Отговори
# 180
Включвам се и аз с оплакване. Сега, когато ходих до тоалетна при избърсване имаше единична нишка кръв, звънях на АГ каза да се следя. Случвало ли ви се е? Доста се панирах..

# 181
Здравейте момичета, аз съм с бъбречна криза в Болницата и освен това и високо кръвно.. Направо незнам от къде ми дойде

Здравей! Много съжалявам за бъбречната криза, аз също преживях една.Бях в болница няколко дни на обезболяващи, оказа се хидронефроза 1-2 степен.Ходих на няколко лекаря (нефролог и уролог) и всички ми казаха ,че се случва често по време на бременност.Аз лекувам безуспешно Ешерихия коли през цялата бременност и няма оправяне.Желая ти бързо възстановяване!

# 182
Включвам се и аз с оплакване. Сега, когато ходих до тоалетна при избърсване имаше единична нишка кръв, звънях на АГ каза да се следя. Случвало ли ви се е? Доста се панирах..
Здравей,аз рядко се включвам но също се очаква да бъда юлска мама,но в събота вечер и на мен ми се случи,сега лежа в болница втори ден,во при мен зацапването е кафяво,плацентата е добре,шийката е добре,засега не се знае от какво е това,но аз имам и контракций,вливат ми и кормагнезин,но подобрението е минимално.Съвета ми е звънни веднага на АГ-то си!

# 183
Здравей,аз рядко се включвам но също се очаква да бъда юлска мама,но в събота вечер и на мен ми се случи,сега лежа в болница втори ден,во при мен зацапването е кафяво,плацентата е добре,шийката е добре,засега не се знае от какво е това,но аз имам и контракций,вливат ми и кормагнезин,но подобрението е минимално.Съвета ми е звънни веднага на АГ-то си!
Звънях и, каза да се следя, ако продължава да ходя на преглед. Преди 2 дни бях на фетална- шийката е наред и като цяло няма проблеми. Контракции не съм имала.

# 184
Звънях и, каза да се следя, ако продължава да ходя на преглед. Преди 2 дни бях на фетална- шийката е наред и като цяло няма проблеми. Контракции не съм имала.
Ами според мен,пази се почивай,вземи бусколизинче и витамин с и се следи👐🏻

# 185
Не се шашкай, може да е част от тапа, може да е от хемороид, има различни опции. Само спокойно и го проследи.

# 186
Колко горе долу трябва да е дължината на шийката на матката в 29,30 г.с.?

# 187
Ех бее, Усмивке, пууу, дано па ти се падне поне едно кротко беби, да спи и да папка перфектно! Измъчи те!
За шийката е важно да не пада под 25 мм мисля, ама не съм 100% сигурна.
Момичетаааа, почна се, дръжте се! Прегръдки на всички!

# 188
Аз се връщам от преглед по ЖК - каза ми, че имам намалели околоплодни води и да пия повече вода по 2.5-3л на ден. Не е мерила бебето, само каза че още си е главично. Нищо не питах друго, но сега като чета из интернет малко се притесних. Преди 10дни бях на преглед при др Вецев и не е казвал нищо за намалено количество бяха ок. А седмица преди това бях на ФМ там също нищо такова не споменаха. Днес писах на Вецев дали нещо друго трябва да се предприеме, но още не ми е отговорил. Притеснявам се и си запазих преглед за утре при нов АГ, където да ме прегледат по-обстойно.

# 189
Момичета, знаете ли на д-димерът в последния триместър какви са му граничните стойности?

# 190
# 191
Пращам и стойностите, които Сигридов гледа:

# 192
  • Варна
Колко горе долу трябва да е дължината на шийката на матката в 29,30 г.с.?

Муки

https://medical-center-life.com/dlina-cervikalnogo-kanala-norma

# 193
Момичета, днес бях на изследвания.. нещо ми се виждат абсурдни. Как е възможно хем нисък хемоглобин, хем високо желязо 🤷‍♀️
Някой може ли да коментира

И при мен го имаше това странно завишено желязо последният път като го изследвах. Намаляващият хемоглобин ясно, ама това желязо, при все че никога не съм пила добавки с него People Information Desk Person

# 194
Момичета, днес бях на изследвания.. нещо ми се виждат абсурдни. Как е възможно хем нисък хемоглобин, хем високо желязо 🤷‍♀️
Някой може ли да коментира

И при мен го имаше това странно завишено желязо последният път като го изследвах. Намаляващият хемоглобин ясно, ама това желязо, при все че никога не съм пила добавки с него People Information Desk Person

Може да се консултирате с хематолог дали не става дума за таласемия - нисък хемоглобин и желязо, което не се усвоява от организма и се натрупва по органите, затова е завишено. Не е страшно, наследствено е от единия родител и човек си живее нормално, просто с по-нисък хемоглобин и по-кратък живот на еритроцитите. А желязо на добавка не трябва да се приема в такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт