Помощ за младежките отношения в обществения живот

• 4 458
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
Не успяват само отличниците, категорично.
Присъединявам се.
Но тези, които не знаят какво искат, няма как да го постигнат. И не става така, някой да дойде и да ти каже каква точно на теб да ти е целта, и не само това, но и да те мотивира да си я постигнеш.
Виж, ако знаеш какво искаш и търсиш начин, защото имаш конкретни проблеми, може да получиш съвет от някого, който е минал по този път.

# 76
Охх, това е проклятието да си 16-17, мислиш си, че всичко знаеш и никой не те разбира, а ти където отиваш, ние от там се връщаме Laughing LaughingLaughing

# 77
Охх, това е проклятието да си 16-17, мислиш си, че всичко знаеш и никой не те разбира, а ти където отиваш, ние от там се връщаме Laughing LaughingLaughing

"Днешната младеж" обаче много устата. Ние не бяхме такива Joy

# 78
Напомни ми някой факт, който си изразил. До сега никакъв факт не съм прочела, само общи разсъждения. Дай го тоя факт, да го обсъдим.

Не е ли факт това че не се помага достатъчно на младежите например в гр. Добрич имам предвид на всички младежи които желаят да им се помогне както им се диктуват знания в училище така да им се представят ясни стратегии  и ангажираност повтарям при проява на желание от самите тях. Да прави сте че насила няма да стане ако младежите не желаят да им се помогне. Но и обратното важи ако младежите имат желание а по-възрастните с повече опит знания умения и възможности нямат желание пак нищо няма да стане. Така ли е?
Ако е имало такива мероприятия и са били отворени към всички аз лично не съм бил официално информиран за конкретно мероприятие нито съм бил официално информиран за местата където би могло да се предлагат такива.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 16:52 от Калин Диянов 690774

# 79
Ба,  мрънкахме си Simple Smile  това си е част от нещата, но всеки (или повечето) си пое живота в ръце и нещата вървят:)

# 80
  • София
Кои младежи от Добрич?  С какво да им се помогне, с пари ли?

# 81
  • Mediterraneo
Калин е Добрич сигурно.

# 82
От каква помощ имат нужда младежите в Добрич? Каква стратегия и ангажираност, дай пример, че не го разбирам. Ти лично от какво имаш нужда?

# 83
От каква помощ имат нужда младежите в Добрич? Каква стратегия и ангажираност, дай пример, че не го разбирам. Ти лично от какво имаш нужда?

Има ли смисъл да споделям от какво имам нужда аз при положение че явно за всичко съм виновен аз и никой няма да помогне нито на мен нито да другите като мен?

# 84
  • София
Калине, в дом ли си?

# 85
  • Mediterraneo
Авторе, стратегия, та стратегия. Чукни в Гугъл и си намери Национална стратегия за младежта. Чети!

# 86
Не успяват само отличниците, категорично.
Присъединявам се.
Но тези, които не знаят какво искат, няма как да го постигнат. И не става така, някой да дойде и да ти каже каква точно на теб да ти е целта, и не само това, но и да те мотивира да си я постигнеш.
Виж, ако знаеш какво искаш и търсиш начин, защото имаш конкретни проблеми, може да получиш съвет от някого, който е минал по този път.
Мили дами, не можете ли да четете между редовете? Успяват само отличниците в живота, отличниците в училището са друга тема.

# 87
  • Далечният изток
Калине, теб лично, както и мен лично и всеки друг лично, никой няма да дойде да ни информира каквото и да било. Сам ще търсиш, там, където те влече. Кой знае Калин от Добрич в момента от какво има нужда, та да дойде да ти го даде? Никой. Инициативата е в теб.
Шест страници ти се обяснява, че никой няма да те хване за ръчичка и да те води. Предполагам си достатъчно голям, за да четеш с разбиране. Достатъчно мнения с доводи ти дадоха. Не знам защо продължаваш да държиш, че точно на теб някой е длъжен да дойде и да ти помогне.

# 88
Как да им се помогне на тез младежи от гр Добрич бе момко бледен? С ''младежките отношения в обществения живот ''? А тая мозъчна пръдня би ли бил тъй добър да изясниш кво значи? За ''младежките отношения'' и изобщо да имаш такива бих ти препоръчала да излизаш с тези ми ти младежи и да правите младежки неща - купони, гаджета и други помагащи за социализацията дейности. Ти изобщо поне един приятел нямаш ли? А гадже? Еми докато ти твориш философски безсмислици в лелински форум твоите връстници излизат, забавляват се и трупат социален опит, а не са тръгнали да мелят безсмислици пред лелите в бгмама.

# 89
Калине, разбери го сега, никой за нищо няма официално да те информира в този живот, освен, ако става дума за някакви задължения, които трябва да изпълниш. Никой няма да те покани официално на събитие, което цели да ти направи живота по-лесен, ей така от добри чувства. Такова нещо не съществува.

Колкото по-рано разбереш, че света, в който живееш не е розов, толкова по-добре. През по-голямата част от времето ще си сам и сам ще трябва да се бориш за оцеляване - физическо и емоционално. Родителите ти и семейството, което ще създадеш сам някой ден, това са хората, които могат да ти бъдат подкрепа. От другите, нищо не очаквай безусловно и безвъзмездно.

Общи условия

Активация на акаунт