.
Благодаря за оная фруктиера пълна със сладки шоколадови Simple Smile

# 429
Привет, девойки! Върнах се от лекарката.

Скрит текст:
По образните изследвания няма нещо притеснително, но въпреки това нещата не стават по-ясни. Кръвната ми картина е разбутана, имам някаква ниска температура от доста време, странни усещания в устата и косата ми пада брутално. Търси се някаква хронична инфекция. Ама къде е, никой си няма идея! И не ми се мисли какво количество изследвания още ще трябва да направя... И никой не ми казва откъде да я подхващам.

# 430
  • при късмета
Много ми хареса първото изречение, но натам се обърках. Не знам да те поздравя ли или какво. Дано стане ясно положението, че така е много напрягащо.
Ако тук имаш някой който може да те насочи, може ли да си дойдеш или да го комбинираш с почивка, ако ще идвате по принцип

# 431
ма ко, аз още утре мога да се прибера, ама не знам в БГ към кой да се обърна... Не че тук знам, де. Ще го мисля и мога да се метна на един самолет.

Да ви почерпя и за мм. Днес е рожденик, да ми е жив и здрав!

# 432
Смърфи, да е здрав ТМ. Да те слуша и дарява с обич. Да те закара на още екзотични места за живеене.
Сега за изследванията. Спомням си съвета от Фло, да се търси инфекцията- зъби, синузит са едни от възможните причини. Отмятай причините една по една. Може да приемаш и аминокиселини, с които да се опиташ да поправиш малко нещата.

# 433
  • при късмета
Да ти е жив и здрав, Смърфи, още дълго да си обикаляте света! Весел празник!
За съжаление и аз не мога да препоръчам доктор. Освен на ортопеда, нашата лична и тази на шефа, от личен опит нямам позитивни отзиви за другиго. Иначе ако те ориентират какъв специалист се търси, ще го имам предвид. На зетя вуйчо му, леля му и братовчедка са лекари различни специалности. Мога евентуално да питам за насока, но пак ще е препоръка през трети-четвърти човек, та не знам колко би свършило работа

# 434
Благодаря ви, момичета! Понеделник съм на зъболекар, ама да не казвам голяма дума - не мисля, че е оттам. Имам и някакви други оплаквания, та после и невролог.
Иначе днес бях на хематолог. Аз такъв преглед - разговор с доктор не съм имала. Близо час продължи и хубавото е, че не е хематологично. Тя даде някакви насоки, ще видя обаче тук или в БГ ще продължа.

Общи условия

Активация на акаунт