ОСМИ клас 2020/2021 - Великденска отмора и морски широти - във ОСМИ КЛАС е време за стоплящи мечти!

• 31 230
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Тази седмица не разбрах кога мина!
Мадежът за сега си има дрехи за лятото. Толкова заслабна, че нови не са му нужни. Даже като си пробва летните панталони, те всички са му широки около кръста. Последно есента му купувах летни маратонки 44. номер - носил ги е, колкото да се каже, че са носени...
Възнамерявам да му купя лаптоп, че евентуално би му трябвал за училище.
Разглеждаме, обсъждаме, спираме се на модел и той ми казва: "Ето този мисля, че ще ми свърши работа. Даже може да си го ползвам и за дистанционно обучение ако го продължат до края."
Казвам: "Предполагам, че до края на учебната година вече всички ще ви пуснат ПО и няма да ти се наложи да го ползваш за ДО." А той: "Аз имах предвид до края на образованието ми." (тук леко ме заляха вълни като попарена с вряла вода) Нашият психически се е настроил, че това може да продължи твърде дълго. Паметник неръкотворен трябва да му издигна за стоицизма, с който понесе цялата тази одисея.

Сега седи и преписва на ръка като Паисий заданията си по история. Понякога ме удивява със силната си воля да прави нещо, което му е изключително неприятно.

Честит празник на всички, които съм пропуснала да поздравя! От здраве да не се отървете! Flowers Four Leaf Clover

П.П. AIR, успех на състезанието!

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 14:16 от шмърциплянку

# 556
  • София
Тотално ми писна от това ДО. Тази седмица не съм на работа. Чувам ги като "учат". Постоянно вървят и разговори с приятели по време на часовете. На заден фон игри, клипове, песни. Повече от година. Тотално го удариха през просото. Успехът им е около 5:50, ако само него гледах, да си мисля, че всичко е наред, но не е. Тотално са отпуснати и незаинтересовани.
Същото е и при нас. Според оценките се справят отлично или много добре, но за съжаление знанията им не мисля че са на същото ниво, особено на шестокласника, който тази година забрави какво е да ходиш в училище.

С тези ДЗИта и още неприсъствени дни съвсем им се намалява времето в у-ще.

# 557
Успех на състезанието Air!

Момичета, в Парадайс мол отворени ли са заведенията за консумация на място?

# 558
  • София
Оплаквам се, че един плануван мини ремонт у дома успя да разшири обхвата си и сега още поне седмица ще се довършва. Поради което съм с много увесен нос, защото адски ми е писнало това вече. Редовно се занимавам с подобни неща и на работа и имам чувството, че си изчерпвам лимитите на поносимост към такива неща. 🙄

# 559
  • о`майна лунна нощ е
Оплаквам се, че един плануван мини ремонт у дома успя да разшири обхвата си и сега още поне седмица ще се довършва. Поради което съм с много увесен нос, защото адски ми е писнало това вече. Редовно се занимавам с подобни неща и на работа и имам чувството, че си изчерпвам лимитите на поносимост към такива неща. 🙄

Съчувствам ти от първо лице. Седмици напред още ще чистим прашоляка от ремонт на половин стая, разнесен из целия апартамент. Как ми изтрая наборсучената физиономия и настроение Туигълов - идея си нямам. Но като монтираха кухненското и като разтеглих една усмивка от ушо до ушо и неговата душица се отпусна.
Ще мине.

# 560
Ред, хубавите неща се случват бавно, но когато се получат ти става едно хубавоооо, та забравяш всякакви неудобства, на които си бил подложен.
Забелязвам, че в последно време майсторите все излизат извън обявения срок. Изнервящо е, но важното е да се свърши работата.

