ОСМИ клас 2020/2021 - Великденска отмора и морски широти - във ОСМИ КЛАС е време за стоплящи мечти!

• 31 232
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.София
Люба,представих си те до мъжа ти-)
Моите и двамата са високи. Това спасява и девойката,че се е поналяла доста,но е с тънка талия.А майка ми все повтаря,че една жена трябва да има талия,гърди и дупе.
Най- сетне пускат спорта за некартотекирани,та тръгва от днес.
Вчера намерихме една дълга права гладко асфалтирана улица,почти без движение, на която се учи да кара пениборда.  Срам я е в парковете,сред хората.  София има огромна нужда от скейтпаркове или алеи поне.
Аманда,задължително добавям на нашите електронни Т една единица.Точно както описваш е.  Но сега си имам и живачен и се родих. Дано сте здрави!
Зазу,как е твоето малкото?

# 541
  • Между гори и планини
Този моя пубер едва не ми докара удар тая сутрин. Първо се успахме, той защо да си навие будилника,  разчита на мен. А аз като съм в дълбок сън, само с топ могат да ме събудят. И снощи се разхождах чрез ютуб из едно село в Южна Корея,  гледах разкошни къщи и градини... До малките часове. Тъкмо всичко уж смогна като стана и тръгва първи час ИТ и чувам - имахте за домашно да пишете в сайта си и да слагате снимки, при липса пиша 2. Ха, познайте дали моя хубостник се беше сетил? Добре,  че е последен номер и другите ги проверяват е успял да направи всичко. Цъфна с 6. Ама скандал не му се размина. Може ли са е толкова умен, и толкова голяма шматка?

# 542
  • софия
Графикът за ПО в гимназия без класове 1-7 според малоумните МОН:
5 и 7 май         9. клас
10-14 май        9. и 11. клас
18-28 май        8., 10. и 11. клас

# 543
  • Пловдив
Честно казано, залагам сърце и душа на хипотетичния нов министър са върне всички в клас, плюс да отмени заповедта за учене до 23.06 на малките деца. Иначе... Не знам, баровете отвориха, децата продължават да се ротират. Отделно, вече уж има места в болниците. Учителите с най-близък контакт с учениците _1_4 клас така и така са все на работа. Къде е Киро, къде е далаверата, не знам. Пуууу

# 544
В 10-14.05 са и 12 клас. Те всъщност завършват на 14.05 и затова ги няма и нататък. Нашите започват от 17.05, не от 18.05. Т.е. от 17.05 гимназията е на училище само без 9-ти клас.

# 545
  • София
Вярно са малоумни. Толкова няма воля да се преустанови тази идиотия с ротациите.

# 546
  • София
И ние вчера вършахме из мола за дрехи. Едва едни къси гащи и една тениска си хареса наборът, брат му -тоже. И на ръст и на крак и двамата надминаха баща си. Дребното вече официално е в мъжката номерация S/M, а за панталони 28,29. Почти са еднакви с брат му вече, могат да си менкат дрехи и обувки, но май като вкус се различават.

# 547
И в нашата гимназия е безмислено да ги ротират, ама кой да вложи мисъл - всички по един модел. А има толкова различни варианти...
Ние учим, 5-те випуска в 3 сгради, 2 смени. На практика няма засичане на различни випуски.  Какво налага ротация, не мога да разбера. И,  за да е шантаво, имаше седмица в която две сгради са празни, а в еднта - са първа и втора смяна (значи, може) Ако не беше тъжно, може и да е смешно.
Трябва да се даде възможност на ръководството да определи график при някакви условия (според брой ученици и големината на училище), а който не може да поеме отговорност, по общия ред.

# 548
  • Между гори и планини
Писахме си с учителката по английски,  Стивън заминава за София другата събота на националното по английски на Кеймбридж ,  директорката ще осигури училищният автобус.
Освен това й пратих линк за есето към Токийския университет,  ще го прегледат с директорката и моя ще , не ще , ще пише есе. Като не може по български,  поне на английски може. Нека пробва.

# 549
Реално ПО щели са на  17,18,20, 26,27 и 28 май.
19 и 21 са ДЗИ , 24 и 25 май са ясни .
Нашичкият на 19 вечерта заминава на държавно, та ще пропусне и 20.05

# 550
  • у дома...
На 20.05. ще я освободя един ден по семейни причини. Ще отидем да разпуснем малко.

# 551
Според мен оттук нататък ще са само ПО. Дано не се усложни ситуацията. И ние подновяваме летния гардероб.

# 552
  • София
Здравейте и от нас.
Децата са си на училище, вчера се разходихме семейно по екопътека Бели Искър. На мен лично ми допадна, равно е, прохладно и приятно. Даже към края имаше останали и минзухари, явно са много, но в началото бяха прецъфтяли. Дори и Ваня дойде, но мъжът ми заяви, че държи да дойде и не приема отказ. Предният ден ходи и на батутите с другите две да скача. Толкова движение не и се е събирало последните месеци...
За дрехи и ние ходихме до мола на четвърти, покрай РД на малката и каките намазаха повече и от нея. Елена си има обаче и ново колело, така че не се оплакваше.
За височината вече и двете са по-високи от мен, някъде към 165-170 см, около 50 кг, аз съм около 160 см, мъжът ми 192 см. Учудващо, но Ваня последните месеци продължава да расте на височина, Николета спря и в момента вече почти са се изравнили. Николета беше доста по-висока в даден момент от Ваня. Елена е в скок в растежа, сега направи 12 г и почти ме е стигнала. Прогнозите ни са, че тя ще стане най-висока от трите, но да видим. Като номера на обувки малката и Ваня са 39-40 номер, Николета е 40-41 номер. Хубавото е че каките са на тези номера вече от 1-2 години и се надявам да не растат повече. Аз също съм 39-40 номер, мъжът ми 46-47 номер, така че не очаквах да са с малък крак.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 15:25 от Aila

# 553
Ротацията по график според мен беше, за да са всички ученици от един випуск с еднакво присъствие на училище. Ако се съблюдаваше процент ученици в училище, моите както са в СУ с 1200 ученици, изобщо нямаше и да стъпят в училище, при положение, че 1-4 клас ходят постоянно.
Наборът влезе в кихавичния си период. Всичко наоколо е разцъфтяло той киха ли, киха. Не е постоянно, по-скоро като на пристъпи и на него не му пречи особено. Ще видим обаче как ще е след седмица като се върне в училище.
Тотално ми писна от това ДО. Тази седмица не съм на работа. Чувам ги като "учат". Постоянно вървят и разговори с приятели по време на часовете. На заден фон игри, клипове, песни. Повече от година. Тотално го удариха през просото. Успехът им е около 5:50, ако само него гледах, да си мисля, че всичко е наред, но не е. Тотално са отпуснати и незаинтересовани.

# 554
  • София
И Николета е в отбора на алергичните. Всяка година по това време почва да киха, леко и дращи гърлото и сълзят очите. Като всяка година става по-зле. Тази година предварително съм се заредила и с противоалергични, ако се наложи да дам един, два пъти, както и педиатърката изписа хомеопатични лекарства по схема и с тях ще пробваме. Даже и ние се чудехме като се върне и я видят със зачервените очи, нос и постоянно кихаща дали набързо няма да я пратят към вкъщи, а при нея категорично е алергия и не е болна в момента от нещо друго.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 15:25 от Aila

Общи условия

Активация на акаунт