Отговори
# 165
Пия 3х2 от 5тия месец, не е проблем, но в началото на 9тия е хубаво да се спрат. Контракции в последно време имам по 5-6 на ден. Коремът ми се стяга/втвърдява ниско долу, понякога леко ме наболява и почти винаги рязко усещам позив за тоалетна дори да съм била там преди 5 мин. Основно ми се случва следобед и вечер.

# 166
И аз от 2 дни съм с менструални болки , но нямам стягане или твърд корем. Според моя АГ било нормално да усещам неразположение. В 29 седмица съм.

След като му казах, че ми се засили течението ми изписа Fluomizin глобули без да ми вземе микробиология. Каза , че ако не намалее течението след глобулите ще вземе микробиология.

# 167
Аз през нощта се събудих с ужасна тревожност, направо изпаднах в някаква необяснима паника..бебето ме риташе цяла нощ.
Магнерота отдавна го смених с диаспорал, пия по 2 прахчета на ден и тези "менструални" болки изчезнаха. Кръста много ме мъчи.. а днес настроението ми е .. 😀 щом ММ излезе от вкъщи..🤦‍♀️
Много ми се цепят ъгълчетата на устните, през цялата бременност съм така, но сега и двете се сцепиха .. чудя се кой витамин да изследвам. 😑

# 168
Аз през нощта се събудих с ужасна тревожност, направо изпаднах в някаква необяснима паника..бебето ме риташе цяла нощ.
Магнерота отдавна го смених с диаспорал, пия по 2 прахчета на ден и тези "менструални" болки изчезнаха. Кръста много ме мъчи.. а днес настроението ми е .. 😀 щом ММ излезе от вкъщи..🤦♀
Много ми се цепят ъгълчетата на устните, през цялата бременност съм така, но сега и двете се сцепиха .. чудя се кой витамин да изследвам. 😑

И аз от време на време дъм така с устните. Бяха ми казали че е по скоро липса на витамин С. Така че можеш да наблегнеш на него с фрешове...

# 169
Магнерота отдавна го смених с диаспорал, пия по 2 прахчета на ден и тези "менструални" болки изчезнаха. Кръста много ме мъчи.. а днес настроението ми е .. 😀 щом ММ излезе от вкъщи..🤦‍♀️

Бенчита, това с ъгълчетата на устните е много неприятно, боря го от миналата година...ту се появи - ту изчезне. Изследвах какви ли не витамини и минерали, които най-често се спрягаха - А, цинк, целязо, пих Б комплекси всякакви, като че ли Б6 изникваше най-често като причина. Най-накрая ми помогнаха два балсама за устни - един с прополис и на Blistex ProtectPlus.
При мен предполагам е от обилно слюноотделяне нощем ... Neutral Face и преди имах този проблем, но през бремеността станах още по-прекрасна картинка, като понамалее то и устните се оправят.

# 170
Момичета, вие до къде сте с покупките за бебето? Както и с багажа за родилното? Чета, че в 8-мия месец вече трябвало да си го приготвиш. Чудя се време ли е вече да го стягам лека полека, че ми е за първи път Thinking А относно покупките за бебчето - да се похваля, че взехме и легълце, и количка, та най-големите неща вече ги имаме Heart Eyes но остават още доста дреболии Grinning

# 171
Ох... нищо нямам още, само това, което някоя приятелка иска да се отърве 👀. Аз също чета, че трябва да оправяме багаж.... пък аз все си мисля, че рано. ММ също нещо ми дава зор, явно ме вижда много наедряла 🤣. Аз поръчах некст ту ми леглото и го чакам около 25-ти май. Количката е в кашон у дома. Общо взето съм като теб bibonss, имам и дрешки (всичко 2-ра или н-та ръка) чакам последната заплата за да купя останалите неща - чаршафчета (мисля да спи в чувалчета, та няма да взимам олекотена завивка), пелени трябва да купя, нямаме комплектче за изписването, но нищо не мога да харесам.... трябва и коритце и там термометри и тн. Ох... и ми се занимава, и не ми се 👀 ама все още имам някаква енергия, усещам, че вече се изпарява бавно и полека, та трябва да се забързаме май.... 33 седмица ще завършвам аз 🐽🐷🐽🐷

# 172
Тази седмица ще си оправя багажа - и за него имам да пазарувам разни превръзки, подплънки и тн. Иначе всичко имам от брат й, само се чудя дали да взимам пак слинг, защото моя го продадох. Не знам в жегите до колко ще е ок да я нося...

