Домакини 75/ Ще я помним

• 55 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Германия
Нещо неделно всички сте си дали почивка, даже кафе няма днес.

Чакайте да ви покажа пуловера в който съм влюбена, не е нищо особено, но така ми легна на сърцето
Скрит текст:

# 586
  • при късмета
Виноват! Нямах време сутринта, събудиха ме, кафето ми беше на половина и трябваше да излизаме. Пих го в колата. Маахме гащи по сокаците да си набера бъз и една приятелка да заведа до едно село
Бабче, пуловера е супер просто
Днес са ми по-добре глезените, но не е минало съвсем. Не знам дали ще стигна до докторката утре, но ще гледам да е в най-скоро време. Ако има нужда от лекарства, предполагам колкото по-рано ги започна, толкова по-добре

# 587
С тоя пуловер, бабо Яка, ще ти е перфектно юни месец по българските земи. При нас днес е студено, пак валя, изкарах отново олекотения юрган.
Ма ко, дано утре си още по- добре.

# 588
  • Бургас
Супер е дрешката!
В Бургас е една зима!Да исках,нямаше да е по-чудесно!
Бургас,Бургас,ти моя малка Финландия!

# 589
  • при късмета
Мария, дано
Славе, ти ли си виновна за времето, а
Хладничко беше днес и дъжд ни поваля, но не силен. Ама и якета не се сетихме да вземем, добре, че слизахме за малко. Ако зависи от моите и на двамата им беше супер днес, не са се и сетили за яке, а аз не се бях събудила като излязохме

# 590
И в София е същотото... Привет от родна земя, девойки!

От утре като се присетите, стискайте по един палец!

# 591
Смърфи, добре дошла. Ще те стискам обезателно!

# 592
  • Германия
Ма ко, извинене си, причините за отсъствието на кафето са уважителни.

mariat, то и при мен като гледам и юли ще ми е добре, днес и тук си беше доста студено, но аз съм на сравнително хладно място и така ми харесва, мразя големите горещини повече от студовете. На студено спя, а на горещо не мога, събуждам се като парцал и целия свят ми е крив.

Смърфи може ли още от сега да стискам, че до утре ще забрява Stuck Out Tongue, ЕГН, какво да го правиш

# 593
Смърфи може ли още от сега да стискам, че до утре ще забрява Stuck Out Tongue, ЕГН, какво да го правиш

Може, може... Hug

# 594
  • при късмета
Смърфи, добре си си дошла, ще стискам всички палци. Обаждай се като се освободиш

Аааааа, никакви студове повече. След 2 седмици сме на море. Ша мигрирам по климатични причини, пък. Тези от хотела ги питах приемат ли рекламации за  времето, казаха, че не влиза в офертата. Ама ха, да пускат слънцето,че канселирам

Добро утро!

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 07:43 от ма ко

# 595
  • Германия
Добро утро,
Ма ко мерси за кафето, ето така започва деня и седмицата с настроение.
Ама на мен много ми се спи, нещо последните 10 дни не мога да спя хубаво, ставам в 5 или 5,30, а трябва в 7.

Правя сделка с всички, които искат топло, изпращам им 10 градуса от нашите при тях, така и двете страни ще са доволни, ама после да знаете, че няма да си ги взема, юли и август да не ме молите да си ги прибирам Sweat Smile

# 596
  • при късмета
Бабче, пращай топлото, а ние ще ти пратим Славето. Хич няма да ги връщам
Пък аз от утре ще спя, че шефа днес за последно излезе рано. И кафе по-късно, ако няма по-ранобудни от мен

# 597
Аз си взимам от вечерното кафе. Добро утро.
Смърфи, стискам ти палци и пращам положителна енергия!!!

# 598
  • София
Още не сте сипали кафе, срамота!

В събота бяхме на бал на племенника. Пак. На, 24 май беше в малък вариант, в двора, 30тина човека, в събота в механа, около 80 човека.
Поиграх си хорА. Веселиха се много всички. Но чалгата ми дойде свръх. Още ми кънтят ушите.

# 599
Добро утро!
Смърфи стискам!
Баба Яка много е хубав пуловера! Много внимателно избери преждата за него. За огромно мое съжаление - прекрасната ми фигура не е подходяща.....
При мен е жега, суша, поливам градина сутрин Laughing
Последна седмица училище за Дългун.
Това е лятното ми пончо, благодарение на което мога да ходя по потник Laughing и да показвам тен.
Скрит текст:
Сега плета кърпички с дантела  за дамска чанта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт