Домакини 75/ Ще я помним

• 57 041
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Смърфи да ти е жив и здрав! За лечението продължаваме да стискаме палци и дано скоро се открие причината, и съответно лечението.

# 436
Смърфи, от коментарите ти съм останала с впечатление, че лекарите там са доста обстойни и на супер ниво. Стой там, ако питаш мен.

# 437
  • София
Тази сутрин ви сервирам кафе в моята сбъдната мечта-чаша от английски порцелан Royal Stafford

# 438
Пу за мен съдинката с тоя чийзкейк дето е на най- заден план.
Добро утро.

# 439
  • София
Мария, за теб:

Как се слага в скрит текст, преди успявах?

# 440
Охооо! Чуден е! Какъв скрит текст за това произведение на изкуството?

# 441
Добро утро!
Вале прекрасно кафе както винаги! Знам къде е най-старата фабрика за порцелан в Англия, има и музей там, но все още не сме ходили.
Смърфи да ти е жив и здрав спътника Kissing Heart Много любов за много години!
С лекарите не е лесно. Дано скоро намерите решение.

На мен ми е сдухано - нашия любимец е вече звездичка в небето.

# 442
Вале, отново уникален сервиз, а и съдържанието е уау! Hug

Калинка, много съжалявам... Pensive

# 443
Боже, Лейди! Толкова съжалявам! Дано там, под моста на дъгата, тича без болка с батко си. Много ми е болно, че се е случило. Приспахте ли го? Аз Бъко чаках пръв да си замине, пък то...

# 444
  • при късмета
Калинче, много съжалявам! Как така изведнъж?
Вале, чийзкейка е страхотен. И кафето де и сервиза. От телефон го няма бутона за скрит текст, трябва да пишеш таговете на ръка
Аз се успах естествено, а и закъснявам. Хубава работа, значи

# 445
Приспахме го снощи. Той не е имал болки. От повече от година вече не можеше да се разхожда по-далеч от нашата улица, в последно време само в градината - краката отказваха. Вчера сутринта трудно излезе в градината, като се прибра спа до вечерта, пожела да излезе и се строполи пред вратата - напълно се парализира, без болка. Лекарят по телефона каза, че може да е от ушните му инфекции, но като го заведохме стана ясно че проблема е в прешлен на врата.
Ние още като го взехме знаехме, че е с много проблеми, претърпя и много операции, но ако не беше дошъл при нас щяха да го умъртвят още на 40дни, а той ни носи радост и любов 6 години.

# 446
Лейди, съжалявам да го прочета.

# 447
Това е живота.... Но пък помним доброто и не спираме да обичаме Kissing Heart

# 448
  • София
Привет, момичета.
СМЪРФЧЕ, обезателно поискай да ти направят изследване за фокални огнища от зъбен произход. С апарат. И задължително панорамна снимка преди изследването. Ако има неясни места - сегментни снимки. (по няколко зъба на една снимка-по-ясно се виждат проблемите). Ако ти правят такова изследване трябва да спазиш няколко изисквания - да си без крем или фондьотен, да не си приемала сънотворни или обезболяващи поне 3 дни преди изследването. Фокалните огнища могат да разбъркат кръвната ти картина. Трябва да минеш през всички изброени специалисти - уши нос гърло (синузит), гинеколог (яйчници), интернист (жлъчка), хирург (апендикс). Нищо от изброеното не бива да се неглижира.
Поздравления за празника на твоето момче! Да е здрав и с късмет!
ЛЕЙДИ, жалко за любимеца ви.
ВАЛЕНЦЕ, ще ни разглезиш с тези изискани сервизи. После няма да искаме да пием кафе в обикновени чаши. Stuck Out Tongue Winking Eye
А вчера дъщеричката ни си дойде за няколко дни. Не бяхме се виждали от 6 месеца и 27 дни. Снощи бяхме на театър семейно. Гледахме Експериментът в Младежкия театър. Постановката е по действителен скучай. Който се интересува може да прочете за провеждането на Станфордския експеримент.

# 449
  • Бургас
Лейди,много ми е мъчно,много съжалявам!
Знам как боли!Прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт