Домакини 75/ Ще я помним

• 56 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • при късмета
Добро утро!

Аз съм почти като нова след масажа вчера. Даже главата леко ме отпусна.
Искам в термалния гьол на Калинка

# 496
  • София
Изпуснах ви, ще се върна да чета.
Но първо кафето:

Това на чашата съм аз, ако не сте разбрали.

А, с Ма ко заедно сме писали.

# 497
Добро утро!
Малиииииии какви красоти!
Вале тази чашка е Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
При мен е 6ч., слънцето е напекло и предвещава пореден горещ ден.
Днес плана е да ходим за обувки на Дългун.
В този МОЛ любимият ми магазин е

Царството на шоколада!!!!
А сладоледа им е мммммммммммм
Обаче заради пандемията фирмата затвори много от магазините си и сега се моля точно в този МОЛ да е останал магазина.

# 498
Добро утро.
Ма ко, нашите термални гьолове са на самообслужване и безплатни. А и са по- близки от на Лейди.
Лейди, тоя магазин не го знам, Joy ама продукцията им съм я опитвала.
Пускам стихотворението на щерката, щото днес трябва да си получи наградата. Има правописни грешки, които са поправени на оригинала, но в момента съм с изтекла програма и не мога да ги променя.
https://cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/180228809_892936617943573_24 … 60B8B05F&dl=1

# 499
Мария Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Благодаря, че сподели!

# 500
O, Вале, забравих да коментирам чашките ти. Много, много хубави. Да сервираш кафето на Ангел в тях.

# 501
  • при късмета
Вале, страхотна чашка
Мария, браво на момичето!
Аз ходих до приятелка да си сваля лака, пазарувах и походих доста пеша. Друго си е да се движиш що годе нормално. Времето е отвратително, топло ти е по къс ръкав, а като се скрие слънцето и с дълг ти е студено. Не знам от времето ли е или критиката ме подхваща Joy Отядохме се на пресни картофи, ама май за последно взимам. Тези се наложи да ги почегъртам и сега пръстите ми са кафяви. Довечера сме на пържени картофи и пържени кюфтета, таратор и лютеница.

# 502
Аз ще пека тиквички на скарата и ще разбъркам в тиган пилешко месо.

# 503
  • София/Севлиево
Аз днес ми дойде музата да сготвя и сега в печката ме чакат запечени ребърца с боб.Иначе все от едно място до офиса на ММ купувам,ама днес реших че нищо не ми харесва и ще направя нещичко аз...

# 504
Ние ще сме на самоса защото ей сега се прибирам, жега, краката са ми подути... обаче купихме всичко!!!
Влизаме в магазина за обувки, нашия си харесва едни, обаче му трябва H за ширина, жената прибира мерките и отива да провери - връща се и казва има, обаче има и едни с мнооого малка разлика в модела, изостанали от миналата година, намалени на £30, а другите са £97 LaughingLaughingLaughing Та нестандартните крака удариха джак-пот.
Шоколадовите царства са затворени из цялото графство Rage
Та от мол-а се изнесохме и отидохме до един аутлет където има "светът на костюма"... Един младичък консултант усложливо се приближи и му набутахме Дългун да си се оправят LaughingLaughingLaughing Ние седнахме отсреща в едно приятно кафене с масички под дърветата... и така 2 часа Imp
Влизаме обратно в магазина - вече около Дългун се въртят двама консултанти потънали в пот, а нашия все още се колебае Sweat Smile На тезгяха камара костюми, ризи, вратовръзки...... Пубертета се е преобличал поне 20 пъти и се е снимал да сравнява Triumph
Накрая реши класически костюм цвят "кралско синьо", бледо розова риза и ярко червена вратовръзка Rage
Шъ умрА
Купих и една друга вратовръзка, която е шарена - два тона розово и два тона синьо и която според мен е по-подходяща, но диването държи на червената....
Поне не си късах аз нервите и предполагам като сме тръгнали консултантите са си отдъхнали, надявайки се поече да не се срещаме Laughing
Сега го пращам на карате, и ще ми се размине сагата днес с ръкавели и игли, обаче утре чаршията ще е разпъната и не знам къде да се крия.
Та изморена съм и мнооооого доволна Kissing Heart