# 173
  • Варна
Всичко взех,както и за родилното. Тия дни,като е по слънчево почвам да пера и гладя,че да знам вече,че всичко е готово 😊
Взела съм всичко чак до физиологичен разтвор и дамски превръзки,освен леглото (то не е махано от баткото 😂)

Утре смятам да звъня и на акушерката която съм избрала за да видя дали може да ме поеме

# 174
Здравейте момичета, аз съм с бъбречна криза в Болницата и освен това и високо кръвно.. Направо незнам от къде ми дойде

# 175
Мариела ❤❤ Има още няколко момичета, които претърпяха бъбречна криза. Случва се при бременност... знам, че не е успокоително това, което ти казвам, щеше да е супер ако не го изпиташ, но мал шанс 🙁. Високото кръвно ще го оправят в болницата. Бъди спокойна, мила, на сигуено място си! Стискам палчета да не те боли! Чакаме утре да кажеш как е бебчето на ехографа.
Съжалявам, че трябва да го преживееш, но всичко ще бъде наред! Сигурна съм ❤❤❤❤

# 176
Момичета, вие до къде сте с покупките за бебето? Както и с багажа за родилното? Чета, че в 8-мия месец вече трябвало да си го приготвиш. Чудя се време ли е вече да го стягам лека полека, че ми е за първи път Thinking А относно покупките за бебчето - да се похваля, че взехме и легълце, и количка, та най-големите неща вече ги имаме Heart Eyes но остават още доста дреболии Grinning
Здравейте, ние сме горе долу към половината списък, останаха по дребни неща тип шише, помпа, козметика. За болницата нямам представа още какво ще ми трябва освен комплект за изписване (още не е купен). Доста неща купихме от Айко на оферта. Дрешки получих от сестра ми и приятелка, но дълги ръкави и ританки буквално не знам дали изобщо ще влязат в употреба и купих 5 ромпърчета с къси ръкави и крачоли, ще взема и още само бодита. Някой има ли впечетления от бебешката козметика на Бебо, до колкото разбрах в болницата където ще раждам са с такава и ми се върти през ума да не купувам предварително, а да видя от каква ще има нужда и дали му е Ок тази на Бебо. 98% органична козметика е, ще съм благодарна ако някой има мнение да сподели. А за багажа и прането мисля като вляза в 9-тия да се подготвя.😊

# 177
Момичета, днес бях на изследвания.. нещо ми се виждат абсурдни. Как е възможно хем нисък хемоглобин, хем високо желязо 🤷‍♀️
Някой може ли да коментира

# 178
Моят син се подсича от нея, а не е с чувствителна кожа. Но все пак е до дете, може да пробвате.

Здравейте, ние сме горе долу към половината списък, останаха по дребни неща тип шише, помпа, козметика. За болницата нямам представа още какво ще ми трябва освен комплект за изписване (още не е купен). Доста неща купихме от Айко на оферта. Дрешки получих от сестра ми и приятелка, но дълги ръкави и ританки буквално не знам дали изобщо ще влязат в употреба и купих 5 ромпърчета с къси ръкави и крачоли, ще взема и още само бодита. Някой има ли впечетления от бебешката козметика на Бебо, до колкото разбрах в болницата където ще раждам са с такава и ми се върти през ума да не купувам предварително, а да видя от каква ще има нужда и дали му е Ок тази на Бебо. 98% органична козметика е, ще съм благодарна ако някой има мнение да сподели. А за багажа и прането мисля като вляза в 9-тия да се подготвя.😊

# 179
Хайде и аз съм пак в болницата.. Днес след още един преглед при гастроентероложката се видяха камъни, пясък и утайка в жлъчката. Веднага ме вкараха в болница, но кофтито е, че абсолютно нищо не може да се направи..пуснахме само пак изследвания и се молим да удържим още малко.. още съм в 31г.с +2 дни. Лошото е, че стойностите се покачват, а не стоят на едно ниво. Сега ходих и на тонове, всичко с бебинка е наред. Тук в болницата гастроентеролог ме прегледа и не видя никакви камъни или песъчинки.. според него матката и бебето притискат жлъчката и жлъчният сок не може до тръгне по жлъчните пътища, от там идва и сърбежът по тялото. С една дума холестаза. В четвъртък ще ме гледа някаква друга лекарка да чуем и нейното мнение.

До момичето, което лежи в болница заради бъбречна криза, аз бях така 20,21г.с. Няма страшно ще ти пускат банки, даваха ми и но шпа и спазмалгон, след изписване пих Уростаб 3х1 и болките спряха (но все още има задръжка на урина в десният бъбрек).

Общи условия

Активация на акаунт