Домакини 75/ Ще я помним

• 55 393
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
Добро утро.
Смърфи,и аз стискам палци.
Бабче,пуловерът е страхотен,и аз се влюбих(остава някой да ми оплете).И на Лейди пончото ми харесва.
На мен ми отмениха морето и всички мероприятия за лятото и се очертава да е дълго и леко скучно софийско лято(даже не мога до Севлиево да ида, най-много на 100 км от София).Имам си плацента превия,от гадната ,и ще трябва доста да си полежа(не че през повечето време не го правя),ама пък бебешорчи расте и пак е дръпнал напред.
Времето ако може да остане такова хладно,но без вятър и дъжд...

# 601
Ели Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Едно скучно лято е никаква цена.
За децата сме готови и на по-големи жертви.
Имаш едно лято, в което да се насладиш на спокойствие и нищоправене.
Пази се, а после ще имаш цял живот да наваксаш Flowers Hibiscus

# 602
  • София
Ели, лежи, почивай си и всичко ще е наред ❤️

Смърфи, и от мен палчета. 💋

Бабче, блузата е чудна. Ти ли ще си я плетеш?

# 603
  • при късмета
Ели, ще полежиш щом се налага, заслужава си
Аз напазарувах и се прибрах точно преди дъжда. Шефа обаче май ще трябва да ходя да го взимам, че е и без яке и без чадър

# 604
  • Германия
Каленка, ако това на снимката си ти, не виждам какво ти е неподходящо за пуловера, то моята е наистина неподходяща, ама докато го оплета ще отстлабна и ще ми стои чудесно /блаженни са вярващите/.
Благодаря за съвета за преждата. А пончото е чудесно

Ели, Калинка е права, за децата на какво ли не сме способни, така че едно скучно лято е малка цена.
Сега лежи и почивай и пази бебока. Много се радвам когато в тема, в която пиша чакаме бебе.

Вале, да, аз ще го плета,
занаех си да не почвам да плета и най-вече да не разглеждам модели в интернет, нощес попаднах на нещо наречено азиатски шип и за зимата задължително трябва да го имам. Нямам подходяща прежда и сега ще избирам и ще поръчвам, но още не съм наясно какви цветове искам.
Ето да го видите и него

Скрит текст:

# 605
БаЯка Kissing Heart При гръдна обиколка 130+ см....тези плетеници, релефи... просто изглеждам още по-мощна LaughingLaughingLaughing с пелерина също изглеждам ужасно - малка главичка и надолу се разширявам като елаха Laughing Не е до килограми, а до конструкция...

Надявам се след пластичната/козметична операция поне да съм симетрична Laughing

Жилетката, която сега си показала е много хубава - нея мога да я нося, защото съм висока, но при мен няма студ и си ходя целогодишно по къс ръкав, само слагам яке защитаващо от вятър и дъжд.

Преждата за пуловера трябва да е качествена, защото труда, който ще вложиш го изисква Kissing Heart но и за да стои добре както деколктето, така и плетениците, трябва преждата да не е"пухкава" и да държи форма.

# 606
  • Германия
Калинка, още веднъж благодаря за съвета за преждата, ако и за жилетката имаш идея каква прежда ще стои добре ми пиши, моля те. А за гръдната обиколка, не се хвали, аз ти водя в сантиметрите. Как бих я намалила тая обиколка ако знаете, пречи ми повече от корема. Ама хич не ме вълнува че ще ме прави още по обемиста, искам го тоя пуловер, даже съм го измислила да е в два цвята, да видим какво ще се получи, като стане готов ще се похваля.
Аз поръчвам прежди от плета бг, че ми допаднаха цените и доставката до Германия е бърза и не толкова скъпа. Тук при нас преждите са доста скъпи.

