Помощ за младежките отношения в обществения живот

• 4 457
  • 213
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, да кажа и аз като лелка - каква младеж расте! А ние навремето  хленчехме купонясвайки на хубава музика. Сега хленчат по форумите. Накъде отива този свят!

# 61
Започвам да се замислям, че така и си преживях живота без модел. Лошо! Та даже и не усещам да ми липсва, не щеш ли.

# 62
Не ми казвайте кое как ще стане и кое няма да стане. Говорете за себе си няма да ви цитирам явно няма смисъл. Кажете направо че според вас няма нужда от повече помощ за младежките отношения в обществения живот и това е. И защо веднага виждате треската в окото ми аз не обвинявам никого за нищо изразявам факти и мисли от моя живот? Защо се опитвате да ме обезкуражите. Защо се опитвате да изместите темата?

Моля не ми доказвайте колко съм прав или крив в  мисленето и действията ми а пишете по темата. Темата не е съгласни ли сте с мен и мислите ли че съм прав но все пак ви сте свободни да изразявате мнението си.

# 63
Напомни ми някой факт, който си изразил. До сега никакъв факт не съм прочела, само общи разсъждения. Дай го тоя факт, да го обсъдим.

# 64
Ти, специално, имаш нужда от помощ, авторе. Какво да говоря за себе си, като се пита за младежи в темата? И факти няма, то и мисли няма, само някакъв Пачуърк от клишета.

# 65
  • София
Младежките отношения в обществения живот, това ли те интересува? Супер, ще ти кажа! Започваш активно да участваш в обществения живот. Все пак, на колко години си? Има благотворителни каузи, има БЧК, дори има партийни младежки организации, в които да се включиш. Там ще се срещнеш с други хора на твоята възраст, заедно ще организирате и ще участвате в полезни за обществото дейности. Има и международни организации, свързани с образование, работа, екология. Отваряш сайтовете на НПО-тата и инициативи колкото щеш! Може и на работа да се хванеш - там ще общуваш с други хора и ще се сработиш с тях, ще заработиш и пари. Ако си студент със сигурност имаш достатъчно много колеги, с които да имате общи теми и интереси. Че и някоя романтична история можеш да завъртиш.
От мрънкане в мамински и лелински форум полза нЕма. Млад човек си, светът е твой, морето до колене!

# 66
  • София
Някой разбра ли темата за какво е?

# 67
  • Далечният изток
Не ми казвайте кое как ще стане и кое няма да стане.
Скрит текст:
Говорете за себе си няма да ви цитирам явно няма смисъл. Кажете направо че според вас няма нужда от повече помощ за младежките отношения в обществения живот и това е. И защо веднага виждате треската в окото ми аз не обвинявам никого за нищо изразявам факти и мисли от моя живот? Защо се опитвате да ме обезкуражите. Защо се опитвате да изместите темата?

Моля не ми доказвайте колко съм прав или крив в  мисленето и действията ми а пишете по темата. Темата не е съгласни ли сте с мен и мислите ли че съм прав но все пак ви сте свободни да изразявате мнението си.
Темата е, за да се коментира или да те четем?!
И в крайна сметка темата за какво е, аз така и не разбрах...
Младежките отношения?! Няма ли някакви младежки форуми, платформи, социални мрежи? Нямаш ли твои връстници, приятели, съученици, с които да коментирате подобни теми, или родители, учители, педагогически съветници?
Задаваш някакви абстрактни въпроси, а търсиш конкретни отговори. Дори не можеш ясно да си формулираш мисълта и да зададеш правилните въпроси...
Мен ме заболя главата от толкова психология и философия...

# 68

Явно не, според автора. Твърде сложна ни дойде......

# 69
  • Mediterraneo

Не, защото "младежки отношения в обществения живот" е нещо, което тепърва ще започва своя живот, благодарение на автора на темата! Чукни в Гугъл, първите два резултата са тази тема, другите не отговарят с точност на търсенето. Няма как да разберем за какво е темата, той авторът й не знае.

# 70
Калине, ако след мнението на Андариел и една дума още кажеш си за бой, да знаеш.
Тъкмо пишех и аз за НПО-тата и Червения кръст, домове за животни...Особено по време на корона навсякъде се търсят доброволци за каквото се сетиш. И не само от младежи.

Какво те интересува е въпросът на който първо трябва да си отговориш и в тази посока да се развиваш.
Със заяждане никъде няма да ти се получи, а дотук никой и не подходи с такова.
Поне досега😎

# 71
Е как, за младежките отношения в обществения живот. Да. И за треската в окото на автора. Май е това.

# 72
  • Mediterraneo
Аз назад още споменах, че съм работила в младежка организация, визирах точно БМЧК. Нагледах се на умни и талантливи деца, които не дремят в нета и не обвиняват обществото за неправдите. Търсят изход от ситуацията, активни са на много фронтове и в същото време разчитат на подкрепа на възрастни. Учат се в движение на много неща, не се опитват да оригиналничат във форум за възрастни.

# 73
Добре не всички сме грамотни за отличен 6 това отнема ли ни правото да успеем в живота??
Ако няма какво да кажете по темата за която говоря по-добре не пишете за да не се отклонява темата на разговора не сме на уроци по правопис все пак...
  Успяват само отличниците. Останали каквото и колкото могат. Няма общовалидна рецепта как да станеш успешен, вървежен и желан.

# 74
  • Mediterraneo
Не успяват само отличниците, категорично.

Общи условия

Активация на акаунт