Домакини 75/ Ще я помним

• 56 835
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Добро утро!

Вале, как е ръката?
Последен учебен ден на шефа. Те реално приключиха де, имат оценки по всичко, но в понеделник ще връщат учебниците. Вторник ще ходят на заведение и чак септември.
Аз имам още една тенджера бъз да затворя

# 571
Добро утро!
Мако весела ваканция!
Днес трябва да довърша чистенето на езерцето и да видим ще има ли рибки в него.

# 572
  • София
Привет!
Около мен нищо интересно. Работа, домакинстване, разходки.
МА КО, благодаря за морското кафе. След месец и малко, живи, здрави, ще му се насладим реално. Весела ваканция. Сега вече ще си отспиш. Grinning
ВАЛЕНЦЕ, как сте след ваксината?
Преди малко говорих с щерката, та ето какво ми разказа. На партера в блока, където живеят имат кафене. Та решила да си изпие там кафето. Още на входа я посрещнали с "клечка" за бърз тест. Започнала тя "процедурата", а сервитьорката я заснела на камера, та ако дойде проверка, да удостоверят, че разпоредбите се спазват. Това е положението.
ЛЕЙДИ, Дългун промени ли си решението за дама на бала? Вече всичко ли ви е готово?
Неспоменатите ги гушкам. Hug

# 573
Ма ко, вече и аз искам такова ваканционно кафе!

# 574
  • София/Севлиево
И ние върнахме учебниците,и оценки имаме,и май вече е 6-ти клас младежа.
Вчера запазихме почивката на море,днес купих първите неща на бебешора,че зетя си идва на 21.06 и сестра ми яко го е натоварила с бебешки неща,а исках аз да му купя нещо най-първа.От днес съм в 6-ти месец и се чувствам спокойна,бебока ме подритва,все още усещането е приятно.На 18.06 ще ходя на среща послучай 20 години от завършването на гимназията.
Сок/сироп от бъз обожавам ,но понеже не съм от тези дето ще седнат да правят,си купувам готов от биомагазините.
В Лондонския природо-научен музей и ние ходихме.Беше много хубаво,а динозаврите -огромни.За следващо посещение съм си заплюла музея на Виктория и Алберт,че за него не остана време.
Обяда за днес беше бяла риба с картофи и салата,а вечерята е печено пиле със салата за мъжете и пилешки дробчета за мен за вдигане на желязото и Б12.

# 575
  • София
Привет!
Добре сме и двамата с ММ. Той нямаше никаква реакция, аз лека умора и болки в ръката. Но днес няма и следа от тях.
Затова ви черпя с кафе в 100 годишен Розентал

# 576
  • София/Севлиево
Ваксината може ли да се сложи няколко дни по-рано?Втората игла на ММ е на 1.07,но тогава ще сме на морето,дали не може да я сложи седмица по-рано?Или пък на 5.07 като се приберем?

# 577
  • София
По рано не може. По - късно без проблем.

# 578
  • при късмета
Ние след 2 седмици отиваме на море, че веечееееее. Доста на юг съм резервирала, надявам се да е хубаво времето. Лятото укенди, а в края още едно море или планина за седмица.
Явно ми е много лятно вече, че смених бялото вино с мента. Взех си една и сега си сипвам и дигам краката, че днес съм затворила още доза бъз, готвих кебап, варих ориз за гарнитура, пусках прахосмукачка, мих навсякъде и поливах цветята. И краката ги вдигам абсолютно буквално. От вчера ужасно са ми се надули глезените. Не само, че са равни и нямам глезени, а са на топка направо. И чисто физически боли. Идея нямам от какво е. Даже към личната се бях засилила, ама с моя късмет баш в петък ще ми потрябва, а днес е била сутринта. Не ми се ходи по разни дежурни, сега до понеделник, ако не отмине ще ида. Май трябва да ида и да отмине

# 579
Мако пий 2л вода на ден- топло е, а цял ден си стояла на крак с малки крачки. Най-добре сега изпий литър бира Laughing

# 580
  • при късмета
Душко, къде 10 (няма грешка, десет) литра вода съм изпила. И сок и кафе

# 581
Пробвай с безсолна диета, през бременността ми с дребния бях започнала да задържам вода и да вдигам кръвното. Точно глезените ми липсваха.

# 582
  • при късмета
То отдавна е минало покрай "добро утро", ама да сложа кафе

Ще опитам по-безсолно да пробвам. Като станах сутринта, преди малко де, очаквах повече да е спаднало, но има още на къде. Интересното е, че се очаква и ръцете ми да са подути. И там се вижда, но е в пъти по-малко от глезените. И не ме боли, а глезените направо си ме болят

# 583
  • Германия
Привет момичета,
Ма ко, аз от три години съм така като се затопли времето, задържам вода и ми се подуват глезените до болка както и ти казваш. Интересното е, че десния е по-зле от левия. Пия таблетки за отводняване /не знам така ли се казват/
Лошото е че съм забравила да си взема и ще търся вариант тук да се снабдя, че без рецепта не дават.

Аз от плетене нямам време да ви нагледам. Някой ме беше питал какво плета - една дълга жилетка с шал яка съм започнала и нямам търпение да я свърша защото видях един пуловер в който се влюбих, това ми се случва за втори път в живота да откача по определен модел. Малко като Валето с чашките съм.

За сега толкова, отивам да плета

# 584
Ма ко, дано скоро намериш облекчение.

Общи условия

Активация на акаунт