Домакини 75/ Ще я помним

• 55 389
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро, дами!
Успех на седмокласиците и десетокласнижите на матурите днес!
И Мими е сред тях. 😉 След малко тръгва.
И макар че резултатът при тях всъщност няма значение за нищо, моментът с притеснението, поне при нея го има.
Поне е в ниска степен, де.

Ма ко, бързо да минава при майка ти!

Смърфи, подреждат ли се нещата при теб?

Мария, браво на девойката за работата!

Хубав ден, момичета!

# 616
Успех на Мими, преди дни установих,  че след три години единият ще е 7 другия 12 клас....
От един час ровя и мисля подарък за съученик на малечко. Много ми е трудно анимета харесвал, нищо не разбирам от това. Някакви идеи да имате?

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 07:34 от J_M_M

# 617
Добро утро. Вале, успех на моята адашка.
Джейми, в някой мол да му направят печат на някой аниме герой на тениска, няма ли да е удачно? Иначе по- големите деца обичат да си спестяват пари за нови слушалки,мишка, някоя игра....та за мен и пари с картичка са отличен вариант за подарък.

# 618
Добро утро!
При мен нищо ново, освен че хубавото слънчево време продължава и съм основно навън. Езерцето е изпразнено и измито, днес трябва да окося тревата и да видим как да го напълним и дали ще сложим риби.

Стискам палци за Мими. Kissing Heart

Мако дано майка ти бързо намери облекчение!

Ние пак с драма около бала LaughingLaughingLaughing Нали отложиха отпадането на всички мерки с до 4 седмици,  бала е отменен и не знаем дали ще има нова дата, или изобщо няма да има.

# 619
  • при късмета
Добро утро!
Успех на децата! Племенницата и тя в кюпа
Леле, Калинче, верно ли може изобщо да нямат бал? След всички приготовления. Тези хора нямат съвест
Джейми, голям зор е с подаръците на тази възраст, не гледай сама, а с детето. По-лесно ще избере
Аз започвам да се наспивам и да ставам бяла и добра Joy

# 620
Мако - плана беше от 21.06 да отпаднат всички мерки, обаче сега заради този "делта" смятат да отложат с 2-4 седмици.

Децата завършват училище тази седмица, а бала щеше да е на 25.06.

Съмняваме по време на ваканцията да организират мероприятие. Евентуално на есен, когато се върнат на училище - но ще видим.

Всеки има планове за ваканцията - трудно става вече "синхронизирането"

# 621
  • при късмета
Ама гадно е така за децата. Да не говорим за финансовата част за родителите

# 622
Ех, Лейди, май не е писано Кратун да сложи вратовръзка....Дано да измислят нещо.

# 623
  • при късмета
Добро утро!

# 624
Добро утро!

Мария, Кратун е всеки ден с костюм и вратовръзка Laughing
Хич не му е драма, че няма да има бал.
И без това, ако продължи да учи септември, ще трябва още костюми да купуваме.
Финансово изобщо не е проблем - не знам как е при момичетата, но момчетата ще си продължат с костюмите и след това. Не е купувано нещо, което да не е нормално да се носи всеки ден - за тях всеки костюм извън униформения е радост Laughing

Днес има облаци - от доста време не съм си пила кафето в градината без капела LaughingLaughingLaughing

# 625
  • Германия
Добро утро,
при нас е такава жега сега, че не знам после как ще я издържа. Някой бързо да идва и да вземе едно 10 градуса.
Вече научих немците покрай мен да кажват жега, а не варм. Уж аз  уча немски, ама май е по-лесно тях да науча на български Joy

# 626
БаЯ - ние имаме само един комшия в радиус от над 500м Laughing Последно направи голям "кокошарник" до едната ограда и гледа папагали LaughingLaughingLaughing Майка като се разхожда, ходи при тях и им говори. Преди няколко дни се майтапяхме, че папагалите вече му отговаряли на български LaughingLaughingLaughing

# 627
Ехаааа, 2 кафета и закуска!
При нас днес се постопли, но това не прави денят ми по- хубав, защото все още всеки ден сме без вода.

# 628
  • при късмета
Joy Разсмяхте ме с езиците. Така де, обогатявате общата култура на хора и папагали, няма лошо
Мария, много е гадно да няма вода. Ние тази седмица само топла нямаме и ходим да се къпем в майка. Ми не е същото, като да влезеш в съседното помещение
Отивам до докторката най-после, да видим какво ще каже. Подозирам, че ще иска да ме бодат, ама няма къде да мърдам.
Смърфи, драсни някой ред

Не ми дава да пусна втори пост, затова тук
Добро утро

Кръв дадох вече, прибрах се и пак изчезвам. Трябва да ходя до офиса на застраховките, че имам една разсрочка, а са го сменили. После трябва да хода до болницата до майка, че забравила да вземе купичка, а храната не е кетъринг. Изчезвам

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 09:41 от ма ко

# 629
Добро утро!
Вземам си от усмихнатото кафе на Мако!
Как е майка ти?

Вчера от обят имахме премеждие - имаме си големи, диви гълъби, които гнездят в дърветата в градината.
От седмица едната двойка напада един гълъб. Здраво се бият. Намерихме гълъб в градината, който не може да излети и куца...здраво накълван и с липсващи пера по опашката.
Направихме му временна "къща" и сега го гледаме. Не можем да го оставим незащитен, защото лисицата няма да му прости....
Мислехме в началото, че това е гълъба-навлек, но в градината вече не се разхожда двойка, а само един гълъб.
Иначе "затворника" е добре - храни се, пие вода, но още не прави опити за летене.
Ветеринаря каза да изчакаме седмица.

Общи условия

Активация на акаунт