# 561
  • Някъде в Европа...
И аз ви съчувствам..Аз с тази докрама в 2 стаи и останали дупки по 20-30 см отстрани, че и трябваше възможно най-бързо да се оправи. Та всичко приключи за 5 дни - обръщането с фибран и гипсокартон, шпакловането, шкуренето, тапетите и после се мобилизирах и за 1 ден изчистих омразния бял прах - прахосмукачка по стените, парцали, прозорците, дограмата с разредител, където беше нужно, мебелите - всичко с мокри кърпи.. Няколко перални една след друга с парцалите - стари чаршафи, които бях застлала навсякъде...Приключи.
Пътуваме за София..тел. на синковеца не спира да звъни - останалите, кой вече в Златица за оглед на терена, кой в Сф, кой пътува - голяма емоция му е..Прави си устата да съм го пускала, като пристигнем в СФ, да кара в Южен парк (ще сме отседнали до Арена Армеец), че го чакали да се видели, ама не е познал 😁..Утре ще се гледат...

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 17:12 от AIR

# 562
  • София
Биси, отворени са, да. Ако нещо конкретно те интересува, мога да проверя довечера-ще прибирам набора от танци.

И моят младеж доста отслабна в последните 2 месеца и много ме радва. Иначе е от дребните- не знам дали е стигнал 170см. Обувките са 40- 41. Обаче това не помага на гардероба-все още всичко е оувърсайз и изглежда все едно е облечен в чували. Стискам зъби.
И моят ще се състезава в неделя, има 3 участия. Дано да успее с преобличането, че са близо едно до друго.
Успех и на другите състезатели!

# 563
  • Между гори и планини
Моя страх и ужас от майстори, шум, мръсотия, нерви и все нещо ново излиза. Крайната сума винаги надвишава първоначално предвидената. Тая година имаше вероятност плевнята да я правя зимна градина,  или поне покрива на къщата да обновим (Не че има нужда), но за това лято се размина.

# 564
  • София
Аз ще се въздържа от обяснения и детайли около ремонта, защото разширената версия я измислих в крачка именно аз и сега мога да се сърдя само на себе си. 😐

# 565
  • sofia
Добре, че тръгват присъствено, че ми писна да ги гледам как лежат по цял ден Sweat Smile
Големият син спря да расте някъде към 9-ти клас. Наборът в момента е значително по-нисък и по-слаб от него... но той от малък е така спрямо брат си на същата възраст. Към 170 см е (горе-долу колкото мен на ръст) и носи 41-42 номер. От мъжките дрехи горни s и м му стават, но панталоните му висят..... сега кара с две долнища от лидл и едни дънки.

# 566
Milasara, благодаря!❤
Предният път, когато ходихме в Парадайс да пазаруваме, заведенията вътре продавапа храна само за вкъщи. Нямаше къде да се приседне да отд хнеш. Не искам да си го причиняваме пак.
Интересува ме, дари вътре в мола можем да седнем да хапнем.

# 567
Наборът снощи се бил мерил - 167см, но той на ръст расте много методично, никакви скокове не е правил досега. Само на крак дето беше прелетял няколко номера. Получените къси панталони според него не му стават. Според мен му стоят идеално, ама аз нищо не съм разбирала. Освен другата събота да се метнем към Варна и да тараши из мола докато успее да задоволи претенциите си.
Ред, за съжаление така става понякога с ремонтите. Ние все сме правили големи ремонти в новозакупени жилища, в които не живеем и не ни е било проблем. Помня обаче ремонтите вкъщи, когато бях дете и още ми настръхва косата. Особено показателен ми е един ремонт, който брат ми прави преди години само на една стая. Уж щеше да е само смяна на прозорец и покрай тоя ми ти прозорец се отвориха изненадващо толкова други неща, че стана егати и ремонтът.
Успех на всички състезатели през следващите дни!

# 568
  • София
Ние пък от другата седмица започваме цялостен ремонт на банята - къртене на старите плочки и слагане на нови. Избираме и нова душ кабина и шкафове. Предстои голямо мазало. Ще изпратим децата за 2 седмици при наште, че ще бъде трудно с WCто и душа.

Тези почивни дни се опитвам да разчиствам къщата от стари вещи и дрехи. Много ми е трудно, явно съм голям плюшкин. Все си мисля, че или някой някъде има нужда от тези дрехи/вещи или че някога на мен нещо ще потрябва или ще ми стане отново 😀

# 569
  • София
Съчувствам на всички с ремонтни дейности.
Дрехи, които не носим, от години пускаме в контейнерите на Червен кръст. Много се надявам, че стигат до нуждаещи се хора.

Общи условия

Активация на акаунт