Защо майки са агресивни към други майки?

• 17 493
  • 442
  •   1
Отговори
# 345
  • Mediterraneo
Абсолютно няма как да сме по- грамотни вече от десетгодишните, колкото и да не ни се иска. Дискорд е най- малкото. Каквото ново науча и реша да споделя с децата, насреща ми се смеят. И се чувствам като полезно изкопаемо. Нито пароли, нито каквито и да е ограничения могат да ги спрат.

# 346
  • Най-красивата страна
Телефонът на дъщеря ми е с родителски контрол.
Тоест виждам къде влиза ,с кого чати,какво пише ,каква музика слуша,абе всичко и мога да блокирам достъпа и..
Поне за сега.

# 347
Моите като че ли още не са в тази фаза на многознайковци и айти-профи-та. Все още за тях с баща им сме "голяма работа". Дано почака още малко тази фаза, от една възраст наговре вече със самата зрялост очаквам да усещат сами кое е редно и кое не. Иначе разпитах в приятелския кръг, тук има платформа Steam за геймъри от 13 години нагоре. Напасват съдържанието/ приложението на игри към възрастта, но в чат, етстествено, няма как.
Скрит текст:
Но пък на телефоните всички май сме с контрол на Family Link.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 17:46 от Анонимен

# 348
  • Пловдив
Тия с момичета може и да сте облагодетелствани. Аз отглеждам момчета - техничари.

# 349
  • София
Я не обиждай момичетата! Какво като са момичета!

# 350
  • Пловдив
Я не обиждай момичетата! Какво като са момичета!
Мда, може и да е сексистко.

# 351
  • София
То Е сексистко. Много добре се оправят момичетата, стига да се интересуват от това и да имат техничарско мислене.  Техничарското не ходи само по момчетата.

# 352
  • Пловдив
Да, сексистко е.

# 353
  • Mediterraneo
Две момичета са моите, като говорят помежду си с братовчеда, хич не става ясно кой момче, кой момиче. Едни термини, едни думи, аз само мълча и тъпея покрай тях.

# 354
Момичетата са юзъри по природа, още по-опасно. Нещо като жените и шофирането..😂

# 355
Последните страници разговорът си е вървял в друга посока, извинявам се, че ще игнорирам бая коментари, но не съм влизяла отдавна. Та, връщайки се малко по-назад към хапливи бележки: да, аз не спя в една стая с детето. Това удоволствие се падна на татко му, откакто аз не кърмя и логиката е много проста: детето си има двама родители, аз го гледам от утро до нощ. И ако мислите, че като ревне нощем не го чувам… ставам и го успокоявам. Баща му е там ако има нещо по-дребно, нещо скиселее леко, да му се подаде биберон. И това възможно най-скоро ще приключи, за да си спи само в стая. По бебефона го гледам и чувам прекрасно даже как диша. И въпреки това не съм спала пълноценно ни една нощ, откакто съм родила. Но не защото съм случила на бесен балкански субект, който е прехвърлил гледането на децата на жена си, понеже е мъж, ами защото явно майките не спят добре 🤷🏻♀ А колкото до това на кого да вярвам, аз вярвам на първите 10 резултата в Гугъл. Пример: в родилното и от всякакви майки в началото ми се обясняваше как ако слагам детето по гръб, ще му се изкриви главата и да го слагам на 1 страна. Добре че се зачетох по педиатрични сайтове колко опасно е това, та взех да следвам доказани насоки къде и как трябва да спи бебето. И не, не е безопасно на 1-2-3 месеца да е в спалнята (леглото), колкото и лесно да е за родителите. Някой добре беше казал: стандартен БГ апартамент. Чуваш като някой изпусне газове в другата стая. Като взема имение и аз съм през 3 етажа от детето, може да ме пишете лоша, засега съм си тамън.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 01:55 от Alichka_Balichka

# 356
Щом се чувстваш толкова хармонично, хич да не ти пука, защо те нападат.

# 357
О.F,
Аз не мисля, че вие сте способна да изпитате вина за каквото и да е в живота. Просто каквото и да стане, каквото и да направите, вие винаги ще сте невинна. Не мисля, че някой някога ще е по-важен за вас от вас самата.
Майчинството е когато обичаш детето си повече от себе си и правиш неща и жертви, за да му е на НЕГО добре, а не на теб.
Аз съм кърмила 2 години и съм най-щастливата жена на света, заради това. Родила съм и 2-те си деца нормално. За да са добре те, а не аз.
До тука стигнах и не издържах. Това мнение и на една друга потребителка  с подобни постове изчерпват темата просто. Не е ли така 🤣

# 358
Аз сега ще си посипя пепел на главата, че детето ми е щастливо и нахранено, вечно нахилено, а аз само се чудя каква процедура за разкрасяване да си направя. Много жени не разбират, че майчинството ако е мъчение, грешката е в техния телевизор. Децата не са товар, лишения и мъка, а прекрасно развитие на нещата, смях и нов свят.

О.F,
Аз не мисля, че вие сте способна да изпитате вина за каквото и да е в живота. Просто каквото и да стане, каквото и да направите, вие винаги ще сте невинна. Не мисля, че някой някога ще е по-важен за вас от вас самата.
Майчинството е когато обичаш детето си повече от себе си и правиш неща и жертви, за да му е на НЕГО добре, а не на теб.
Аз съм кърмила 2 години и съм най-щастливата жена на света, заради това. Родила съм и 2-те си деца нормално. За да са добре те, а не аз.
До тука стигнах и не издържах. Това мнение и на една друга потребителка  с подобни постове изчерпват темата просто. Не е ли така 🤣

# 359
О.F,
До тука стигнах и не издържах. Това мнение и на една друга потребителка  с подобни постове изчерпват темата просто. Не е ли така 🤣
Браво! Браво! Както представяте майчинството като саможертва тук и в реалността, ще успеете да откажете някоя млада жена да стане майка.

Общи условия

Активация на акаунт