# 607
Хич и не се хваля.... особенно, когато е само от едната страна, ама тва е положението Laughing

Разгледай преждите на drops. При нас различни онлайн магазини ги предлагат, предполагам и при теб ще е така. Съотношението цена/качество е прекрасно.
https://www.garnstudio.com/home.php?cid=19
има модели с различните прежди, много добри обяснения - ще можеш нагледно да видиш кои прежди за какво се препоръчват, както разход и т.н.
Дори и да не купиш от тази марка, ще имаш информация кой състав е подходящ.
За пуловера с плетениците аз бих избрала памук, или комбинация с памук.
За жилетката - финна  пресукана вълна, защото ще е тежка като се изплете.
Когато вляза в този сайт и реша да купувам - ме прехвърля към тукашни онлайн сайтове, а цената е без/почти никаква разлика. Доставката ми излиза безплатна, заради количеството...

# 608
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, ела да кажеш имаше ли ефект от палците
Бабче, много у хубава жилетката, но в пуловера и моите очи останаха. Като го завършиш да ни покажеш.
Хортензия, да дойде да каже, че се е оправило кучето. А Люси и Вио, да не се скътават, а да пишат
Шефа поне днес, за разлика от вчера ще извадят късмет с времето. И градушка имаше вчера при нас, дребна, ама 2 пъти валя. Днес са на заведение за края на учебната година, беше замислена още една екскурзия, но не се събраха желаещи. От утре ще спяяяяяя, до когато си поискам

# 609
Блазе ти, Ма ко. Аз продължавам ранните ставания заради щерката, на която давам сутрин имунотерапията.

# 610
  • София
Добро утро, момичета!
Ако не съм закъсняла и аз стискам палци за СМЪРФЧЕТО.
БАБО ЯКА,  пуловерът е супер!
ЛЕЙДИ, до къде стигнахте с подготовката за бала?
ВАЛЕ, имаш ли нови попълнение на колекцията?
МАРИЯТ, как сте?
МА КО, ще те освободим от ангажимента да отваряш сутрин кафенето. Отспи си хубаво, пък после.
ЕЛИСЛАВА, пази се. Какво купи за бебчето?
Изпих си кафето, сега да подхващам тенджерите, че след обяд съм на тръстиката.
Желая ви слънчев ден. А дано, ама надали. Wink

# 611
Добре сме, Фло. Много мило, че питаш. Момчето завърши с отличие, това ме радва, каката се хвана на работа след училище.....

# 612
  • София/Севлиево
Добро утро.
За бебо само ромпър и шапка взех.Зетя си идва от Лондон на 21.06 и ще ми донесе доста неща,отделно сестра ми ми е приготвила огромен колет,който ще ми прати.Като ги получа ще донакупя каквото трябва.

# 613
  • при късмета
Мария, дано щерката се научи скоро да се оправя сама и ти да поспиш малко. Браво за работата, да ѝ леко и ползотворно
Аз се подстригах малко, в неделя ще се боядисвам, а във вторник ще се сплитам. Ако трябва да напрвя всичко заедно, трябва адресната регистрация да я пиша в салона.
Майка ми ми сервира, че в четвъртък влизала в болница. Има проблем с краката и повече с единия, има и дископатия, ама проблема май не е от нея. Боли я отпред цялото бедро от коляното, барабар с него, до горе. Постоянна болка и схващане, като походи по-дълго време, направо ѝ блокира крака. Ортопеда я пратил на невролог, че да се разбере точната причина, може мускули да е затиснала, може да са периферни нерви, защото централните минават от двете страни и отзад, не отпред, може и от коляното да е. За да не плаща ЯМР и скенер трябва да лежи по пътеката за изследвания. А без тях няма как да се знае точната причина.
Ние сме 5 дни без топла вода, та сега и на баня ще ходим у тях. Добре, че сме на различен график.
Отивам да затворя последния бъз и да мирясам вече

# 614
Ма ко, да мине бързо при майка ти и дано се окаже най- леката диагноза.
Поради смяна на тръби ние сме всеки ден без вода.

Общи условия

Активация на акаунт