ОСМИ клас 2020/2021 - Великденска отмора и морски широти - във ОСМИ КЛАС е време за стоплящи мечти!

• 31 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Честит и здрав да е рожденикът! А абитуриентът ... Още едно момче става мъж. Да му се не види. Чудесно изглеждат тия деца!

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 19:43 от `ТуиГ

# 616
Аз чак сега виждам момчето на Светлето. Добре, че прочетох коментарите, та да се върна назад и да го видя.
Светле, голям хубавец е! Пу- пу!

# 617
Denyil, да ти е жив и здрав рожденикът!
И прекрасният абитуриент на Светлето. И на Бети абитуриента видяхме. Има ли и друг абитуриент/ка в темата?
Така е. Порастват си децата и стават мъже и жени. Чак ми е странно. До оня ден малко, сладко, послушно, очарователно момченце, а сега голям, намусен тинейджър.

# 618
  • у дома
И прекрасният абитуриент на Светлето. И на Бети абитуриента видяхме. Има ли и друг абитуриент/ка в темата?

Има - на denyil  голямото момче .

# 619
  • София
Дени, жив и здрав да ти е прекрасника Simple Smile Много успехи и късмет му желая!!!
Светле, страхотен абитуриент!!!
Растат децата, много бързо. Като се замисля, че и на наборите това им предстои. Колко ли хубава и пъстра ще ни е темата тогава Simple Smile

# 620
  • гр.София

Има - на denyil  голямото момче .

И на Дидиа голямото момиче.

# 621
denyil, да ти е живо и здраво момчето! Много късмет и успехи:heart:
Светле, страхотен е. Красавец! Изглежда артистичен и умен:heart:

# 622
  • София
Дени, да е жив и здрав рожденикът! Много късмет и успехи!

Светле, много красив абитуриент!

Аз съм скапана и физически, и емоционално. Поработих, после състезание. Младежът е с едно 3то място и две 1ви. Яд ме е за третото, но се надявам да вземе поука и да знае, че конкуренцията не бива да се подценява, а и трябва да се работи много, за да има човек успех.

# 623
  • София
Честит празник на denyil! Да е здрав и успешен рожденикът!
Светле, прекрасен младеж! Моят, големият, вчера донесе албума. Повече от година от първата фотосесия най-накрая имат готов продукт, па макар и с някои грешки.
Наборът беше днес на олимпиада по немски.  Не била много приятна и лека, но то и не се очаква на национален кръг да е лесно. Ще видим какви ги е надробил. Отказва да гледа и сравнява отговори.

# 624
  • sofia
Честит празник на момчето на denyil! И батковците са страхотни!
Milasara, е как ще те е яд за 3-то място? Всичко на стълбичката е страхотен успех! Браво!

# 625
Честит празник на момчето на denyil! И батковците са страхотни!
Milasara, е как ще те е яд за 3-то място? Всичко на стълбичката е страхотен успех! Браво!
                  Мога да добавя към горното мнение и радостта и надеждата,която усещам когато гледам тези млади хора!
                  Milasara, не трябва да се ядосваш за 3-тото място ,а да се радваш,че има 2 първи и е успял да стъпи на стълбичката с воля и упоритост,а и с много труд.

# 626
Milasara, браво на детето! Това е сериозно постижение! Още много успехи пожелавам от сърце!🧙‍♂️🌠

# 627
Milasara, чудесно постижение -2 първи места. Уау! И трето също си е добре!
Нашите също са трети, но при 4 отбора на квалификациите, не е голямо постижение Simple Smile Все пак е успех, че стигнаха до тук ( а и продължават борбата, защото вторите и третите продължават в допълнителни квалификации.)

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 12:22 от MollyBy

# 628
  • Някъде в Европа...
Честито на момчето ти, Milasara! Каквото и да си говорим, колкоъо и да сме изморени, сме горди от постиженията на децата, пък било то и 3-то място, след двете първи
denyl, честит празник на момчето ти!
Светле, хубав! Много красив абитурент.

И ние се прибрахме благополучно. Доволна съм много от представянето му, на финалното спускане си подобри времето с 12 сек. в сравнение с квалификациите, при това е паднал 5 пъти по трасето. Нямаме поражения по тялото освен ожулена ръка, колелото също е здраво, няма спукани гуми, счупени спици, изкривени капли - предстой му само нормалната поддръжка утре. За жалост другото дете, с което пътувахме, не можа да спусне финалното, защото счупи 3 спици и му "залуфти" каплата...
Явно трасето си е било трудничко (добре, че си спестих обиколката му, че както се шегуваше другата майка, с която бяхме - "още от вчера щяхме да сме на успокоителни ако бяхме огледали къде карат"), всеки трети финиширал беше отъркалян в прах. Днес беше направо горещо (изгоря ми кожата на лицето 😀) и много прашно - теренът с камъчета и прах, явно доста са се "хлъзгали". От 90 състезателя имаше само една сериозна травма на състезател, но си беше страшничко. Очите ми се напълниха със сълзи - спряха състезанието, защото има паднал състезател по терена и извикаха родителите му на финала; в следващия момент от височините се вижда, че Спасителна служба - Пирдоп и част от останалите състезатели носят носилка, вътре състезателят лежи и не мърда. По последния скок смъкнаха носилката с въжета..Е в този момент не пожелавам на никого да бъде на мястото на родителите. Очите ми се напълниха със сълзи. Синковецът дойде и каза, че момчето (нашата възрастова група - 15-16 г) е паднало много лошо, нещо на капачката на коляното и въобще не е можел да си мръдне крака (ако щете вярвайте - направо се зарадвах, че не е главата, нито врата)...Тепърва предстоеше финалното спускане, не ме питайте как съм чакала да го видя от баира и после последните 30 сек. с 5-6 остри завоя и скок накрая, да финишира нормално...Но съм доволна, беше един от най-малките - дори няма навършени годините на най-ниската възрастова група. Вече направи заявка пред мен за следващото състезание на 3-4 юни в Самоков😀..Победителите отново бяха дежурно абонираните за първите места, но това са момчета, които ти изпълват сърцето с карането си и напълно заслужават, а и времената им го доказват...
Утре нова седмица. Имал контролно по Информатика, но кой се вълнува от едно контролно след днешните емоции 😉
П.С. Снимка, която "откраднах" от фейсбук-профила на бг. колоездачни серии:

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 00:36 от AIR

# 629
Поздравления за всички състезатели! Нека са без травми и щастливи от постигнатите успехи!
Момичета, благодаря за поздравленията по случай одъртяването на "дребен"!
На Светлето абитуриента е чудесен, а косата...ах, косата...-прекрасна!Много се радвам за  срещата ни на живо, макар и за кратко 😘Надявам се, че ще се видим скоро всички!

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 07:02 от denyil

Общи условия

Активация на акаунт