ОСМИ клас 2020/2021 - Великденска отмора и морски широти - във ОСМИ КЛАС е време за стоплящи мечти!

• 31 001
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Denyil, да ти е живо и здраво момчето!
Milasara, MollyBy, Air браво на децата! И постиженията са важни, по-важно е, че участват. Имат интереси, полагат усилия и е важно, да са живи и здрави и щастливи с това което правят!

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 10:36 от citron

# 631
  • София
Честит рожденик, denyil! Жив и здрав, късмет и успехи! 🥰🍀Хубави хора сме родени на тази дата Simple Smile И аз добавих година. А и любимият ни Дейв от Депеш. Simple Smile Наздраве, кой каквото обича 🍾🍷🍸🍹🍺🍻🥂
Видях единия абитуриент, другия изпуснах. Много са хубави всички млади хора, както вече коментирахме тук. ❤
Поздравления за смелостта на участниците в такива състезания! Моите са се метнали на мен по липсата на всякакво желание за екстремни удоволствия и качване на адреналина, поне до този момент.

# 632
  • София
Дени, и твоите момчета са хубавци!

AIR, здрави нерви от твоя страна иска спортът на твоя младеж. Браво и на него за постиженията!

Elwing, дъъъълги години в блестящо здраве да слушаш Депеш!

Момичета, благодаря за поздравите. Hug  Знам, че си е съвсем ок 3тото място, но понеже знам какво може и ми се иска да го покаже. Истината е, че и подготовката му беше малко (5ч за тази хореография). Надявам се на следващото да се класира още по- добре.

# 633
  • гр.София
Denyil, ей,изтри го,много е хубав.На добър час!
Миласара, а какви танци по- точно? Аз не помня да си писала.

Да видим,ще оцелеем ли днес, след толкова дни почивка...

# 634
  • София
Наборът беше днес на олимпиада по немски.  Не била много приятна и лека, но то и не се очаква на национален кръг да е лесно. Ще видим какви ги е надробил. Отказва да гледа и сравнява отговори.
И дъщеря ми беше вчера на олимпиадата. Естествено е била трудна, имало е доста текствове за ситуацията с Ковида, седяла е до края - 3 часа. Още едно момче имаше от нейния клас, но той е излязъл по-рано и с никого не е могла да сравни. После въздъхна, че вече спокойно може да си гледа филми на английски, явно се е въздържала, за да не й се бъркат двата езика. Знае ли се кога са резултатите?
Много хубави снимки и клипове показвате, някои не успях да видя.

# 635
denyil, много хубави момчета:heart:!
Да са ти живи и здрави.
Elwing, честито помъдряване и на теб! Да си здрава и щастлива.
Браво на всички деца, които с радост се състезават, а и печелят призови места!
П. П Преди малко попаднах на тази реклама за тениска
Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 13:12 от Amanda.D

# 636
  • Между гори и планини
Браво на всички състезатели! Медала е хубав стимул, дори и да у от трето място.
Честито и на празнуващите.
Ние бяхме на огромен пазар в съседно село, наистина огромен. Купих храсти за градината. Детето излезе със зор от вкъщи,  но много му хареса и пак иска да ходи.
В събота в 4ч сутринта училищният автобус го взима от нас и заминава за София на националното. Стискайте палци! От неговият випуск е само той, едно момче от 9.клас,  2 по-малки. Общо 4 деца и директорката и учителката по английски. Защо тръгват толкова рано, какво ще правят в София като пристигнат сутринта... сигурно се притесняват от задръстванията. Ще бъдат в 2 училища, едните са в "Джон Атанасов ", моя ще е в 68 СУ. Ще им осигурят и храна. В 10.20 трябва да е в училището,  в 11 започват за час и половина. В петък ще си легне още в 7ч вечерта,  за да се наспи.

# 637
  • софия
Честито на победителите с медали или без! Дори и това, че са се класирали за състезание е победа. Тепърва ще се качват на най-високото място на стълбичката много пъти, сигурна съм.

Честит рожденик, denyil! Дълги години да те прави горда и щастлива!
Elwing, честита бъди и ти! Да отидем пак на концерт на Депеш!

Много хубав абЮтЮрентът (не са се сетили да го напишат на тениската Grinning) на Светлето.

