Домакини 75/ Ще я помним

• 56 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Мако чак такава фантазия и на мен не ми допада, а пък мм направо ще си купи пушка LaughingLaughingLaughing

# 511
или принц Чарлз....

Пък Кратун в по-голямата част от времето е кисал и сговнян, та и той е като английското време...

Ох, разсмя ме от сърце... JoyJoyJoy

Ма ко, сега като каза пълнени чушки.. Имам май още един пакет замразени от есента чушки, май имам и кайма... Отивам да проверя какво имам във фризера. Може и ние да кльопаме пълнени чушки довечера.

# 512
Смърфи сега ме разбра нали LaughingLaughingLaughing

Моите постепенно спряха да ядат мусака и пълнени чушки....
По принцип аз не си падам по манджички с месо и може от там да е. Аз обичам зеленчука приготвен отделно месото. Обожавам постни манджи. Обожавам и казано по нашенски пипер Laughing Много обичам печен пипер с каша с прясно мляко и мноооого магданоз - казано по-кулинарно "печен червен пипер със сос бешамел, поръсен обилно с магданоз", ама баба не знаеше, че на тази млечна каша ѝ казват "бешамел" Laughing

# 513
О, сутринта и на мен ми замириса сладко, сладко на пълнени чушки от някой съсед. У дома за вечеря за богоизбраните ще има спагети болонезе, за мен- кот доди.
Лейди, давам предложение за изчанчена вратовръзка. Вече е късно да предложа и изчанчени тиранти, защото каза, че панталонът е с класическа кройка, но за ватовръзката няма да е проблем. Така ще избяга от пенсионерския външен вид. Брат ми за своя бал преди 23 години беше с тъмносин костюм на Бициани, риза в цвят много много разредено шампанско и жълта вратовръзка на кученца. Най- доволна бях, че намерихме обувки без връзки.

# 514
Мария аз купих и друга вратовръзка освен червената Laughing Сега остава той да реши.

# 515
  • при късмета
Аз обичайно правя пълнените чушки постни. Днес по изключение са с кайма. Шефа така или иначе и тиквички и чушки да напълня, все само ориза яде, така, че му е все едно. И чушките и тиквичките ги яде само и единствено сурови. За чушките как да е, но за тиквичките ми е странно. Като ходим на пикник винаги предвиждаме по още 1 тиквичка за децата, да я изядат сурова, защото ние си ги печем. Научи и детето на нашите приятели, с които обикновено ходим по къмпинги така да ги яде.
Иначе и него го забелязвам, че започва да отказва пълнени чушки, ама ще видим. Като малък много малко неща отказваше, колкото повече пораства, толкова повече капризи. Много ме ограничава така с готвенето. Може да кара на 6-7 неща само, а аз се чудя как да разнообразявам

# 516
  • Бургас
Здравейте!
Отворих си една студена бира и пия за нервите и здравето на консултантите на Калинкиното момче,което тя с любов нарича Кратун!
Аз обожавам кралско синьо и на млад човек ще стои супер!
Много съм хепи,защото утре си идва голямото ми дете.Ще си изкарва нова лична карта и мама ще го види за 10 дни.
В Бс си е студено,но щом Славка няма да ходи в любимата Финландия това лято,ето ме Финландия дойде в Бс!
Относно манджите ще цитирам любим български филм "Аз може да не съм права,но манджа без месо не признавам!"

# 517
Славче наздраве! Да си изкарате страхотно с голямото момче Kissing Heart

# 518
  • при късмета
Добро утро!

Славе, малко слънце ще отпуснеш ли в края на месеца? Хубаво да си изкарате с момчето ти
Как ще се наспя утре.
Хубав петък на всички Hug

# 519
  • София
Добро утро!
Розата, която Писето толкова харесваше, ме посрещна цъфнала вчера. Бях и пратила резници есента...

# 520
Аз съм що- годе. Преди обяд се занимавах с градината. Остана ми още много малко, но вече яко пече и ще пропусна. След малко отивам да се попека на таванската тераса.
Вале, много е красива розата.

# 521
Много е красива Вале . Днес градинката ми ме зарадва, не бях ходила от събота,
Първата иксия

Алстроемерията

Латинка

Лилиум

# 522
Големи красоти показвате Kissing Heart

Днес пак беше слънчев, горещ ден - цял ден бях на слънце и явно съм забравила как уморява слънцето....
Сега седнах да пия кафе и съм заспала LaughingLaughingLaughing

# 523
А аз да се похваля- изчистих градината и съм много доволна. Шегуваме със снаха ми, че не се прибират от Англия, защото ще им връча кофите, ръкавиците и лопатите да чистят градината, вече я успокоих, че всичко чисто и да идват. За тях ще са за чистене мазетата. Simple Smile

# 524
На никой не му се чисти градина LaughingLaughingLaughing

От мен един цъфнал здравец по залез слънце

Общи условия

Активация на акаунт