Отговори
# 375
Marielavalentinova, честито! Бъдете живи и здрави с малката новоизлюпена радост! Бързо възстановяване и скоро да се гушкате двете силни момичета! Heart Decoration

# 376
Честита да е Дебора. Да бъде здрава и да радва мама и тате! Бързо възстановяване 💋

# 377
Честита радост! Да ви е много здрава и бързо възстановяване ❤❤

# 378
Marielavalentinova, честита радост! Сега видях, че е трябвало да дойде на същата дата, като моята принцеска, но явно е била нетърпелива за срещата ви!

Идвам да ви кажа, че онлайн в аптека Нове има 20% отстъпка на всички продукти с марка Mustela до края на месеца, ако някоя от вас се интересува.

# 379
Честита радост, Marielavalentinova! Да е жива и здрава Дебора! Бързо възстановяване на теб и скоро да сте заедно! 💐💐💐

# 380
Мамчета,излезе ми резултата от микробиологията и хоп КАНДИДА 😱 Някоя от вас с този проблем? Какво лечение ви назначиха? Аз чакам АГ да ми звънне и да коментираме лечение 😔

# 381
  • Варна
На мен пък не са ми взимали микробиология до сега... Знам,че е важно,особено като ще раждам нормално... След 10тина дни влизам в 9 месец,дали е късно според вас или да ходя още сега 🙄
Напълно съм изключила да казвам да ми взимат секрет (защото още като се записах на ЖК знаех,че може би ще пропусне😁)

# 382
На мен пък не са ми взимали микробиология до сега... Знам,че е важно,особено като ще раждам нормално... След 10тина дни влизам в 9 месец,дали е късно според вас или да ходя още сега 🙄
Напълно съм изключила да казвам да ми взимат секрет (защото още като се записах на ЖК знаех,че може би ще пропусне😁)

Не е късно за микробиология. Последното взимане на секрет е в 9-тия месец

# 383
Аз днес пуснах пак урина, след 7 дни лечение с вагинални таблетки..нямам бактерия вече 😊
Ели, най-вероятно ваг.таблетки или антибиотик..може и двете едновременно.

# 384
Здравейте,мами!Да си кажа и аз сега се връщам от преглед,бебчо е добре в 34та седмица сме и е 2.500кг.Кръвно и всичко е в норма.Но другата седмица д-ра иска да взима секрет за изследване ,та притеснението ми е ,че нали не трябва да се бърка там да не ми спука тапата?

# 385
Здравейте,мами!Да си кажа и аз сега се връщам от преглед,бебчо е добре в 34та седмица сме и е 2.500кг.Кръвно и всичко е в норма.Но другата седмица д-ра иска да взима секрет за изследване ,та притеснението ми е ,че нали не трябва да се бърка там да не ми спука тапата?
най вероятно е имала в предвид, че ще ви вземе секрет за микробиология. Не се притеснявайте

# 386
най вероятно е имала в предвид, че ще ви вземе секрет за микробиология. Не се притеснявайте
Точно така каза за микробиология..Блг за отговора !

# 387
Хайдеее на финалната права смееее, много се надявам после темичката да продължи са е активна и да си помагаме в гледането на бебенцата 😊
Утре обмислям да си взема малко неща за мен - превръзки, пелени..да стягам чантата по лека. Имах сън за датата на която ще родя..и то няколко пъти, та ако се сбъдне ще падна от смях 😁 Туко виж беба е отключила някакви способности у мен 😜

# 388
Моят бебо от няколко дни ме рита много ниско долу имам чувството,че ще тръгне да излиза толкова болезнено се усеща. Има ли някоя мама,която усеща ритниците ниско долу и има ли какво да ме притеснява,бях на лекар докторката каза,че се е спуснал ниско долу и е седалищно затова така го усещам,но като ходя направо замръзвам на моменти и не мога да помръдна от болка.

# 389
  • Варна
Нана на мен ми се случваше често. Ритници от време на време ниско долу,но при ходене една страшна пронизваща  болка,все едно в родовия канал. Не ми е казвала нищо АГ за спускане,но гледахме тогава шийката и беше супер,без скъсяване,а аз имах чувството,че става разкритие направо 😁
Сега от време на време усещам така болка пак при ходене и трябва да спра,защото просто тялото не позволява да помръдна,ужасно е. (Но не го усещам да рита ниско долу сега)
Обяснявам си го така: Бебето се намества удобно като притиска нещо и за това някой път като ходя и го клатушка и боли

Общи условия

Активация на акаунт