ОСМИ клас 2020/2021 - Великденска отмора и морски широти - във ОСМИ КЛАС е време за стоплящи мечти!

• 31 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Да, според мен е тъпа. Като във ФБ. Преди ми харесваше повече. По-тайнствено беше 🙂

# 76
А аз се дразня на това, че след харесване на мнение трябва да поглеждаш какво е одобрено, за да махнеш нотификациите и да разбереш дали има нещо ново. А сега пък и светят в синьо.

# 77
Нещо далеч по-прозаично, което преди малко прочетох в друга тема. Видяхте ли новата форумска опция за видими лайкове? 😃
Гледам, че ми свети в синьо бутончето с палеца, ама си викам - ха, аз ли да си харесам публикацията сега?😀

# 78
  • Някъде в Европа...
Бърз запис! Благодаря за темата!

# 79
  • Между гори и планини
Доста сте изписали днес!
Ох, дано моя не го треснат хормони и да започне да плаче,  че никой не го разбира, обича, че живота е безсмислен и др. подобни. Аз си водех дневник на неговата възраст и на 30 години го намерих, прочетох и умрях от срам 🙄
Моя го вълнува какво ще яде, кога е ваканцията,  кой филм да гледа, ако свърши по-бързо с уроците да поиграе на компютъра и сега ме тормози да купува батерия на един 12 годишен телефон. Изяде ми главата,  казах му, ме това е психически тормоз неговото.
Теми като тази за АК, въобще не са му интересни, и като майстор на късия разказ,  би отговорил лаконично колкото да не е без хич.
Сега го тормози един проект по философия,  с краен срок след 3 дена и всеки ден го прави по малко.

# 80
Айде и аз цоп тук.
И вкъщи е почти ваканция, щото не сме присъствено - спокойствие и хармония Wink

# 81
  • София
Дъщеря ми пуфти като парен влак от досада и отегчение след днешния дистанционно-обучителен ден. Нямало ли най-накрая да ги връщат. Явно не съществува контролно или тест, които да се конкурират по ужасност с ДО.
A я да ви се оплача и попитам - в събота явно нещо ме ухапа над глезена докато пиехме кафе в парка. До тази сутрин само беше червено и леко подуто, ама днес вече яко ме боли. Кърлеж видно няма. Мене почти никога нищо не ме хапе и направо не мога да повярвам какво се случва.
Ама ми изглежда абсурдно да ходя на лекар за подобна дивотия, или?

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 19:27 от Red

# 82
Моят осмокласник  е категоричен, че иска или само ДО, или само присъствено. С това редуване било ужасно. Проблемите са най- вече около наспиването и храненето/ екзистенциални въпроси го вълнуват:blush:)
Подреждахме гардеробите и го накарах да махне това, което няма да му трябва. Връчи ми белите тениски да ги прехвърля за брат му, защото нямало вече да му трябват за физическото. Казах му, че това изобщо не е сигурно, от 17 май може и да са в училище. Той си е решил, че вече минават на ДО. Каза, че ги разиграват като опитни зайчета.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 06:13 от Amanda.D

# 83
Моят син току-що го уведомиха, че 5-ти и 7-ми май няма да учат. Та от петък ще си почива доволно 10 дни.

# 84
  • София
A я да ви се оплача и попитам - в събота явно нещо ме ухапа над глезена докато пиехме кафе в парка. До тази сутрин само беше червено и леко подуто, ама днес вече яко ме боли. Кърлеж видно няма. Мене почти никога нищо не ме хапе и направо не мога да повярвам какво се случва.
Ама ми изглежда абсурдно да ходя на лекар за подобна дивотия, или?

има едни такива супер гадни мухички, дето така хапят. обикновено по морето върлуват. мажи с фенистил, ще мине до седмица, ако е това. може и усещане за топлина да имаш на мястото.

# 85
Ред, направи компрес с реванол и вземи нещо противоалергично, но ако има болка май е по- добре на лекар.
И мен не ме обичат насекомите, но една оса ми разказа играта. И гък не можах да кажа, защото бяхме на концерт на открито в музея. Щях да си счупя зъбите от стискане, за да не издам звук.
И на Моника й писна ту ДО, ту ПО.  При нас обръщат смените, когато сме дистанционно и на ротационен принцип. Тъкмо се настрои да става рано- и хайде пак ДО.

# 86
Red, миналото лято бях направила страшна алергична реакция след ухапване от насекомо. Цялата ръка се поду . С фенистил гел не помогна, лекарката  ми изписа нещо по-сериозно с листовка със стряскащи странични ефекти, но помогна. Забравих какво беше. Бисето го знае, тя каза, че и Моника го пие понякога. Спомням си. ЛЛ каза, че най-вероятно папатак ме е ухапал.
А аз в петък се сдобих със синина под окото като бита. Не знам как се появи - не съм се удряла. Като кръвонасядане. Изглеждаше много страшно. Сега поизбледня, мазах с арникагел, но ме притеснява каква е физиологичната причина за появата на това нещо.

# 87
  • София
Благодаря!
Ще видя какво е положението и ако няма подобрение до ден-два, ще им се изсипя - примерно в Пирогов. Отсега си представям с какъв възторг ще ме посрещнат. 😆
Аманда, една година ми излизаха подобни синини по краката, от слънце се оказа, пих Рутаскорбин. Да си стояла много на слънце?

# 88
В Пирогов:joy:
Да, много стоя на слънце. И слънцезащитен не слагам. Вече съм със сериозен тен. Дано това да причината

# 89
Аманса, Ксизал капки?  Или е друго?
И Урбазон на инжекции са й слагали на Моника, заради алергия.

Общи условия

Активация на акаунт