Надявам се не пропускам никого Heart

Доп. Доня, по-добре да пътуват спокойно, да намерят къде се паркира и да трябва да изчакат в София, отколкото да се притесняват и да бързат. Има ремонти по пътищата (не знам вашият дали е от тях), а в събота доста се пътува.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 11:08 от zvаnchе

# 638
Честита да си Ewling! Здраве и късмет да имаш!🧙‍♂️

Доня, успех на състезанието!👍🧙‍♂️

# 639
  • София
Поздравления за всички състезатели! Не е най-важно медала и място в класирането, важно е участието и стремежа да се усъвършенстваш. Поздрави за всички рожденици! Тези дни с хубавото време гледам да не се задържаме у дома. Бяхме на малка почивка в Сандански, а там е лято и започна да ми мирише на море. Чакам с нетърпение края на тази как да я нарека и аз нямам идея учебна година. Вече въобще не се вълнувам ДО или ПО просто да се свършва.

# 640
  • Някъде в Европа...
Чакам с нетърпение края на тази как да я нарека и аз нямам идея учебна година. Вече въобще не се вълнувам ДО или ПО просто да се свършва.
Абсолютно по същия начин мисля. Даже да ги оставят ДО докрая, не за евентуални 5 седмици да се приспособяват към нов режим (пък и ние)..Просто да се свърши..даже и успеха не ме интересува вече, ясно е, че знанията не са това, което трябва да бъдат, независимо от оценките!
Доня, успех! Според мен не е рано тръгването - имат минимум 3 часа, да не кажа и 4, до СФ, защото предполагам ще са задължени да спрат по пътя за почивка, заради това, че возят деца. После в Сф, да ги оставят в училищата, да се паркира, бърза закуска за отскок и станало 10 ч...даже добре, че тръгват по-рано...

# 641
Поздравления за всички деца с интереси, които си ги гонят и ги развиват. Призовите места са нещо страхотно, но самото участие е най-показателно и достойно за уважение и възхита! Успех на предстоящите изяви!

От известно време предимно чета, нещо ме завъртяха ангажименти. Някъде мернах мнение, че деца под 16г. не могат да напускат страната с л.к., а само с паспорт. На Ния паспортът е изтекъл и планитрах да го подновявам, но в сайта на МВнР след сума препратки попаднах на линк, в който пише: "Непълнолетните български граждани (навършилите 14 год. възраст) напускат страната с паспорт или лична карта по смисъла на чл. 13, ал. 1, т. 1 от ЗБЛД". Това го разбирам, че може да пътува само с л.к. Някой пътувал ли е в ЕС с дете под 16г. само с л.к.?

# 642
  • София
Поздравления за всички деца с интереси, които си ги гонят и ги развиват. Призовите места са нещо страхотно, но самото участие е най-показателно и достойно за уважение и възхита! Успех на предстоящите изяви!

От известно време предимно чета, нещо ме завъртяха ангажименти. Някъде мернах мнение, че деца под 16г. не могат да напускат страната с л.к., а само с паспорт. На Ния паспортът е изтекъл и планитрах да го подновявам, но в сайта на МВнР след сума препратки попаднах на линк, в който пише: "Непълнолетните български граждани (навършилите 14 год. възраст) напускат страната с паспорт или лична карта по смисъла на чл. 13, ал. 1, т. 1 от ЗБЛД". Това го разбирам, че може да пътува само с л.к. Някой пътувал ли е в ЕС с дете под 16г. само с л.к.?
Ние още не сме пътували, но и аз така го разбирам след ровене в интернет и съм попълнила данните по лична карта само за евентуалната екскурзия от училище в Австрия.

# 643
  • София
Аз пък се чудя трябва ли да му подновявам паспорта, който изтича през януари за екскурзията през август в Австрия, защото няма да остават 6 месеца валидност.

# 644
Зазу, ако може с л.к. - няма смисъл да даваш 40 лв за неизползваема вещ Simple Smile. Ако планираш пътуване, където се иска паспорт е разбираемо, но така ми е излишно някак.
И моят паспорт е изтекъл. Не мисля да го подновявам на този етап. Голяма навалица е пред нашето РПУ.

Общи условия

Активация на акаунт