# 505
  • София
Привет, момичета!
ЛЕЙДИ, свършили сте много важната работа, да облечете юнака. Честито! Основно правило е, той да се харесва, да има самочувствие. Родителското мнение е на втори план, а може и още по-назад да е. Stuck Out Tongue Winking Eye
При мен - нищо интересно. Битовизми. Ходих до Здравната каса, да се отчета, пазарувах медикаменти - пръснах не малко парочета. И още има какво да се купува. Оставих за друг ден, та да не ми дойде много накуп. Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес за обяд сготвих от топлата витрина на кварталния магазин. За довечера имам поръчка от сина да сваря пелмени. Днес съм шапка на тояга.

# 506
Добро утро!
Тази сутрин е облачно....
Вместо кафе да ви запозная с друга мискинка, която кълве връхчетата на поникналите цветя....

Дългун разтъпква нови обувки, аз имам да оправям малко трева около камъните, а ечерята ще е пикантни крилца, картофена и зелена салата.
Закусваха мекици, което означава, че не е необходим обяд Laughing

# 507
Оммм, не е студено, омммм. Не е студено... нищо, че подовото в банята още работи и аз влизам за втори път от сутринта, за да си стопля краката, омммм. Миналата година по това време плажовете на реката бяха пълни, въпреки локдауна, а тази още не мога да прибера якетата.

Затова ще отида при Калинка, на топличко, амаха. Hug Тъкмо ще се радвам на Кратун на живо, голям мъж е вече той. Харесва ми, че има подход към себе си. Blush  И съм сигурна, че се справил много добре с избора на аутфит за празника.

Забравих да коментирам на Валето новите придобивки - страхотна е чашата! Вале, ти само бг порцелан ли колекционираш?

Ма ко - и аз искам масажжжж. Под нас има тайландско студио за масажи, ама аз така и не им свикнах на масажите в Малайзия. Много са ми силови на мен. Иначе имам няколко препоръки за масажи, ама нещо локациите не ме устройват.

Тук има един старт-ъп, през който си поръчваш риба от пресен улов. Всяка седмица има различни предложения, ти си избираш и поръчваш. Събират поръчките в края на седмицата и в края на следващата ти доставят до вратата каквото си поръчал. https://seadora.com.ua/
Пробвах с риба от Гърция и останахме много доволни. Снощи я правих на скарата. Та за тази вечер пак трябва да мисля. Ама май ще излезем някъде, какво като е студено. Навсякъде има газови лампи и дават одеалца. Хич не ми се готви.

# 508
Проблема с костюма е, че е пълна липса на фантазия. Все едно гледам наредените депутати, или принц Чарлз....
Тава е установена комбинация.

В Лийдс има страхотен морски пазар и ми е кеф да купувам от там. Обаче паркинга ми излиза мин. £10  и не ми е много на близо, та ми отива деня когато реша да пазарувам от там.

Смърфи то горещото време при нас е непредвидимо Laughing но пък няма студ.
Пък Кратун в по-голямата част от времето е кисал и сговнян, та и той е като английското време...

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 13:09 от Ladybird_

# 509
  • при късмета
Оф, днес кафе ли съм пропуснала да сложа. Извинявам се, много ми се спи сутрин. Ще избутам още седмица и половина и ще вляза в час Joy
Калинче, по-добре класика, че понякога тези с фантазията не знаеш как да ги приемаш
Скрит текст:
. Много са ти хубави всичките породи мискинки
Смъърфи, на тайландския масаж и аз не съм фен. 2 пъти съм ходила, единия път  горе високо на крака имах синина, колкото дланта ми. Стоя около 3-4 седмици, доста дълбока беше. Точно заради силовото изпълнение не ги харесвам, при моите проблеми не силата е важна. От новата масажистка съм доволна.
Фло, Hug
Тъкмо се каня да правя пълнени чушки за вечеря. От вчера има 2 кюфтета за обяд на шефа, ако изобщо благоволи да се прибере, таратор правя няколко пъти дневно, та има постоянно.
Уредих и за събота да дойде една девойка с машина, да мине кухненския ъгъл, та и уикенда си заех. Не ,че има къде да ходиш на това време

Общи условия

Активация на акаунт