Отговори
# 360
Честита радост! Нека всичко да е наред и малкото човече да е много здрава и щастлива. Бързо порастване и скоро да се гушкате вкъщи.

# 361
  • Варна
Честита да е Дебора❤️Да ви е много здрава,борбена,щастлива и усмихната ❤️
Стискаме палци всичко да е наред

# 362
Честита да Ви е радостта!
Дебора да расте жива и здрава, много щастлива и с много късмет! Simple Smile

# 363
Честито! Пожелавам ви да е здрава, щастлива и успешна 🍀🐣🥰 браво на момичето. Стискам палци всичко да е наред и с теб и с нея и да сте скоро вкъщи заедно 🤗👶🍼

# 364
Marielavalentinova Честита да ви е Дебора! Blush
Да ви е много здравичка, бързо да наддава и скоро да си се гушкате вкъщи Hug Ти как си? Бързо възстановяване ти желая Heart

# 365
Честита да е Дебора! Да расте много здрава и борбена! Heart Стискам палци всичко да е наред и бързо и леко възстановяване на мама! Hug Скоро да се гушкате!

# 366
  • Варна
Честита да е Дебора! Да расте здрава и усмихната Heart

# 367
Имаме си още един малък герой!!!!! Пожелавам ѝ безкрайна сила и борбеност!! Честито на мама Мариела! Всичко ще бъде наред ❤ Когато се почувстваш по-добре, разкажи как сте.
Прегръдки от нас ❤❤❤❤

# 368
Честита радост ❤ Бебе герой..и мама герой. Да ви е жива ш здрава. Дръж ни в течение как сте. 🙏
Ох момичета..малко оставааа. Аз вече няколко нощи не мога да спя, усещам се превъзбудена и тревожна едновременно. 🤦‍♀️

# 369
Здравейте момичета, както бях писала преди една седмица ме приеха в болница с бъбречна криза и високо кръвно, вчера по спешност ме оперираха и се роди нашата малка Дебора, само 1500гр. Засега нещата са добре, диша самостоятелно, надявам се и така да продължи

Честито детенце! Да ви е жива и здрава малката Дебора (страхотно име)! Още една силна мама. 🤱🥰

# 370
Marielavalentinova, честита радост! Да е много здрава, щастлива и борбена малката Дебора! На теб - скорошно възстановяване, спокойствие и вяра, че всичко ще е наред! Чакаме само хубави новини Heartbeat

# 371
Здравейте момичета, както бях писала преди една седмица ме приеха в болница с бъбречна криза и високо кръвно, вчера по спешност ме оперираха и се роди нашата малка Дебора, само 1500гр. Засега нещата са добре, диша самостоятелно, надявам се и така да продължи

Честита радост! Пожелавам само здраве,здраве,здраве ❤

# 372
Marielavalentinova, честита да ви е малката принцеса Heart! Пожелавам и на теб и на нея да бъдете здрави и силни! Пожелавам ти  бързо възстановяване, много търпение и вяра, защото нещата се случват бавно (но все пак се случват). Прегръдки от мен! Hug

# 373
Честита радост ! Бъдете здрави ♥️ Бързо възстановяване !

# 374
Здравейте момичета,аз съм от Юнските мами,подариха ми два еднакви аудио бебофони(беЗ камера) и двата са ползвани,но са в отлично състояние,нов струва 250-280лв,аз го продавам за 100лв,ако някоя мама има интерес, може да ми пише. Леко бременее и пухкав финал на всички. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт