ОСМИ клас 2020/2021 - Великденска отмора и морски широти - във ОСМИ КЛАС е време за стоплящи мечти!

• 31 026
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Gadamer, благородно завидях. Много ми се пътува на интересни места. Зарежда безкрайно. При мен така се стекоха нещата житейски, че първо младежът беше малък, после пък години наред бях вързана с репродуктивни клиники и парите ни отиваха основно там. Сега пък малкият е малък Blush.
Но и нашето време ще дойде да пообиколим. Може би на първо време само с баткото и таткото, без малчо. Като поотрасне още малко и може да го оставяме при бабите за по няколко дни.
Младежът днес беше на състезание по информатика, но не направи кой знае какво - по-слабо от обичайното му класиране . Вече стига в този етап от живота, в който трябва да осъзнае, че оттук нататък от усилията му зависи какво ще постигне. И съответно сам да избере дали да ги полага тези усилия и за какво.

# 601
Gadamer, невероятни снимки, вярвам , че и преживяванията са такива!

Blanc, вече сме си вкъщи. Моника обиколи  де що магазини има и си хареса само три неща. Колкото- толкова. Не ми харесаха новите колекции никъде. Може и аз да съм се бъгнала.🙂

Зазу, разбира се, че ще дойде и вашето време за пътувания!

# 602
  • sofia
Бисе, не си се бъгнала. Просто човек трудно може да хареса вече нещо, особено ме дразни масовото използване на изкуствени материи и безформени модели. Някои грозни дрехи на баснословни цени ме обиждат като потребител🤓

# 603
Страхотни снимки от Исландия, благодаря за споделянето ❤
Северът не ме привлича много от туристическа гледна точка, но такива снимки ме замислят. Може би по време на лятното слънцестоене бих посетила подобно място, за да видя красотата му без да мръзна. Друга подобна красота, която само виртуално съм разглеждала е Шпицберген. Като приказка е!

# 604
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, много мога да разказвам, но не искам да ви занимавам. Студено е, пусто е, диво, сурово, контрастно, на моменти еднообразно, в други - спира ти дъха. За мен си заслужава, макар че аз казвам така за всяка държава, в която отида.

За вулкана - имаше мирис на дървени въглища или загасена клечка кибрит, но понеже духаше силен вятър, не пречеше. Тътенът от изригването и бълбукащата лава беше магичен.

Нямам търпение да видя децата, липсват ми, въпреки, че се виждахме по месинджър. Пътуваме още, имаме 3 полета, в момента излита номер 2.

# 605
Gadamer, разказвай, когато имаш време и желание❤

# 606
  • у дома
Честит рожденик на denyil Heart Да е жив и здрав и да сбъдва мечтите си с лекота!
Ние с нея съвсем случайно се засякохме в рингмол и тя ме разпозна въпреки маската и макар и кратка  беше много мила и приятна среща! Дано скоро се нормализират нещата и успеем да се съберем всички- сигурна съм,че ще ни хареса и ще продължим да се срещаме Heart Heart Heart
Установих,че големият влиза вече в ххл след една година ДО.
Ето го и моя абитуриент готов за бала,на който категорично отказваше да ходи,но в последния момент си промени мнението. От телефона не мога да сложа скрит текст,така че по някое време ще махна снимката.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 21:35 от svetlaem

# 607
Дени, честит празник!

Светле, колко мислих кой е тоя университет ххл, а ти за дрехи пишеш... Тотално изтрещях!

# 608
Жив и здрав да е рожденикът на denyil!🥂

Светле, изключетелно приятни са ви и на мен такива срещи❤

Мария, изтрещели  сме, но така изгреждаме приятно разсеани и артистични😀 Тотално изтрищели- нееее. Нямаше да го осъзнаваме, ако беше така🙂

# 609
  • у дома
!🥂

Светле, изключетелно приятни са ви и на мен такива срещи❤
Дам,аз мислех да напиша че сме в ринг мол ,та дано стане мини среща на набора,но се отказах при наличието на мъж и син с мен,даващи зор да си тръгваме.От всичко най-мразя да правя нещо в последния възможен момент и някой да ми дава зор,а пък и двете неща накуп гледам да не си ги причинявам ако може...

# 610
Мъжо изнесе една прочувствена реч на тържеството, в която  обяви , че е бил мрънкало и на 20, 30, 40 , и на 50 г си остава такова, но ми благодари за търпението😀
Колко й трябва на една жена🙂

# 611
  • гр.София
Ау,каква хубава коса има абитуриентът!
Честит рожденик, denyil ! Flowers Four Leaf Clover

# 612
  • София
Честит рожден ден на порасналото момче! Весел празник! 🍀

# 613
  • у дома
Ау,каква хубава коса има абитуриентът!

Хаха,дано не те прочете,защото тъкмо се разправяме,че е за подстригване...
А ако знаеш набора какви къдрици мечта има и които естествено не харесва.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 19:47 от svetlaem

# 614
  • София
Честит рожденик на Denyil! ❤️
Много е хубав синът на Светлето! 😊

Общи условия

Активация на акаунт